Şimdi Ara

Tom Clancy's Splinter Cell: Blacklist (2013) [ANA KONU] (12. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
431
Cevap
1
Favori
33.660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: wildlove

oyun şu haliyle splinter cell değil. başka bir şey olsa iyi not alır ne bileyim övülebilir tamam da splinter cell ismine yakışmıyor. splinter cell oyunları stealth elementleri olan aksiyon oyunları olsa eyvallah derim ama bu seri saf stealth olarak doğdu. stealth soslu third person shooter olarak yoluna devam ediyor, oradaki shooter ise daha içler acısı, eski oyunlardaki hareket özgürlüğü yerini açık alanlarda çömünce kafanı sokabileceğin cover shooter olayına bırakmış (max payne mi bu spec ops mu saçmalığa bak) siperden sipere git, düşmanın arkasına sız takedown yap oldu gülüm ne güzel. veya siper al ve cod oyna, kurşun yağdır ne de olsa oyun onu da xp ile ödüllendiriyor (poh var gibi her şeyi ödüllendiren cod serisine bir kez daha lanetlerimi sunayım)

ne diyelim. assassin's creed'i stealth sanan bir nesile yapılıyor bu oyunlar, ubisoft'tan daha iyisi beklenemezdi zaten..

Uçakta kadının verdiği görevleri yapmadın sanırım. O görevleri yaparsan eski SC Stealth havasını solursun. Tek hatanda görev en baştan başlıyor, tamamen gizlenerek gitmek zorundasın.

• quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

oyun şu haliyle splinter cell değil. başka bir şey olsa iyi not alır ne bileyim övülebilir tamam da splinter cell ismine yakışmıyor. splinter cell oyunları stealth elementleri olan aksiyon oyunları olsa eyvallah derim ama bu seri saf stealth olarak doğdu. stealth soslu third person shooter olarak yoluna devam ediyor, oradaki shooter ise daha içler acısı, eski oyunlardaki hareket özgürlüğü yerini açık alanlarda çömünce kafanı sokabileceğin cover shooter olayına bırakmış (max payne mi bu spec ops mu saçmalığa bak) siperden sipere git, düşmanın arkasına sız takedown yap oldu gülüm ne güzel. veya siper al ve cod oyna, kurşun yağdır ne de olsa oyun onu da xp ile ödüllendiriyor (poh var gibi her şeyi ödüllendiren cod serisine bir kez daha lanetlerimi sunayım)

ne diyelim. assassin's creed'i stealth sanan bir nesile yapılıyor bu oyunlar, ubisoft'tan daha iyisi beklenemezdi zaten..

Uçakta kadının verdiği görevleri yapmadın sanırım. O görevleri yaparsan eski SC Stealth havasını solursun. Tek hatanda görev en baştan başlıyor, tamamen gizlenerek gitmek zorundasın.

özellikle 2. görev çok fenaydı kan kusmak masa duvar yumruklamak isteyen o görevi perfectte oynasın mutlaka

• quote:

Orijinalden alıntı: srknbyz

quote:

Orijinalden alıntı: alito

quote:

özellikle 2. görev çok fenaydı kan kusmak masa duvar yumruklamak isteyen o görevi perfectte oynasın mutlaka

4. özel görev bir acayip. Ne yapmam gerektiğini anlayamadım ama sanırım bütün adamları öldürmemizi istiyor, oldukça zor bir görev. Henüz çok incelemedim hikaye moduna devam edeyim yoksa sinir hastası olacam o özel görevlerde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 25 Ağustos 2013; 0:12:33 >

• Oyunu perfectionalist olarak bitirdim. sendemail`in dediklerine katılıyorum.

- yapay zeka hiç de fena değil. genel anlamda iyiydi. (hele bir bölümde beni fark ettiler. havalandırma boşluğuna saklandım. kendi aralarında. "havalandırmaya girdi, vurmamız imkansız, el bombası atsın birisi" tarzında bir muhabbet geçti ve el bombası salladılar içeriye )

- zorlama aksiyona girdiğimiz yerler oluyor ama onun dışında çoğunlukla stealth olarak ilerlemek mümkün.

kesinlikle bir chaos theory kalitesinde değil tabi ki. (nerede o envai çeşit stealth knockout`lar...) ama bana göre serinin kara lekesi conviction`dan sonra serinin ruhuna yaklaşan zevkli bir oyun olmuş.
  • Conviction gibi seriye hiç yakıştıramadığım bir yapımdan sonra Blacklist ilaç gibi geldi. En azından yapımcılar stealth'e bu sefer önem vermişler. Daha oyunun başlarındayım ama hissetirdi kendini. Umarım sonradan bozmaz.
  • Sam Amcamızın ilerleyen yaşına rağmen iyice çevikleşmesi gibi tutarsız bir durum söz konusu ancak bazı değişimleri doğal olarak karşılarsak -kaldı ki değişim gerçekten normal bir şeydir hiçbir şey olduğu gibi kalamaz- özellikle animasyonları inanılmaz olmuş oyunun tek gözüme batan şey köşelerden sarkarken son derece hızlı birşekilde ilerleyebilmek. Animasyonlarda Chaos Theory'yi 4e katlayacak kadar kaliteli gerçekten. Senaryo desen Chaos Theory kadar başarılı. Yani SC serisinden beklenebilecek bir yapıda diyelim klişeler elbette var bunların dışında oynanışla ilgili olmasını arzuladığım şey yürüme hızımızı ince ayarla belirleyebilmek çünkü bazen düşmanı etkisiz hale getirmek için arkasından ilerlerken yetişememe durumu oluyor Ayrıca yeni oynanış sınıflandırması da oldukça yerinde olmuş. Oyun bizi zoraki aksiyona sokuyor evet doğrudur ancak bunları çok da büyütmemek lazım karanlık istiyorduk istediğimiz aldık! araç gereçlerden şu sonar cihazından pek memnun sayılmam ancak yinede ilk bitirişimde kullanıyorum diğer ki oynadığımda kullanmayacağım bildiğin wallhack oluyor çünkü. bu durumdan rahatsız olduğum için multiplayer modlarından SvM Blacklist'i pek tutmadım sonar kullanan spylar sinir bozabiliyor bir de görünmezlik de kullanıyorlar oh ne ala klasik SvM ise hoşuma gitti daha adil ve haritalar daha karanlık! Yeni nesil Splinter Cell'in kıvamını tutturmuşlar sonraki oyunlarında umarım çıkar tabi biraz daha az aksiyon ve hareket hızını ayarlama, ses ve görülme barlarını da eklerler!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 25 Ağustos 2013; 1:59:24 >

• özlemişiz bu stealth oyunları bundan önce verdiler düz mantık actionları birden gizlilik unsuru ön planda olunca afallatıyor. Yeni yetmelerin action çığırtganlığı yaptığı zamanda bunada şükür
  • Oyun harkulade olmuş ama eski splinterdeki her şeyi biz yapıyoruz hissi bir önceki oyunda da yok bunda ise yok denecek kadar az. ama yinede güzel oyun olmuş uzun zamandır almadığım bir tat bıraktı bende..
  • Hitman Absolution'dan sonra yalnız Blacklist'in Perfectionist zorluğu bile çerez geliyor. Absolution'da ağlaya ağlaya bitiriyordum görevleri sinirden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Hitman Absolution'dan sonra yalnız Blacklist'in Perfectionist zorluğu bile çerez geliyor. Absolution'da ağlaya ağlaya bitiriyordum görevleri sinirden

+1 Aynen öyle müdürr katılıyorum sana ...
  • Dante kullanıcısına yanıt
    çerez gelmesinin en büyük nedenlerinden biri düşmanların seni duyma durumu daha düşük seviyede haldır haldır koştuğunda saçma sayılacak bir mesafeden bile seni duyamıyorlar. siperden sipere geçiş hızında mesela duymamaları imkansız aslında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jet lag -- 25 Ağustos 2013; 17:53:26 >
  • Bence olmamış bir oyun..

Optimizasyoın sorunu bariz var.. Yapay zeka hangi seviyede olursa olsun kötü.. Karakter Sam Fisher'mi yoksa başka birimi belli değil.. Tip yok ses desen hiç yok.. 10 üzerinden 3.5..

Almayın aldırmayın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerseriGezgin

Bence olmamış bir oyun..

Optimizasyoın sorunu bariz var.. Yapay zeka hangi seviyede olursa olsun kötü.. Karakter Sam Fisher'mi yoksa başka birimi belli değil.. Tip yok ses desen hiç yok.. 10 üzerinden 3.5..

Almayın aldırmayın..

-1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

Bence olmamış bir oyun..

Almayın aldırmayın..

-1

Optımızasyonda sorun yok bence. I7 3.6 - 8gb ram - 5870 sıstemde butun ayarlar ultra ve aa acık 40 - 50 fps arasında oynuyorum.
  • 5-6 bölüm geçtim daha oyun beni aksiyon zorlamadı ama videolardan baktığım kadarıyla ileride böyle bölümler var umarım sadece bir bölüm için geçerlidir.Ama şu ana kadar her bölümü Golden Ghost ödülünü alarak geçtim ve her durumdan stealth ile atlatmayı başardım.Bu arada oyunun online kısmı da fena değil vakit geçirmek için güzel olmuş.Perfectionist zorluğunun da pek bir zorluğunu göremedim zaten stealth ilerledikten sonra bu zorluğun bir önemi kalmıyor.Düşmanların yapay zekasına gelirsekte iyi tepki veriyorlar , açık bir kapı görseler bile bu kapıyı kim açtı diye kontrol etmeye geliyorlar fakat arkadaşları kaybolduğu zaman herkes tek tek kontrol etmeye geliyor bu da oyunu kolaylaştırıyor.Bir de bayılttığınız düşmanı arkadaşı kendine getirirse hiç bir şey olmamış gibi gezemeye devam ediyor.Oyunun en beğendiğim kısmı Golden Ghost ödülünü almak için çoğu düşmana hiç dokunmamanız lazım Ghost dediğin zaten böyle olur.

Oyunda bir optimize sorunu yok açıkçası forumlardan baktığım kadarıyla böyle bir şikayeti olanda yok eğer oyunu korsan olarak aldıysanız optimize sorunları olabilir çünkü patch büyük ihtimalle korsan sürüme dahi değildir.Eğer optimize sorunlu oyun görmeyi istiyorsanız The Bureau'yu deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Hitman Absolution'dan sonra yalnız Blacklist'in Perfectionist zorluğu bile çerez geliyor. Absolution'da ağlaya ağlaya bitiriyordum görevleri sinirden

Haklısın Mükemmelliyetçi zorlukta Hitman Absolution gerçekten çok zorluyor.. Hitman Contracts'tan sonraki serinin en zor oyunu Absolution.
  • quote:

Bence olmamış bir oyun..

Almayın aldırmayın..

-1...Captain Price in 100 yasinda olmasi sorun teşkil etmiyor ama.Optimizasyon sorunuda yok.Yapay zeka ilerleyen bolumlerde daha iyi oldugunu kanitliyor.Grafikler i şikayet etmemişsin nedense? Oyun 10/8

• Oyun öncelikle OLMAMIŞ. Niye olmamış derseniz ;

-Senaryo, kurgu zayıf.
    -Yapay zeka zayıf.
    -Oynanış vasat.
    -Ne kadar'da ilerleyiş oyuncuya bırakılsa da oynanılış gizlilikten çok paldır küldür'e kaçıyor.

Sonuç olarak seriye yakışmayan bir oyun olmuş, hele oyun bittiğinde ilk çıkan trailerde'ki bölüm hani laa dediğimde oldu.

Puanlama;

Ses: 8/10
    Grafik: 7.5/10
    Oynanabilirlik: 6/10
    Genel: 7.2/10
  • Ya oyun sessiz sedasız çıkışını yapmış benim haberim yok. En çok beklediğim oyunlardan biriydi. Yarın akşam başlayalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stackalloc -- 26 Ağustos 2013; 16:47:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winter Is Coming

Oyun öncelikle OLMAMIŞ. Niye olmamış derseniz ;

-Senaryo, kurgu zayıf.
    -Yapay zeka zayıf.
    -Oynanış vasat.
    -Ne kadar'da ilerleyiş oyuncuya bırakılsa da oynanılış gizlilikten çok paldır küldür'e kaçıyor.

Sonuç olarak seriye yakışmayan bir oyun olmuş, hele oyun bittiğinde ilk çıkan trailerde'ki bölüm hani laa dediğimde oldu.

Puanlama;

Ses: 8/10
    Grafik: 7.5/10
    Oynanabilirlik: 6/10
    Genel: 7.2/10

Oyunu coop oynamadığından olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.