Bana 25 Mayısta bilgi için SMS geleceği söylendi ancak hala gelmedi. E-devlet ve tokiden baktığımda bir bilgi de yok. Yarın en kötü arayacağım onları. |
Tokiden Kendisine Bilgi Verilen Oldu Mu?

-
-
25 mayıs resmi verilere göre saat 23.59'da sona erdiğine göre, sana sms meşajı gelmesine daha hala vakit var... bu kadar heycan yapmana gerek yok.. istediğin türde ev yapmana bilem izin verilmeyen çorak arazi için bu kadar heycan fazla...sanki tüm paran, malzemeler ve ustalar bir kenarda ev inşaası için seni bekliyorlar..
-
İmparatorluğun temelleri için gerekiyor. Toprak elde etmek benim için çok önemli. Benim neslimde çok az kişi arsa ve ev sahibi olabilecek. Ben o sayılı kişilerden olacağım.
Olmakta zorundayım.
Toprak çorak olsun, zenginleştiririz.
Çin çöle tarım arazisi yapıyor. Tavşan kullanarak çölleri zengin topraklar haline getiriyor. Ben ise elimde yeterli kaynaklarla çok daha iyi işler çıkarabilirim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 25 Mayıs 2025; 11:55:54 > -
o zaman tokiye dünyanın parasını vermek yerine, anadolunun şirin bir yerinde ucuza daha gözle bir yeri kapatabilirdin.. böylece neslin, istanbul gibi leş kokan havası kirli bir yer yerine, tertemiz su kaynakları ve havası olan bir memlekette yaşarlardı...
-
İlla orada yaşamak zorunda değilim ki? 2 Katlı ev yaptırıp kiraya veririm oranın parasını yerim?
Seçenek çok. Arsa benim, ev benim nasıl olsa.
Oradan gelen parayla daha ekonomik bir ile taşınırım? Seçenek bol.
Price Smallyoutube
My favourite Trump Clip from the electoral battle... shamelessly cut... "You may even get tired of winning and you will say please Mr. President its too much..."https://www.youtube.com/watch?v=dvWVEddn0LMBu adamın bu söylemlerine bayılıyorum.
-
Bu mesajinizdan Cin'e rakip oldugunuzu mu cikaralim?
-
Demek istediğim, bu adamlar çölü bile tarım arazisine çevirebiliyorsa, ben neden elimde olan kısıtlı imkanlarla iyi şeyler yapamayayım?
Kaldı ki İstanbul gibi yüksek sirkülasyonun yoğun olduğu bir yerde.
-
Kaça aldinuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an teklifi bekliyorum. Bana arsa için fiyat verecekler. Sözleşme yapılacak. Müstakil hak sahibiyim.
-
Hergün Gazze'de 10 larca çocuğun katilinin en büyük destekçisi bu.. Bunun neresine bayılıyosun.. Çölde tek başına susuzluktan çatlıyor görsen, bir damla bile su verilmez buna
-
Peki bugün filistinlilerin bu hale gelmelerinin sorumlusu kim biliyor musun?
Filistinliler evet! Osmanlı zamanında, İsraili kurmak isteyen yahudilere karşı filistinlilerle ticaret yapılmaması için çok uğraştı ama para bunlara tatlı geldi her şeylerini sattılar, kazandıkları paraları ise yine yahudi meyhanelerinde yediler.
Kaldı ki hicaz isyanında o filistinliler Osmanlılara karşı İngilizlerin yanında yer almıştır. Müslüman, müslümana karşı hristiyan ve yahudi ittifakının yanında?
Filistinin bayrağında ki o kırmızılık Osmanlıya baş kaldırının sembolüdür.
Allah belalarını veriyor. Osmanlıya karşı isyan edip, satmasalardı şu an bu halde olmazlardı.
Trump paraya bakar. Diğer siyasiler gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 25 Mayıs 2025; 13:17:26 >
-
Malesef suanki neslin suçu degil dedelerinin suçu şükürler olsun bizin dedelerimiz atamizin arkasindan gitmişde şuanki düzen kurulmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsi geçmişte kaldı... Bu yazdığın hataların hiçbirini 7 ekimden beri bombalanarak ölen insanlar işlemedi... Zaten ölen binlerce bebekten sadece birinin yüzünü görsen, bu mesajını ve beynindeki bu bilgileri anında silerdin... Taa dedesinin de dedesinin yaptığı hata yüzünden kundağında öldürülmüş bebeği görmezden gelmek insanlıkla bağdaşmaz...
-
İsraili gram sevmem fakat geçmişte kaldı denilerek unutmak kendi ülkenin geçmişine ve atalara ihanettir.
Dedelerinin hatalarının bedelini ödüyorlar. Osmanlı kaç kere İsraili kurmak isteyenlerle ticaret yapmayın diye bu arapları çok kez uyardı ama dinlemediler.
Sırf arap isyanları yüzünden anadoluyu koruyabilecek çoğu birlik sina cephesine gönderildi. Çoğu sehit oldu. Bugün bile oralarda Türk şehitlerinin mezarları araplar tarafından yağmalanıyor çünkü şehitlik statüsünde değil.
Ermenilerin ve rumların yaptığı katliamlara da keşke bu kadar ses çıkarsanız ama ses etmezsiniz.
İsrailin yaptığı şeyler insanlık suçu fakat filistinliler kendi topraklarını isteyerek sattılar.
Tarih, kendi tarihlerini unutanlara çok ağır tokat atar.
Ermenilerin yakın tarihte hocalıda yaptıklarını unutmayın. Sırpların bosnada yaptıklarını unutmayın.
Araplar Osmanlıya baş kaldırmasa şu an ortadoğu hala barış ve huzur içinde olabilirdi. Tüm araplar baş kaldırmadı tabii ki ancak çoğunluk isyan etmiştir.
Trump'ın bazı konuşmaları komiğime gidiyor sadece. Adam her şeyi reality show mantığında ve para için götürüyor. Tam bir köpek balığı siyasetçidir. İsrail parayı kessin anında ilişkileri bitirir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 25 Mayıs 2025; 18:16:23 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Tokiye ulaşamıyorum. Çağrı merkezlerine hat düşmüyor. Gün içinde ara ara arıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 26 Mayıs 2025; 15:35:34 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konut için Toki Ziraat Bankası başvurusu nasıl yapılıyor?
-
Hocam zaman zaman projeler oluyor bana kura ile çıktı. Eğer kurasız ise tokinin kendisinden bilgi alıyorsun sana iban veriyorlar veya ödeme için plan veriyorlar gidiyorsun bankaya parayı yatırıyorsun.
Onun için tokiyle iletişime geçmen daha mantıklı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Mevcut projeye nasıl başvuracağımı soruyorum zaten.
-
E devletten başvuru yapma durumu varsa ilk onu yapıyorsun sana sonra banka ödemesi için iban veriliyor ödeme yapıyorsun ben öyle yapmıştım.
Harç isteyebiliyorlar benden 500 tl mi ne almışlardı.
Tokinin mevcut projelerine bakıp e-devletten toki bölümünden ilk talep oluşturman lazım talep toplama devam ediyorsa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _zer0_ -- 26 Mayıs 2025; 20:56:14 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- zengin kız fakir oğlan bilmeceleri
- pis yedili kuralları
- dikişler alındıktan sonra ne zaman duş alınır
- durduk yere doğrulama kodu geldi
- sinecod öksürük hapı kullananlar
- ets 2 türkiye haritası
- prompt mühendisliği nedir
- çay bardağı emojisi
- en ilginç rekorlar
- penis nakli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X