Şimdi Ara

Tolga Zenginin Akhisar Maçı İstatistiği ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 gol pozisyonunda 3 gol yiyen, 4.yü direkten döndüğü için yiyemeyen kaleci.

iki gol pozisyonu. iki, iki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gol pozisyonunada seyinede

• Ah Rhodolfo ah...
    Bu arada iddialar var devre arası 6 milyona gelecekmiş Ospina ucuz diye Boyko'yu almışlar. İnşallah gerçek değildir.

• 85'te N'Guemonun şutunu başka bir kaleci mi çıkardı direk dibinden.

• TS iyi iteledi

• Abicim Tolga ya dünkü maç için suç bulmam ben.Tüm suç alexis in

• Tolganin sucu ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Atletico gs maç bileti
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay007jb

85'te N'Guemonun şutunu başka bir kaleci mi çıkardı direk dibinden.

Yazar burada gol olan pozisyonları değerlendirmiş

• Her şeyin suçlusu Şenol Güneştir net. Kendisinin Türk kalecisi sevdası yüzünden şampiyonluktan olduk. Adam daha Boyko yu oynatmadan satmaya çalışıyor bu nasıl bir zihniyet. Eğer Boyko'ya şans verilseydi emin olun Tolga'yı 3. kaleci konumuna sokardı bundan adım gibi eminim.
  • Herseyin suclusu pinti fikodur.

Sen ersani sene ortasinda pintilik edip satarsan defansta boyle allaha emanet ilerlersin.

Ersan kalsaydi hersey farkli olurdu.

• Gelecek maçlarda oynayacağı mükemmel oyunlarla şampiyonluğu getirip kendini affettirecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: jaguarr1903

Abicim Tolga ya dünkü maç için suç bulmam ben.Tüm suç alexis in

Ona bakarsan butun hatalı gollerinde bir defans oyuncusunun hatası var ama bunu sadece bir oyuncuya yığmak anlamzsız alexis in ne kadr hatası varsa tolganında o kadar hatası var

Not:Bu arada hic sevmem tolgayı iyi kaleci olabilir ama bu yaptıkları hatalar bir kaleci olarak kabul edilebilir degil bir macta bir hata yapılır iki yapılır ama bunun yaptıkları artık goze komik gelmeye basladı

• quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

Ona bakarsan butun hatalı gollerinde bir defans oyuncusunun hatası var ama bunu sadece bir oyuncuya yığmak anlamzsız alexis in ne kadr hatası varsa tolganında o kadar hatası var

Not:Bu arada hic sevmem tolgayı iyi kaleci olabilir ama bu yaptıkları hatalar bir kaleci olarak kabul edilebilir degil bir macta bir hata yapılır iki yapılır ama bunun yaptıkları artık goze komik gelmeye basladı

kardeşim bizde volkan ne goller yedi. olay kaleciyle topu buluşturmayacaksın. bak şimdi gsye. muslera bu sene kaç gol yemiş. kötü kalecimi sence?

• Mcgregor istatistiği yakalayacak. Üstüne gelen her top gol.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ronon Dex

quote:

Orijinalden alıntı: ganyotcu1453

quote:

kardeşim bizde volkan ne goller yedi. olay kaleciyle topu buluşturmayacaksın. bak şimdi gsye. muslera bu sene kaç gol yemiş. kötü kalecimi sence?

Tabiki degil.Ama ben tum olayı defansa yıgmayı anlamıyorum defans kotu top oraya geldi tolga yer diye bisey yok vur gitsin kardesim hep aynı hata olur mu top hep oyle acıktan tolgaya gelince hop zıplıyoruz kalecisiz sampiyonluga gidiyoruz ben bunu soyluyorum

• Tolga'da suç yok diyenler , Allah ıslah etsin sizi

• Ben cidden Tolga'ya sövmüyorum. Adamın kapasitesi bu, bariz kötü kaleci, kafa gitmiş. Ama ısrarla hala bunu oynatmaya çalışan büyüüüüüük kaleci eskisi Şenol Güneş'e sevgilerimi yolluyorum. Günay dediğimiz çocuk Tolga denen yeteneksizi cebinde sallar.

İki senedir UEFA'yı batıran Tolga, bu sene de şampiyonluğu götürecek gibi.
  • Tolga maçı satmış olsa ancak bu kadar kötü oynayabilirdi. Alexis denen herif ise fadadan çok zararı olan bir adam. Geldiği günden beri bir tane faydalı iş yapmadı. Onun yerine Necip oynasa (ki kendisini hiç sevmem) ya da Tosic eminim daha iyi olurdu. Neden Şenol hoca bu adamlar üzerinde ısrar ediyor gerçekten anlayamıyorum gerçekten.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.