Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (ÇIKTI) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.538
Cevap
0
Favori
101.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bnce artık bu oyun splinter cell özelliğini kaybetti!!!

Orjinalden alıntı: CaN$

bnce artık bu oyun splinter cell özelliğini kaybetti!!!

Evet

Orjinalden alıntı: j.r.duke

Oyun süper olcak.Sam abi zaten süper.Şu wallpaper da da manyak görünüyor.Fakat arkadaşların dediği gibi oyun tarzından kopuyor.İnşallah yeni özellikleri bol olan,eskiyi aratmayacak bir şeyler yaparlar.Oyun eskiden sessizlik önemliydi,karanlık önemliydi.Double Agent ta gece görüşü kullanımını azaltmışlardı.Şimdi gece görüşü bile yok.Nereye gidecek bakalım.Ama ne olursa olsun sam fisher oyunu oynanır hale getirir.Hiç süphem yok o kunuda...

hayır oyun tarzından kopmuyor,oyun hikayesi yüzünden tarz değiştiriyor.Bence buda müthiş olacak

AÇık Olarak Sölüyorum. semedim. oyun ters geldi 5 mermi ile koca gemiyi nasıl dolaşcam.
    anlamadım o oyuzden oynıyamadım..

Taktiğni söleyin nasıl olcak bu iş...

Ama Adam Harbi manyak olmuş yeni tip. kız olsam .....

Orjinalden alıntı: ibraxi

abi daha önceki sürümleri daha bitmedi.
    SCDA büyük bi hevesle aldım.

AÇık Olarak Sölüyorum. semedim. oyun ters geldi 5 mermi ile koca gemiyi nasıl dolaşcam.
    anlamadım o oyuzden oynıyamadım..

Taktiğni söleyin nasıl olcak bu iş...

Ama Adam Harbi manyak olmuş yeni tip. kız olsam .....

Yuuhhhh hocam naptın ya.Allah ını seviyorsan oyun şuana kadarki en çok aksiyona izin verilmiş olan hali.Eski serilerde çok daha az mermi veriyorlardı.Ben Double A. zor da oynamama rağmen,sürüsüne bereket mermi artıyordu,bombaları falanda hiç kullanamadan bölüm bitiyordu.Sinir oluyordum ulen keşke kullansaydık,boşu boşuna saklamışım diye .Kaldıki zaten oyundaki çıkan bombaları falan kullanan koskoca bir orduyu yok edersin.Oyunda herşey çok bol koymuşlar,yapma ya sen birde nasıl geçecem diyorsunİnsaf diyorum ben.Eski Splinter Cell oyunlarını oynamadın galiba...

• quote:

Orjinalden alıntı: Hirotaro
    hayır oyun tarzından kopmuyor,oyun hikayesi yüzünden tarz değiştiriyor.Bence buda müthiş olacak

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (ÇIKTI)

Eskiden karanlığı kullandığımız,sessizliği kullandığımız,gece görüşünü kullandığımız bu oyun Chaos T. de zirve yaptı,sonra değişim sinyalleri verdi.En temel 3 öğe önemsizleşmeye başladı.Yani oyun kesinlikle tarzıdan çıkmaya başladı.Nerde sessizlik,nerde karanlıktan adamın önüne çıkıp bıçağı saplama,nerde gece görüşünü kullanma,nerede sadece saklanarak bitirdiğimiz görevler vs...

Değişmesine karşımıyım?Eğer ki yeni gelen özellikler eskisini aratmayacaksa,konu ve ana karakter zaten süper olduğu için kesinlikle karşı değilim.Ne kadar tarzından çıksada,Conviction ın kötü olacağına ihtimal vermiyorum.Ne yapıp edip bence oyunu oynatırlar.Kaldı ki hep ajan,hep karanlık,hep sessizlikte bir yerden sonra sıkabilir.Belki de sıkmaya başlamadan,yeni bir tarza kavuşturmak istedikleri için böyle yapıyorlar.Kim bilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi j.r.duke -- 12 Haziran 2007; 12:32:37 >

• @j.r.duke

sende haklısın,ama Chaos Theory dediğin gibi tam bir karanlık ustasının nasıl dans edercesine rakiplerini alt ettiğiydi.
    Double Agentta vardı fakat,CT kadar değildi,Oyun biraz tarz değiştiriyor.Ama ben gene de bir Sam fisher hayranı olarak onu da alacam ve bitirecem.
    Bu arada Sam çok yaşlanmış yaww

Bu arada sam fisherin yüzü saçları filan bana çok ılımlı geliyor

Orjinalden alıntı: serdar_1988

ya bu sam fisher mi yeni birkarakter mi?

Sam Fisher aynı kişi yani

Orjinalden alıntı: m4hs3r

iyiki konsollardan yalnizca xbox360a cikiyor demekki grafikler tavan yapicak

Harbiden de öyle olacak gibi.Yanlız Double agent oynamak için yeni ekran kartı almıştım,Conviction oynamak için heralde yeni bilgisayar almak gerecek
    AMD Athlon 64 X2 4600+ AM2(2400mhz-default)- ABIT FATAL1TY AN9 32X-200Gb.Seagate 7200*10 16Mb cache-Samsung Sata2 200gb 16mb cache-XFX 7600GT Extreme Edition(680/1880)-2*1 GB.CORSAIR Value Select DDR2 667-Thermaltake Mambo VNS2000-ENERMAX EG365AX-VD 350W PSU-BENQ 1650DVDRW-52X32X52 ASUS CDRW-AZTECH DSL 305EU
  • double agent o kadar tutulmadı kanımca.en sağlamı chaos teorydi.bununla da iyice kopacaklar stealthden.

multinational task force: Team Rainbow
  • Arkadaşlar bende chaos theory var ama şu ilacı kola enjekte edemedim biri ö.m atarsa sevinirim yardım
  • SAM SAM ne yapmıslar kardesım sana senınle az uykusuz gecelerımız gecmedı bu pc basında senınle az gorev halletmedık Ama sımdı su halıne bakıyorum Ve sunu cok rahat bır bıcımde soyluyorum.SENDE BU TIP VARKEN ARTIK SENINLE ISIM OLMAZ ...Ben eskı sam fısherı ıstıyorum ... Seri katil tıpı olmayan sam fısherı yanı ;)
    FINISHED:R6 VEGAS 2,ASSASINS CREED,CRYSİS,KANE END LYNCH,R6 VEGAS,COD 4,MOH AIRBONE
  • DA yine aynı sistemi mi istiyor?yoksa sistem gereksinimleri değişikmi bu oyunda?

Hayranlık cehaletin kızıdır. İnsanlar ancak anlamadıklarına hayran olur ve taparlar-Jean Meslier
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.