Şimdi Ara

Tom Clancy's Rainbow Six: Siege [PC ANA KONU] (188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.474
Cevap
116
Favori
345.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaş şu starter pack alan insanları bi salın artık Aşırı kötüleyen mesajlar görüyorum fakat hiçte öyle değil. 133 saat oynamışım. 6 tane operatör açtım 2si 25klık olanlardan. şuanda da 12500 var 25k biriktirim duruma göre bb, forst yada yeni operatörlerden biri açacağım. İnsanların ne aldığının nasıl uğraşması gerektiğinin bilincinde olduktan sonra bence aradaki fiyat farkına hertürlü değer. Ben son derece memnunum en son hazır indirimdeyken 10k'ya twitch açtım mesela. Shockdrone bildiğiniz kanser açtıktan sonra shockdrone ile bile kill almaya başladım kapkan tuzaklarını ve bir çok şeyi yok etmesi yanında cabası. Fakat silahına bir türlü alışamadım. Alışıldığı takdirde sanırım drone ve o silah ile çok güzel şeyler yapılabilir. Yeni map'e de alıştım sayılır ilk rank maçımı orda atıp 9 kill ile mvp oldum. Sonuç olarak starter olmasının hiç bir eksikliğini hissetmiyorum.




  • Ben de Starter sürüm sahibiyim, 150 k birikti seneye gelecek karakterlerin hepini açabiliyorum 25 k daha gelirse, şimdiki karakterlerin de hepsi açık. İyi ki almışım ve Complete Edititon almadıkça standart sürüm almak saçmalık :)
  • HankMoodies kullanıcısına yanıt
    Hocam bir de şöyle bir şey var oyunda toplamda kaç tane karakter var bilmiyorum fakat insan illa ki kendine bi kaç adet karakter belirliyor. İster istemez onlarla oynuyor mesela benim sürekli hibana oynamam gibi. Yanına başka karakterler açsam da elim ona gidiyor. Şuan karakterlerin hepsi açık olsa ne olur bi counterlama durumu falanda olmuyor belki map'e göre seçilir e onu da zaten açtığınız 6-7 karakterle yapabiliyorsunuz. Starter sürümün bu kadar kötülenmesini anlayamıyorum ben
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

    Oyunun en iyi silahları ilk çıkan operatörlerde ben anlatıyım sana. Mesela demişsin twitch açmasam bir şey kaybetmezdim twitchin silahı oyunun en iyi silahı bir kullanmayı dene bakalım kullanırsan karşında duramaz kimse 980 rof var silahta ve silah sekmiyor dağılmıyor. Sadece 1 twitch drone u oyun çevirir oyun kazandırır.

    Zofia ashten iyi demişsin mesela specialı iyi olabilir de silahları ashe göre çöp R4C si mesela twitchden sonra en op silah. Tabi bunlar kullanabilmen ile alakalı en büyük farkta ash 3 speed zofia 2 speed.

    Oyunu starter almak gerçekten saçmalıktan başka bir şey değil kendinizi kandırmayın cidden 1 operatör için 12k beklemek saçmalıktan başka bir şey değil tamamen zaman kaybı o operatörleri 500-2k arası fiyatı açıp operatörlere alışmaya harcasan o zamanı çok daha yararlı olurdu.

    edit: düşük dpi düşük senste oynuyorsan rof fazla silahlara yönel ve 30 mermiye hakim olabiliyorsan(spray atabiliyorsan) dediğimi yaparsan çok daha iyi olur senin için yüksek senste oynuyorsan hiç bulaşma derim

    edit2: year 3 season pass 12 aralıkta çıkacak veya açıklanacak


    En iyi silah ilklerde mi Ela, Mira, Jackal, Hibana, Lesion varken eskilere iyi demek de güzelmiş.

    Ash'in 3 speed olayı bitti artık karşıda her el en az 2 tuzakçı oluyor kolaysa rushla bakalım. Silahı da Zofia'dan öyle bariz iyi değil LMG'yi kastediyorsanız ayrı tabi.

    Asıl oyun starter almak saçmalık diyerek kendinizi kandırmayın, 600+ saat oyun sürem daha neyine alışayım operatörlerin. Ayrıca 1 operatör için 12k beklerken köşede çay içmiyoruz elimizdeki operatörleri oynuyoruz onlara alışıyoruz



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 8 Aralık 2017; 14:10:11 >




  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    eski silahlar kadar hiç biri stabil değil silahların mp5k mp5 mp7 famas r4c hepsi stabil silahlar diyorsunki jackal hibanın silahı famastan r4c den iyimi gülerler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

    eski silahlar kadar hiç biri stabil değil silahların mp5k mp5 mp7 famas r4c hepsi stabil silahlar diyorsunki jackal hibanın silahı famastan r4c den iyimi gülerler


    Stabil olması silahın iyi olduğunu göstermiyor. MP5 belki oyunun en stabil silahıdır ama Scorpion EVO'yu tercih ederim hatta direk P90'ı tercih ederim de MP5 + Acog güzel bir kombinasyon. Sağolsunlar Jager'ın da Acog'unu alınca geriye 2-3 ihtimal kaldı. Hibana'nın rifle'ı diğerlerinden geri değil ama asıl fark yaratan ikincil silahı. Oyundaki en iyi makineli pistol Hibana ve Echo'da. Oyun kazandırmada doğrudan etkisi olan bir silah Bearing-9. Jackal demişken onun hem pompalısı hem de tabancası güzel. Sonra son gelen 3 karaktere bakarsak hatta Ela'yı da dahil edip 4 dersek 2 tanesinden oyundaki en iyi tabanca var 2 tanesinde ikişer tane makineli pistol var eski operatörlerin ekipmanları bunlarla yarışacak düzeyde değil.




  • Jackal ve Hibananın silahlarına iyi değil diyorsanız çarpılırsınız İki operatördeki silahta oyundaki en sağlam silahlardan ve kontrolleri de iyi.Arkadaş zaten özetlemiş ikincil silah olarakda üzerlerindeki silahlar baya sağlam.
  • Her oyun ya AFK gelir, ya oyundan bağlantısı kopup 15 dakika sonra gelen olur, ya birbirini vuran iki tane düşüncesiz olur ya da 9 round sonunda 1 adam vurmuş birisi olur.. Yeter! Oynamak isteyen ekleyebilir.



    Uplay: MBURAKGMA

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dokkaebi ile IQ combosu harika oluyor karşı taraf deliriyor resmen

    IQ almayı düşünenlere tavsiye ederim her güncellemede rolü artıyor resmen. Ela-Lesion güncellemesiyle birlikte sıkça seçilmeye başlandı şimdi de Vigil'i görmesi ve Dokkaebi ile olan combosunu düşününce artık daha sık görürüz.
  • Ben de de Starter var 60 saat oynadım daha 6 tane operatör var . Acaba sürüm yükseltme var mı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silver 2'yim. Benim gibi yalnız oynayan ve oynayacak kişi arayan arkadaşlar özelden yazabilirler.
  • Görüntü ayarları ile ilgili bir video, çok önemli.

    https://www.youtube.com/watch?v=VWkcBkB9h5E
  • Sezonluk skinlerden Husaria'yı alan var mı? Gözüme çok hoş geldi ama 25k olunca onun yerine operatör alınır be diye de düşünmüyor değilim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Charles Bartowski -- 10 Aralık 2017; 20:5:41 >




  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Bi onceki sezon 2 tanesini almıştım ama bu sezon dördüde çok güzel hepsini aldım bu dediğiniz skin hiçbir skinin adam edemediği p90 ı adam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Blumhouse

    Bi onceki sezon 2 tanesini almıştım ama bu sezon dördüde çok güzel hepsini aldım bu dediğiniz skin hiçbir skinin adam edemediği p90 ı adam ediyor.

    P90, Mp5 ve GIGN tabancaların Fransız bayrağı skini almıştım güzel gidiyor bayraklılar. Almanlar'ın ve İngilizler'in bir kısmında da yine bayrak var. Şimdi o kalan bayrakları tamamlasam 25kyı geçecek ve açıkta çok silah kalacak o yüzden almışken şu skini de alasım geldi ama pahalı geldi. Gerçi alacağım operatör de yok




  • Charles Bartowski kullanıcısına yanıt
    Alın gitsin oyun tazeleniyor.
  • Bahsedilen IQ ve Dokkaebi combosu, dokkaebi arayınca ortaya çıkan telefonları IQ'nın görmesinden mi ibaret ? Başka olayı var mı bunun ?
  • jacquer kullanıcısına yanıt
    Yok. Zaten sesi duyabilecek kadar yakındaysanız titreşimin nereden geldiğini bilebiliyorsunuz. Sırf bunun için alınmaz ama IQ ve Dokkaebi normalde de güzel operatörler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jacquer

    Bahsedilen IQ ve Dokkaebi combosu, dokkaebi arayınca ortaya çıkan telefonları IQ'nın görmesinden mi ibaret ? Başka olayı var mı bunun ?

    IQ zaten elektronik aletlerin çoğunu görüyordu şimdi bir de bu gelince daha da güçlendi tabi öyle aşırı büyük bir değişiklik olmadı. IQ öyle büyük bufflar almıyor ama arada ufaktan güçleniyor; Pulse tararken onu görebiliyor mesela çok etkili gibi gözükmese de arada işe yarıyor dün duvarı bekleyen çakal bir Pulse vurdum mesela Sonra el bombası eklediler atakta fazla el bombası olmadığından ve el bombaları iyi kullanılırsa iyi yere saklanmış rakibi kolayca öldürebiliyor tabi Jager yoksa. Sonra rakip telefonlarını kamera izlerken görebilmeyi de getirdiler* Echo başta buna dahil değildi onu da eklediler sonra. Son olarak da Dokkaebi ve Vigil ile yine bir buff aldı. Vigil dronlara görünmeme modunu açtığında IQ onu ekranında görebiliyor.

    *:Bu şubatta IQ'ya rakip takım kameraları izlerken onların telefonlarını görme buff'ı gelmişti işin garibi patch notlarında hiç bahsedilmedi ama redditte birçok konuda gördüm ve videoları izledim. Şu an hâlâ bu durum var mı bilmiyorum hiç denk gelmedim sanırım




  • 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.