Şimdi Ara

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint (2019) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
411
Cevap
8
Favori
23.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Oyun bu arada 12 de oynamaya açılccak başlayan olursa bildirirsen sevinirim

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yarım saat oynadım öylesine bakayım dedim oyun grafik olarak gelişmiş ama optimizasyon sıkıntısı var gibi duruyor fps düşüşleri oluyor. Silahlarda gelişme var görüntü ve ses olarak ama oyunun oynanış şekli wildlans gibi umarım görevler tekrara düşmez,yerden eşya toplama gelmiş mermi,bandaj vs. Craft olayı gelmiş. Division oyunundan birkaç şey almışlar item leveli gibi. 4 vs 4 multiplayer moduna henüz bakmadım betada var mı bilmiyorum yüzeysel olarak baktım çıktım oyuna daha sonra detaylı olarak bakarım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tavukum -- 5 Eylül 2019; 14:26:37 >
  • tavukum kullanıcısına yanıt
    Bnde akşam deneyimlicem sistemin nedir ve hangi ayarlarda oynadın

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • betadan ilk izlenimlerim



    monster hunter world+yarı division+ wildland = breakpoint


    adam öldürmek çok zevkli, en zorda bile kafadan teke gidiyorlar. acaba endgame de loop nasıl
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    Optimizasyon nsl nsl bir sistemle oynadın?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: arman09

    Optimizasyon nsl nsl bir sistemle oynadın?
    degisiyor

    1060 6gb 16gig ram, laptopdan oynuyorum


    ortalama 45/60 arası degisiyor medium/high karısık
  • Onvious kullanıcısına yanıt
    45 iyi bnde 970 var 16gb Ram tşkler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fazla beta kodu olan var mı acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betayı bir süre oynama fırsatım oldu.Oynanış olarak Division serisine daha çok yaklaştığını söyleyebilirim.Level sistemi dışında üzerimizdeki gearlarında bir seviyesi bulunuyor.Beta muhtemelen oyunun başından başlıyor ve ilk olarak detaylı bir karakter oluşturma ekranı karşılıyor.Ardındanda kontrolü bize bırakıyor.Yeni mekaniklerden bahsedecek olursam staminamız bir süre sonra bitiyor ve dolması için kısada olsa bir süre beklemek gerekiyor,yara aldıkça karakterin isabet oranı etkileniyor ve iyileşme sistemindeki değişiklikler ilk dikkatimi çekenler oldu.Kamera açısınında değişmesi oyuna farklılık kattığını söyleyebilirim.Bunların dışında standart mekanikler aynen yer alıyor.

    Oyunda bir süre ilerledikten sonra diğer oyuncularla bir arada bulunduğumuz güvenli bir bölgeye ulaşıyorsunuz.Buradan görevler alabiliyor,sınıflar arası geçiş yapıyor,geçici buff sağlayan malzemeleri üretebiliyoruz.Beta içerik olarak oldukça dolu ana görevler,yan görevler ve keşfedilebilir bölgelerle oynanış hakkında yeterli gözlemi sağlayabilirsiniz.

    Oyun performansından bahsedecek olursam 2K çözünürlük ve Ultimate grafik ayarlarında 60 fps ve üzeri bir performans gözlemledim.Önerilen gereksinimlere göre Ultra seçeneklerde oynamam gerekiyordu ama daha üzeri grafik seçeneklerinde performans etkilenmedi.Bu nedenle optimizasyonun Wildlans'a göre daha iyi seviyede olduğunu söyleyebilirim.Muhtemelen tam sürümdede benzeri olacaktır çünkü Wildlands'ın Betasında nasıl bir performans aldıysam aynısını oyun çıkışında ve sonrasındada gözlemlemiştim.Vuruş hissiyatı Wildlans ile benzer düzeyde,çatışmalar ise daha keyifli fakat araç sürüşü konusunda pek bir iyileşme olmadığını belirtmek isterim,elbette Beta olmasından dolayı çeşitli ufak hatalarda gözlemledim ama bu hatalar çıkışına kadar düzeltilecektir.

    Division 2 yi aktif olarak oynadığım için benzer seviyede bir oyun olacağını düşündüğüm Breakpoint'i ise her iki oyuna zaman ayıramayacağımdan dolayı şimdilik almayı düşünmüyorum.Bu tür oyunlar ara vermeye pek gelmiyorlar ve düzenli olarak oynamak gerekiyor.Eğer Division 2 oynamasaydım Breakpoint'i kesinlikle önsipariş ederdim.Oyunu mevcut halinde Wildlans'a göre daha iyi buldum ve içerik olarakta Wildlans'ta olduğu gibi yıllarca desteklenmeye devam edecektir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terminator T-800 -- 5 Eylül 2019; 19:15:9 >




  • Optimizasyon yine rezil. RX 580 ile Orta ayarlarda sabit 50fps bile yakalayamıyorum. Bir de oyun o kadar bulanık ki sanki 900p oynuyorum oyunu.
  • keremec kullanıcısına yanıt
    Aynı kart aynı sorunları yaşıyorum orta-düşük ayarlarda 60 fpsnin altına düşüyor.(ryzen 1600,16gb ram) 1-2 kez oyun çöktü, şu haliyle oyun hazır gibi durmuyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tavukum

    Aynı kart aynı sorunları yaşıyorum orta-düşük ayarlarda 60 fpsnin altına düşüyor.(ryzen 1600,16gb ram) 1-2 kez oyun çöktü, şu haliyle oyun hazır gibi durmuyor.
    Şimdi en güncel drivera yükselttim. Oyun bu sefer gündüz başladı. Artık driverdan dolayı mı yoksa gündüz gelmesinden dolayı mı bilmiyorum ama şu an Orta ayarlarda (dokular yüksekte) 60fps tutturuyor. Yinede genelde 60-65 arası olduğu için illaki 60 ın altına düşüyor oyun. 50hz de rahat oynanıyor şu an yani. Bulanıklığın sebebi de berbat uygulanmış TAA sanırsam. Artık çeyrek çözünürlekte falan mi çalışıyor ne yapıyor bilmiyorum ama çok bulanık. TAA yi Kapatınca netleşiyor ama bu sefer de fps çakılıyor. Yerden adamı sırtıma alıyorum adam animasyon bitene kadar havada uçuyor sonra omzuma ışınlanıyor. Çökme konusunda ise bir kere alt+tab yaptım sonra oyun görev çubugundan kayboldu ama çalışıyordu arkada. Ubisoftun şu motora bir şey yapması lazım artık. Snowdrop motorlu division 2 yağ gibi akarken bu anvil ile yapılan asasins creed de ghost reconlar da optimizasyon olarak sürünüyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 5 Eylül 2019; 19:15:24 >




  • Temporal injection mı ne var aa seçeneğinin üzerinde onu kapatmazsanız grafikler piksel piksel oluyor. 1070 ile 1080pde very high ayarlarda ortalama 50-60 fps ancak grafikler çok iyi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 5 Eylül 2019; 19:27:1 >
  • Oyun gerçekten güzel görünüyor ve mekanikleri güzel işliyor. Mekaniklerde sevmediğim tek nokta siper sistemi oldu. Division'daki siper sisteminin aynısı olmalıydı bana kalırsa. Grafikler ve atmosfer güzel duruyor. Optimizasyon konusundaysa bildiğiniz Ubisoft oyunu. 2k'da ultimate detay seviyesinde 2080ti ile 60 fps sınırlarında dolaşıyor.







  • Wildlandsi büyük keyifle oynamıştım bu onun kat ve kat iyisi olmuş. Animasyonlar grafikler dışında kişiselleştirme,skill sistemleri de gelişmiş yine 70+ saatimi gömerim bu oyuna. Araç kullanımı da daha oturaklı geldi bana.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whisper242 -- 5 Eylül 2019; 20:37:24 >
  • Kamerayı düzeltmek için pov ayarını sonuna kadar yani 100 yaptım.ancak oldu sayılır.ama hayla kamera bir değişik sağa sola gidiyor.wildlands 'daki gibi kamera ayarı olmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamermn -- 6 Eylül 2019; 0:16:25 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Betayı biraz oynadım ve bu oyun da ubisoft'un anthem'i olabilir gibi bir hissiyat verdi bana. Grafik hatalarına veya basit oyun sorunlarına değinmiyorum zira bu beta hepsi cilalanacak.

    -Oyundaki araç mekaniği inanılmaz kötü, bunun ufak bir patchle düzelebilir olduğunu sanmıyorum.

    -Silah kullanma hissiyatı, mermi hasar hissiyatı yok. Division 2 gibi bir oyunda aslında böyle birşey aramazsın ama bu oyunda division 2'den daha kötü bir hissiyat var. Düşmana mı ateş ediyorsun yoksa tahtaya mı belli değil.

    -Karakterin hareketleri çok yapay ve oturmamış. Anlaşılan ubisoft burada yenilikçi bir harekete girişmiş ama büyük ihtimal ile bu oyunda hiçbir zaman oturmayacak. Artık gelecek oyunlara kısmet.

    -Oyun içi menüsü çok hantal ve uzun uzun insanı uğraştırıyor. Çok daha rahat geçişlerin yapılabileceği bir menü kurgusu olabilirdi.

    -Ara sahneler inanılmaz yapay geldi bana. Çok daha kötü grafiklerle daha iyi işler gördük. Beni bir türlü oyuna bağlayamadı. Aynı şekilde karakterlerle konuşmalarda çok yapay.

    -Ubisoft'un şu toplanma noktalarına giriş çıkışları neden bu kadar uzun yaptığını bir türlü anlam veremiyorum. Çok sinir bozan bir vakit kaybı, her oyununda aynısı.

    -Harita üstünde sürekli başı boş arabalar var. Tamam harita büyük, bize de araç gelikli ama bu kadar başı boş da araç olmaz yani. Umarım beta içindir. Bu harita üstündeki ıvır zıvırın elden geçmesi lazım.

    +Division benzeri bir silah modu güzel olmuş, oturaklı olmuş. İnsan göz atmak istiyor, ilgi çekiyor.

    +Açık dünya geçişlerinde çok hata var ama sonuçta beta düzeltilir. Özellikle karakterin çamurlu ortamda üstünün çamurlanması vs. gibi detaylar güzel olmuş.

    +Çok daha oturaklı bir ekip kurma sistemi var. Grup olarak oynayanlar rahat edecek gibi.

    Uzun lafın kısası kesinlikle ben bu oyunu tam parası ile almam fiyatlar böyleyken ben bekleme taraftarıyım.. Hatta oyunun düzelmesini bir kaç büyük patch almasını beklerim zira, elde patlayan, hızlı ölen bir oyun olma riski yüksek. Artık buna ubisoft karar verecek. Beta'dan hiç tat alamadığımı da eklemek isterim. Sanırım oyundan beklentilerimi biraz fazla tutum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zibartan

    Betayı biraz oynadım ve bu oyun da ubisoft'un anthem'i olabilir gibi bir hissiyat verdi bana. Grafik hatalarına veya basit oyun sorunlarına değinmiyorum zira bu beta hepsi cilalanacak.

    -Oyundaki araç mekaniği inanılmaz kötü, bunun ufak bir patchle düzelebilir olduğunu sanmıyorum.

    -Silah kullanma hissiyatı, mermi hasar hissiyatı yok. Division 2 gibi bir oyunda aslında böyle birşey aramazsın ama bu oyunda division 2'den daha kötü bir hissiyat var. Düşmana mı ateş ediyorsun yoksa tahtaya mı belli değil.

    -Karakterin hareketleri çok yapay ve oturmamış. Anlaşılan ubisoft burada yenilikçi bir harekete girişmiş ama büyük ihtimal ile bu oyunda hiçbir zaman oturmayacak. Artık gelecek oyunlara kısmet.

    -Oyun içi menüsü çok hantal ve uzun uzun insanı uğraştırıyor. Çok daha rahat geçişlerin yapılabileceği bir menü kurgusu olabilirdi.

    -Ara sahneler inanılmaz yapay geldi bana. Çok daha kötü grafiklerle daha iyi işler gördük. Beni bir türlü oyuna bağlayamadı. Aynı şekilde karakterlerle konuşmalarda çok yapay.

    -Ubisoft'un şu toplanma noktalarına giriş çıkışları neden bu kadar uzun yaptığını bir türlü anlam veremiyorum. Çok sinir bozan bir vakit kaybı, her oyununda aynısı.

    -Harita üstünde sürekli başı boş arabalar var. Tamam harita büyük, bize de araç gelikli ama bu kadar başı boş da araç olmaz yani. Umarım beta içindir. Bu harita üstündeki ıvır zıvırın elden geçmesi lazım.

    +Division benzeri bir silah modu güzel olmuş, oturaklı olmuş. İnsan göz atmak istiyor, ilgi çekiyor.

    +Açık dünya geçişlerinde çok hata var ama sonuçta beta düzeltilir. Özellikle karakterin çamurlu ortamda üstünün çamurlanması vs. gibi detaylar güzel olmuş.

    +Çok daha oturaklı bir ekip kurma sistemi var. Grup olarak oynayanlar rahat edecek gibi.

    Uzun lafın kısası kesinlikle ben bu oyunu tam parası ile almam fiyatlar böyleyken ben bekleme taraftarıyım.. Hatta oyunun düzelmesini bir kaç büyük patch almasını beklerim zira, elde patlayan, hızlı ölen bir oyun olma riski yüksek. Artık buna ubisoft karar verecek. Beta'dan hiç tat alamadığımı da eklemek isterim. Sanırım oyundan beklentilerimi biraz fazla tutum.
    .banada anthem hatirlatti biran.grafikler wildlandsdan sonra bekledigim gibi olmamis.guzel yazmışsınız sadece vuruş hissiyatinin o kadar kötü olmadığını düşünüyorum daha iyisi olabilirdi tabi.birde oyun zorlaşmış wildlandsı en zor ayarda bitirmeme rağmen advanced bile zorlandım şuan.belki alismadiğım icindir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 2 saat beta deneyimlerimi kısaca aktarmak isterim ben yukarıda yazdığım kartla oynadım oyunu ve ayarlara hiç dokunmadım her hangi Bi sıkıntı yaşamadım ne grafik ne de optimizasyon olarak oynanışa geçecek olursak oyun zorlamış düşman çeşitliliği artmış ve tatlı da olmuş ben sevdim ama oyun çok fazla division 2 gibi duruyor vuruş hissiyatına bayıldım aksiyon çok keyifli yaralanma gizlenme üstümüzün kirlenmesi gibi detaylar hoş olmuş ama harita insanı yoruyor her yerde kasa var ayrıca bir yere giderken oyun seni yönlendirmiyor wildlandsde ki gibi ben betayı beğendim ama oynycak arkadaşım yok vebu oyun 309 TL etmez indirim beklicm

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.