Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (48. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.477
Cevap
113
Favori
353.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• ZacDoUrden kullanıcısına yanıt
    sakın alma hile almış başını gidiyor zaman harcamaya deymez açıkca hilenin satılan sitesi bile var

https://www.iwantcheats.net/rainbow-six-siege-hacks-cheats-aimbot/
  • Oyunu çıktığı günden beri oynuyorum arkadaşlarımla. Artık hilecilerden gına geldi. Oyundan soğuduk. Böyle taktiksel stratejik bir oyunda hile yaparak beyinlerinin olmadığını ıspatlayan insanlara kızmıyorum , paramı alıpta hilelere bir çare bulamayan ubisofta kızıyorum. Bir kez daha ubisoftdan oyun alınmayacağını anladık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dockhanger

sakın alma hile almış başını gidiyor zaman harcamaya deymez açıkca hilenin satılan sitesi bile var

https://www.iwantcheats.net/rainbow-six-siege-hacks-cheats-aimbot/

teşekkürler cevap için.yazık olmuş güzelim oyuna
  • Oyun btmistir artık 40 liraya satılan oyunu millet aldı bir de hack almışlar utanmada yok duvar arkasından sıkıyor namussuzlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ezicioyuncu

Oyun btmistir artık 40 liraya satılan oyunu millet aldı bir de hack almışlar utanmada yok duvar arkasından sıkıyor namussuzlar

hocam ama bu oyun dışında oynanabilecek bu tarz bir oyun yok.

gidipte cs:go oynanacağına bu zeka ve taktik isteyen oyunun oynanması daha mantıklı gibi. hile her oyunda var malesef, oyun dünyasında günümüzün en büyük sorunu
  • bende yeni başlayanlardanım, steam : salihcei ekleşelim:)
  • arkadaşlar starter editionu kaçırmayım dedim aldım oyunu. normalde overwatch oynuyorum ama arkadaşlar yokken bunla oyalanırım diye düşündüm.

şimdi 60 0token var starter edition ile gelen. sanırım bir classı almak için 300 token lazım. bana yeni başlayan biri için bir defans bir atak 2 class önerirmisiniz acaba almam için?

teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 17 Haziran 2016; 2:19:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

arkadaşlar starter editionu kaçırmayım dedim aldım oyunu. normalde overwatch oynuyorum ama arkadaşlar yokken bunla oyalanırım diye düşündüm.

şimdi 60 0token var starter edition ile gelen. sanırım bir classı almak için 300 token lazım. bana yeni başlayan biri için bir defans bir atak 2 class önerirmisiniz acaba almam için?

teşekkürler.

Hücum: Sledge
    Savunma: Bandit olabilir dostum.

• chilekesh-13 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam açıyorum hemen. recruit oynamaktan bıktım çok noob duruyorum recruit ile.

zaten sata harddisk kullandığımdan bana potata pc diye dalga geçiyorlar
  • oyun oldukça casual ve zevkliymiş (casual maçlar) tek başına oynadığında sıkmıyor gibime geldi 4 saat oynadım önce pve görevleri yaptım sonra casual maçlara girdim. ranked maçlar daha zor olur gerçi ama casual maçlarda fena değil gibi.

ben oyunu beğendim 40 liraya satılıyorken kütüphaneye eklemek şart

hile mile vardır orasını bilemem yalnız her oyunda hile var

yalnız iğne deliğinden vuran camperlara dikkat

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zaris -- 17 Haziran 2016; 4:38:18 >
  • Arkadaşlar oyunda bir sorun yaşıyorum, özellikle saldırı modunda evin içine sızma girişimlerimde içerisi çok karanlık olduğundan adamları tespit etmek çok zor geliyor.

Yani inanılmaz zor, tam tersi ise rakip saldırdığında evin içinde pencereden bakınca yerimi çok rahat tespit edebiliyorlar.

Yani burada benim kast ettiğim şey dron veya benzeri şeyler değil. İçerisi çok karanlık adam seçemiyorum.

Grafik ayarlarıyla ilgili olabilirmi acaba? Önerisi olan varmı.
  • Arkadaşlar Starter pack aldım.İndirimlerde de season pass almayı düşünüyorum indirime girerse ama tam anlamayadım içeriğini. Tüm karakterler açık mı olmuş olacak ? Bilen varsa beni aydınlatırsa sevinirim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zaris

Arkadaşlar oyunda bir sorun yaşıyorum, özellikle saldırı modunda evin içine sızma girişimlerimde içerisi çok karanlık olduğundan adamları tespit etmek çok zor geliyor.

Yani inanılmaz zor, tam tersi ise rakip saldırdığında evin içinde pencereden bakınca yerimi çok rahat tespit edebiliyorlar.

Yani burada benim kast ettiğim şey dron veya benzeri şeyler değil. İçerisi çok karanlık adam seçemiyorum.

Grafik ayarlarıyla ilgili olabilirmi acaba? Önerisi olan varmı.

Girer girmez bir karanlık oluyor bende onun haricinde bazen içeriden pencereyi izlerken güneşten göremiyorum acaba grafikle mi alakalı

• Bütün karakterler erişilebilir, sadece normale göre oyun içi parayla daha fazla vererek karakter açacaksınız.

@Merc With a Mouth

Işıklandırma yüzünden öyle ona bizde hala çare bulamadık, ışık ayarlarıyla oynadığınızda bu sefer oyun dengesiz oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EXios -- 19 Haziran 2016; 17:36:44 >
  • Zaris kullanıcısına yanıt
    Bende de aynısı oluyor ama grafiksel bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Oyunun daha gerçekçi olabilmesi için böyle yapmış olabilirler,güneşli bi ortamda olsam mesela birden karanlık bir yere girince gözler alışamıyor ya,bu da onun gibi
  • Tom Clancy's Rainbow Six® Siege oynamak istediğim oyun bu arkadaşlar

Laptop özellikleri ;

Nvidia gt 540m (1 gb diye hatırlıyorum) ekran kartı
    6 gb Ram
    2.5 ghz i5 işlemci
    İntel HD Graphics 3000 ekran kartı

Sizce oyundan nasıl bir performans alırım low da da olsa oyun oynatır mı kasmadan ? Lütfen yardımlarınızı bekliyorum iyi forumlar
  • aytug93 kullanıcısına yanıt
    Videoda low ayarda 30fps ile oynuyor ancak multiplayer kısmında fps daha da düşebilir. Keyifli bir şekilde oynamak için 60 fps gerekli o yüzden pek tavsiye etmem.
    Tabi oyunu aldıktan sonra kasarsa iade etme şansınız da var.

• EXios kullanıcısına yanıt
    Hocam starter packin ne olduğunu biliyorum . Season pass dlcsini merak ettim alınca tüm karakterleri kullanabilecek miyim ?
  • Dlc ile gelen katakterleri birde 600 para veriyordu sanırım

• 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.