Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (ÇIKTI) (77. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.538
Cevap
0
Favori
101.466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

quote:

Orijinalden alıntı: inonu88

quote:

Orijinalden alıntı: NECROCYBER

çok klas silahlar full aksiyonu en iyi splinter cell oyunu

görüşüne saygı duyarım tabi ama, bu bir splinter cell oyunu bile değil, adı öyle sadece.dediğim gibi aksiyon oyunu olarak değerlendirirsek güzel bir oyun COD kadar olmasada, ama splinter cell özgün bi oyunken kendine ihanet etti.

o eski gizli bir şekilde adam öldüren sam fischer tabiiki yok dostum o konuda haklısın chaos theroy havası başka bu başka en azından bu şekilde yapark kendini tekrarlamaıyor diye düşünüyorum

kendini tekrarlamıyo ama artık binlerce oyunu tekrarlıyo daha kötü.kendini tekrarlama diye bişey söz konusu değil yani öyle düşünürsen fifada, kendini tekrarlıyo, cod da.

bu tarz oyunlar daha çok çıksa ya,normalde bi oyun bitene kadar bir milyon adam öldürüyoruz çoğu oyunda çok saçma aslında.

• hikaye modu kısa mı?multiplayer oynanıyor mu?

Orijinalden alıntı: Saşha

Siz bi Pandora Tomorrow oynayın serinin en iyi oyunudur

Pandora Tomorrow candır. :)

Orijinalden alıntı: LagendarYKinG

hikaye modu kısa mı?multiplayer oynanıyor mu?

Kısa, Multiplayer var.

Üste edit: Tabi hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi archVillain -- 3 Mayıs 2011; 18:45:26 >
    X:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\Common\tom clancy's splinter cell conviction\src\system and rename/delete systemdetection.dll.
    dll yi silerek oyunu açabilir
    çok ilginç gerçekten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigen -- 19 Mayıs 2011; 13:18:41 >
  • Pc'de birtürlü oynayamamıştım sorunlar yüzünden 5 dakika önce konsol'da bitirdim.Süper bir oyundu.Senaryo modu bittikten sonrası için de istediğimiz haritada karşı takımla çatışabilmemiz iyi düşünülmüş.
  • Aradan 3 ay geçmiş, yeni konu açmak istemedim...İlk başladığımda biraz soğuktum hatta sıktı oynamadım, daha sonra biraz takılıyım dedim gerçekten sernaryo ve konu olarak güzel ayrıca kısa bir oyun olduğunu sanmıyorum, halen devam ediyorum çünkü...Yapay zeka gerçekten güzel tasarlanmış, silah ses efektlerinde biraz doyumsuzluk var gibi...Ama nişan alıp sürekli ateş edildiğinde kurşunlar dağılarak gidiyor buda oldukça mantıklı olmuş. Nişangah lı silahlarda dürbünü açma biraz ters olmuş sanki dürbünü açmak isterken bomba seçeneklerinin değiştini fark etmiyorum düşmana atarken bazen kamera filan fırlatıyor bu biraz kullanışsız olmuş...Kahramanımız nişan alırken ve ateş ederken aldığı pozisyon harbiden karizma...Tam bir ajan havası var elemanda sessiz ve sakin. Birde bu oyun Türkçe olsa tadından yenmez bence...

Oynanılması gereken bir oyun...

• ya arkdadaşlar oyuna girdiğimde adama otomatik yukardan bakıyor.en tepeden.sadece yeri görebiliyorum.bunun çözümü nasıldır ? daha önce hiç oynamadım spyi

Orijinalden alıntı: L-H-T

Crysis 2'yi gayet güzel, takılmasız çalıştırmış imzamdaki sistemin bu oyunu oynarken ara ara donması normal mi sizce?

Patchı var hocam,onu indir.Bende de takılıyodu arada saçma şekilde patchdan sonra düzeldi.
  • Güzel oyun bence ama bir süre sonra sıkıyor, bir bina gösteriyor kocaman hep içine giriyosun bir sürü adam vuruyosun, sürekli aynı. Adamları dövmede değişik kombinasyonlar olsa her bölüm açıldığında bence daha iyi olabilirdi. Birde bu tür oyunlar özellikle TPS tarzı oyunlarda bol bol değişik kombinasyonlar olmalı yoksa sıkıyor gerçekten, her zaman söylüyorum.
  • bu oyunu önceki oyunlarla karşılaştırıp kötü diyenler bence kesinlikle bu serinin hikayesini takip etmemiş oyunculardır.zaten hikaye gereği önceki oyunlardaki gibi gizli gizli bir şeyler yapma üzerine kurulu değil bu oyun,çünkü aslında zaten sam bu oyunda teknik olarak artık bir ajan da değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 10 Eylül 2011; 2:20:48 >

Fan Club
  • Beyler oyunun ps3 ü bulunuyor mu ? Bunun ve Double Agent adlı oyunun ?

Orijinalden alıntı: Yasinbilgin

Beyler oyunun ps3 ü bulunuyor mu ? Bunun ve Double Agent adlı oyunun ?
    Double Agent'ın PS3 sürümü var ama Conviction'ın PS3 sürümü yok.
    İşletim Sistemi:Windows7 Home Basic 64bit|Sistem Modeli:Inspiron N5010| İşlemci: Intel(R) Corr (TM)i3CPU M370 @2.40 GHz(4CPUs)|Bellek:3072MB RAM||| Ekran Adı:ATI Mobility Radeon HD 5470| Top Bellek 1747 MB| Geçerli Görüntü Modu: 1366*768(32bit)(60Hz)
  • 
Sayfa: önceki 7374757677
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.