Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Wildlands [ANA KONU] (40. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.149
Cevap
32
Favori
54.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    850m var bende 35fps civarında oynuyorum ama ayarları low yapmadıkca mediumda da gayet güzel grafikleri var ve akıcı oynanıyor
  • grafi olayi hala rezalet resmen oyun krndi nasil hissederse oyle fps veriyor gibi. Cok rezil fps problemi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıradan bir Wildlans günü Unıdad ekipleri neyi var neyi yok saldırıyor :D

Gezerken bulduğum bir mekan,bir süre çıkmak istemedim :D

Güzel doğa manzaralarından birkaçı ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 27 Mart 2017; 4:28:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xefion

grafi olayi hala rezalet resmen oyun krndi nasil hissederse oyle fps veriyor gibi. Cok rezil fps problemi

Update ten sonra ağaçlardaki kalite bir garip geldi bana, sharpness ayarlarını kısıp artırdım gene bir enteresan, update ten sonra havam kalmadı oyunda.Pek bir albenisi kalmadı yani.
  • Chagotta kullanıcısına yanıt
    Yok ya sağlam bir yama gelmedikçe çok can sıkıcı bir oyun grafik ve performans konusunda hala fps düşüşleri oluyor.
  • Arkadaşlar UPlay'a girebilen var mı? Şifre yanlış diyor şifreyi unuttum diyorum wep sayfasına yönlendirip hata veriyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Arkadaşlar UPlay'a girebilen var mı? Şifre yanlış diyor şifreyi unuttum diyorum wep sayfasına yönlendirip hata veriyor...

Hocam serverlarda sıkıntı var sanırım online bağlanmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: saner08

quote:

Orijinalden alıntı: Lacano

Arkadaşlar UPlay'a girebilen var mı? Şifre yanlış diyor şifreyi unuttum diyorum wep sayfasına yönlendirip hata veriyor...

Hocam serverlarda sıkıntı var sanırım online bağlanmıyor

Biraz aramayla buldum sorunun kaynağını, tabiyi ki ubisoft efendi sunuculara bakım yapıyormuş...

https://support.ubi.com/en-GB/News/000026152/Degradation-of-Ubisoft-Services
  • Daha önce yazmıştım görmeyenler için tekrar belirteyim.Oyunun performansını bir nebzede olsun iyileştirmek için iki ufak ayar yapmanız gerekiyor.Bu sayede daha akıcı ve fps düşmesi fazla oluşmadan oynayabilirsiniz.Yapılması gereken ayarlar ;

İlk olarak oyunu açın ve oyun çalıştıktan sonra masaüstüne gelerek görev yöneticisinden GRW.exe yani oyunun exesine sağ tıklayıp önceliği yüksek olarak ayarlayın.Bu ayar oyunun işlemci kullanımındaki dalgalanmayı düzelterek fps düşüşlerini iyileştiriyor.

Son olarakta farenizin saniyedeki rapor sayısını(1000 Hz,500 Hz gibi değerler) kullandığınız değerden en düşüğe ayarlayın bu sayede aim alırken yada aimden çıkarken oluşan anlık fps düşmesini düzeltebilirsiniz.

Oyuna gelen yamalar ve bu ayarlar sonrasında eskiden 1080p de bile fps düşmeleri nedeniyle akıcılık sağlanamıyorken şu an 2560x1440p de Ultra ayarlarda 60 fps lik bir performans almaktayım.Oyunun kapalı betası ile şu anki hali arasında performans olarak iyileşme mevcut fakat yeterli değil :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 28 Mart 2017; 19:11:38 >
  • Uplay an itibariyle kullanılabiliyor.
  • oyunun serverları gidik giremedik bir türlü coop
  • Oyunda ilginç bir buga rastladık :)
    https://www.youtube.com/watch?v=-HG0c0YYHUw
  • erkinakkas E kullanıcısına yanıt
    Ben de yaşıyorum bunu i7 7700hq ve 1070 ekran kartı kullanıyorum. Ama güncel ekran kartı driveri kurmadım yani oyun için çıkan driveri kurmadım çünkü sorunlu olduğu söylemdi. Bunla alakası gar mıdır sürücü güncellenince bu sorunlar geçti mi

• PirateArcher kullanıcısına yanıt
    Çözünürlük ne hocam?

• PnshR88 kullanıcısına yanıt
    normalde 1920x1080 bilgisayar. oyunda bu ayarlarda 20-25 fps oluyor ama 1366x768 yapınca 30-35 civarı oluyor
  • Selam, akşamları beraber takılmak için [PS4] 18 yaş ve üstündeyseniz ekleyebilirsiniz. Psn: Berkkocak

• quote:

Orijinalden alıntı: PirateArcher

normalde 1920x1080 bilgisayar. oyunda bu ayarlarda 20-25 fps oluyor ama 1366x768 yapınca 30-35 civarı oluyor

çözünürlük yerine grafikleri düşürmeyi dene high ayarlar 60 a kadar çıkıyor. Tam oturmamış sanırım oyun. Nvidia kartlarda nasıl bilmiyorum nvidianın reklamını yapıyor rx470 kullanıyorum.

• OYUNCU LİSTESİne benide eklerseniz sevinirim. Oynayan arkadaşlar uplayden ekleyebilir GodGave kullanıcı adım
  • arkadaşlar oyunun tek sonu mu var ? ben farklı son göremedim de araştırdım. sol taraftakileri yapıp direk lidere saldırmıştım. Bu arada ben bu kadar rezalet bir son görmedim yani acayip kolaydı zorda oynamama rağmen belki piyasadaki en kötü final sahnesi olabilir. sağ taraftakilerin alt basamaklarını temizledim doktor, baba, nidia ve eşine ellememiştim ama farklı bir son göremedim zaten sağ alttaki baba ve kız doktoru öldürmedikte şu nidia nın eşini öldürmek istemiyordum ya babasıyla konuşuyordu kız belki farklı sonu vardır dedim babayı öldürdüm artık geçti de :D varmıdır böyle farklı bir son gibi birşey ?
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.