Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.538
Cevap
0
Favori
98.675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Büyük ihtimalle night vision olur bence çünkü o oyunun olmazsa olmazı 4 versionda da vardı convictionda da olur büyük ihtimalYani inşallah olur:D
  • Benim bilgisayarım kaldırmadığı için hiç oynamadım bu oyunu ama genel olarak şöyle bir tahminim var.
    Eğer kıvrak çevik bir karakter çökmüşse şekli değişmisse yapımcılar kesin birşey planlıyordur. Böyle efsanenin dönüşü birşeyler yapacaklar gibi geliyor
  • Hayatımda beni kendine bağlayan nadir oyunlardan biri.Umarım Double Agent'taki gibi saçma bug'lar olmaz.

• DA yı da oynayamadım zaten bu adamlar ekran kartı almaya zorluyorlar iyice bir kaç resim de benden.
    yalnız o kıyafeti gözlüğü olmayınca görüntüler pek güzel gelmedi bana
     Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction (ÇIKTI)

• quote:

Orjinalden alıntı: SCREAM_BG

quote:

Orjinalden alıntı: beyaz_piy10

güzel bi haber ama ben pek inanamadım.
    üstelik böle olursa oyun sc likten çıkar.+r6 ile ilgili bişey varmı ?
    neye inanamadin ?

tamam tamam yeni ss leri görünce inandım...
  • daha oyun geliştiriliyor ve kanımca dx10 desteği olacak dx9 ile birlikte ubisoft bu oyunu dx10 denemesi şeklindede görebilir,süper grafikler bekleyin bence.
  • bune ya oyunu iyice action a çevirmişler.böyle cıkıcaksa hiç cıkmasın. oyunun ruhu kaybolmuş
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

bune ya oyunu iyice action a çevirmişler.böyle cıkıcaksa hiç cıkmasın. oyunun ruhu kaybolmuş

+1

sc sc olarak kalmalıdır.oyunun türü Stealth/TPS dir ve öyle kalmalıdır.ubisoft montreal e demek istemem ama...

• quote:

bune ya oyunu iyice action a çevirmişler.böyle cıkıcaksa hiç cıkmasın. oyunun ruhu kaybolmuş

• quote:

ciksin,ciksin,ciksin,
  • Harbi læ adam şarapçı gibi olmuş saç falan birbirine girmiş.

Ama grafikler mükemmel.
  • Çok Güzel Bir OYuna benziyor işllah hayal kırıklıgı yaratmaz.Bu Arada Bu Sam Fisher de hl hali karizma ayaw
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Hayatımda beni kendine bağlayan nadir oyunlardan biri.Umarım Double Agent'taki gibi saçma bug'lar olmaz.

Bu oyunda benliğimi bualmıyorum ama Double Agent'ı oynayamadım.

Sistem özelliklerim yetmiyor.
  • Pandora Tomorrow da aldığım zevki Chaos Theory de de alamadım, Double Agent'ta da. Gittikçe kötüleşiyor bence...
  • quote:

Orjinalden alıntı: byflash

Pandora Tomorrow da aldığım zevki Chaos Theory de de alamadım, Double Agent'ta da. Gittikçe kötüleşiyor bence...

Aga yapma ya en iyisi Chaos Theory.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SH4K3R -- 12 Mayıs 2007; 17:38:16 >
  • Bi şey daha deyim Double Agent'ta Sam Fisher daha yaşlı idi. BU versiyonda biraz daha genç gibi geldi. Demekki oyunun serisi 2-3 oyun daha gidecek. Kim bilir belki Sam estetik ameliyat geçirir bambaşka bi karakterle oynarız. Yada Rocky 5 te olduğu gibi Sam' in oğlunu filan yönetiriz. Ne bu ? Sam' in oğluyum ben. Sam Fisher
  • GRafiksel olarak iyi olabilir ama senaryo daha iyiydi Pandora Tomorrowda....
  • Serinin en iyi oyunu tartışmasız Chaos Theory. 2. oyun ilk oyunun biraz gelişmi haliydi o kadar 3. oyun ise bam başka bir zevk.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pinky_Demon

Serinin en iyi oyunu tartışmasız Chaos Theory. 2. oyun ilk oyunun biraz gelişmi haliydi o kadar 3. oyun ise bam başka bir zevk.

Tamamen katılıyorum chaos teory 'de bambaşka bi zevk alıo insan oyunu bitirsen bile tekrar oynsan hiç sıkıcı gelmio fakat double-agent'te bayağı güzel onu göz ardı etmemek lazım ama chaos teory çıktığı tarihe göre grafiksel ve oynanabilirlik olarak süper bir oyun.
  • Sam Fisher bayağı değişmiş...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.