Şimdi Ara

Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (ÇIKTI) (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
607
Cevap
0
Favori
33.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • imzamdaki sistem ile 1024*768'de rahat oynarmıyım?diger detaylar min olabilir sorun degil
  • Rahat oynayamazsın o sistemle.
  • Oyun bir az önce bitti . Devam etmesini isterdim, rainbow six vegas gibi çok üzüldüm bittiğine devamı gelir inşallah.
  • oyunu yeni kurum 2 bölüm geçtim, bence oyun süper olmuş
    grafiklerde çok fazla bir değişim olmasa da yapay zeka ve fizik kuralları bakımından iyileştirmeler mevcut
    ayrıca grafik optimizasyonunun dibine vurmuşlar
    p4 3.2 1gb ram 7300gt extreme ekran kartım ile ilk oyunda ortalama 20 fpslerde oynuyordum ama bu oyunda ortalama 30 fps alıyorum(grafikler en düşük ayarda 1152x864)
    ayrıca şu fotoda bizim takımın ne kadar profesyonel olduğu gözüküyor, 2. bölümde helikopterden inen destek biriminin ve bizim takımın duruşlarına bakın, bizimkiler siper alıyorlar yeni yer gösterdiğimdeyse "yeni görev var kaptan gitmemiz gerek diyor" valla çok akıllı olmuşlar
     Tom Clancy's Ghost Recon: Advanced Warfighter 2 (ÇIKTI)

• aynı durum bende de söz konusu... sorun galiba 8800 gtx ile vista kullananlarda..
    quote:

Orjinalden alıntı: ThaiLuNn..

hocam durum bende bundan ibaret nedir bunun ilacı yaw msi 88oo gtx 2 gb ram p4 3.2 HT war oyun sorunsuz olarak oynayabileceğimi soylerken ben oynayamıyorum

edit : sistem uyumluluğu nu ekledim

• Core 2 Duo 2.0 Ghz
    1 GB ram
    128 mb GDDR3 X1600

Nasıl çalışır bu sistemde acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: lzooml

Core 2 Duo 2.0 Ghz
    1 GB ram
    128 mb GDDR3 X1600

Nasıl çalışır bu sistemde acaba ?

ekran kartın biraz yetersiz ama min detayda oynayabilirsin
  • Bu oyunu bir de X360 ta oynayın derim imkanınız varsa dehşet grafikler ve oynanış süper
  • YAaw şu act2 welcome to juarez bölümünde iki tane tank geliyor;ilkini hava taarruzla geçiyorum da ikinciye mortar veriyor birşey olmuyor,nasıl geçeceğim o tankı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigen

YAaw şu act2 welcome to juarez bölümünde iki tane tank geliyor;ilkini hava taarruzla geçiyorum da ikinciye mortar veriyor birşey olmuyor,nasıl geçeceğim o tankı?

ikincisini yanına aldığın ZEUS-MPAR bazukasıyla vuracaksın
    tabi görev başlamadan yanına alırsan
    ve ya sen almasan da takım arkadaşlarından birine ver, ona tankı vur emri verince o gerekli olanı yapar
    gerçi diğer adamlar çok yavaş oluyor, sen işini kendin halletmeye bak bence

• bence çokta süper bi oyun deil
  • Dotum geçtim orayı sonradan tank geliyor imdadıma
  • oyunda süper bir bug buldum, ACT III köprülü bölümde görev başlarken helikopterden iniyoruz ilk ben iniyorum sonra diğer ikisi
    ama biri inerken yüksekten atlıyor ve armut gibi düşüyor
    keşke video koyabilseydim süper komedi ama fraps graw2de video çektiği zaman grafik ekranı gelmiyor
  • yarın alacam graw 2 yi güzele benziyo bu arada bug acaip bişey nasıl düşüyo yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mericgenc -- 24 Temmuz 2007; 1:26:30 >
  • valla bende anlamadım
    2 kere aynı save üzeirnden başladım, adam ikisinde de armut gibi düştü
    sonra biraz daha geriden başladım bu sefer 4 ayak üzerine düştü
  • Harbiden süper bir bug.
  • oyunu illa bomba içimizde patlayarak mı bitirebiliyoruz
    verilen 30 saniyelik sürede extraction point'e ancak 10m kalana kadar yaklaşabiliyorum, yani tam yetişecekken kapının önünde patlamaya yakalanıyorum
    yoksa max ağırlık taşıdığım için mi yetişemedim, daha az ağırlık alanlar patlamadan çıkabildiler mi onu merak ediyorum

ayrıca öyle bir şeyi yapmaya amerikalıların g.tü yemez Türk askeri gibi imanla savaşması lazım
    siz olsaydınız bombayı ateşlermiydiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

oyunu illa bomba içimizde patlayarak mı bitirebiliyoruz
    verilen 30 saniyelik sürede extraction point'e ancak 10m kalana kadar yaklaşabiliyorum, yani tam yetişecekken kapının önünde patlamaya yakalanıyorum
    yoksa max ağırlık taşıdığım için mi yetişemedim, daha az ağırlık alanlar patlamadan çıkabildiler mi onu merak ediyorum

ayrıca öyle bir şeyi yapmaya amerikalıların g.tü yemez Türk askeri gibi imanla savaşması lazım
    siz olsaydınız bombayı ateşlermiydiniz?

Kardeş;SPOİLER olduğnu belirtseneoyunu bitirmemiş arkadaşlar var aramızda

• paneldeki sistemle rahat oynayabilirmiyim?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.