Şimdi Ara

TOKAT / GAZİOSMANPAŞA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar öncelikle Tokat'da okuyan Universite Ve Yurtlar hakkında bilgilendirme yapacak ya da tokat kazanan arkadaşlr burada mı ? Ses verin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Tokat = çöplük

• Onu biliyoruz hocam zaten yurt hakkında bilgin felan varsa yardımcı olursan sevinirim.

• Bende bu sene Tokat'ı kazandım dostum 2 sene önce bir konu açılmış yurtlarla ilgili baya işe yarar bak istersen :https://forum.donanimhaber.com/gaziosmanpasa-tokat--108546138
  • Doğma büyüme Tokat'lıyım sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım
  • SirusBro kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler kardeşim. Kyk başvurdum cıkmazsa duruma gore ayar verecegiz olaylara . Bölüm nedir ? Yurt basvurusunda bulundun mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BuralarHepDutluk

Doğma büyüme Tokat'lıyım sorularınız varsa cevaplamaya çalışırım

Kardeşim kyk yurtları üniye yakın mı acaba bilgin var mı? Taşlı çiftlik yerleşkesi merkeze yakın mı ana binadan uzak mı ? Tokatın insanı nasıl ? Gezip görebilecegimiz tarihi mekan felan neler vardır ? Kekosı felan cokmudur tokatın ? Ahaha bayagı abarttık ama bilgilendir hocam işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fen(Ankara+Meram+Kayseri)
    2 yıl önce açıldı
    Konya-Afyon-Uşak-İzmir Hattı
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinqoos

quote:

Kardeşim kyk yurtları üniye yakın mı acaba bilgin var mı? Taşlı çiftlik yerleşkesi merkeze yakın mı ana binadan uzak mı ? Tokatın insanı nasıl ? Gezip görebilecegimiz tarihi mekan felan neler vardır ? Kekosı felan cokmudur tokatın ? Ahaha bayagı abarttık ama bilgilendir hocam işte

Hocam merkeze yakın değil fakülteniz ama fakülteler hep bir arada, büyük ama boş bir fakülteniz olacak.(Fakülte içinde sadece fırınistan var,birde bol bol yeşillik, birde köpek olduğunu söylüyorlar.) Kyk yurdu yakın diye biliyorum. Keko, serseri oranı son zamanlarda oldukça düşük, insanı ruhsuz ama zararsızdır sakin bir şehirdir.(Ben Tokatlı olarak insanını pek sevmem ama dışardan gelenler seviyor genelde) Üniversite büyüdüğü için üniversitenize otobüsle 10-15 dk mesafede cafeler caddesi var.Avm var. Vakit geçirebileceğiniz yerler mevcut.Sosyal aktivite olarak bol bol cafe ve avmlere gideceksiniz, bunun dışında go kart,sinema, bowling, korku evi vs saçma sapan yerler var öyle konser falan olmaz Tokatta beklentilerinizi düşük tutun.
    Şehirden bir Tokat'lı olarak bezmiş olsamda, belediye son zamanlarda iyi işler çıkardı, şehri seveceğinizi düşünüyorum. İnsanı konusuna gelirsek muhafazakarlık olarak bir Erzurum, Kars'ın eline su dökemez. Ramazanda açık mekan vs rahat bulursunuz. Kılık kıyafette son zamanlarda mini etekli, göbeği açık, göğüs dekolteler falan nadiren görünsede hala şehir alışık değil Kızlarımız genel olarak güzel bakımlı ve kezbandır

Gezip görebileceğin yer olarak ilçelerde efsane yerler vardır.(Kesinlikle nerelere gideceğinizi araştırın aklımda kalan yerleri söyleyeyim kısaca: almusta balık yiyin, sulusarayda kaplıcalara gidin mümkünse 2-3 gün konaklayın,pazarda kaz gölünü gezin aklıma gelenler bunlar) Merkezde hatırladığım gezmeye değecek tek yer ballıca mağarası var. Eğitiminin leş olması dışında öğrenci olarak sosyal hayatta ekstremler arayan biri değilsen Tokat sakin güzel bir öğrencilik yaşayacağın bir şehir. Bence yaşayacağın en büyük sıkıntı fakültenizin şehre uzak olması olacak.(Öyle aman aman uzak değil otobüsle 20-30 dk)
    Söylemediğim şey kaldı mı bilmiyorum ama sormadan edemeyeceğim. Neden Tokat? Bir insan tıp veya diş okumayacaksa neden Tokat'ı tercih eder anlamıyorum. (Bu arada tıp ve diş fakültesi evime emekleyerek 3 dk uzaklıkta Tokat tıp diş yazanların daha şanslı olduğunu söylemeliyim çünkü merkezin tam içerisindesiniz.)

Söylemediğim veya sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin orda okuyan arkadaşlarım var, gerekirse onlarada sorabilirim sorularını.

Edit:Söylemeyi unuttum Tokat 2 yakadan oluşur, ben Avrupa yakasını bilmem söylediklerim tamamen Anadolu yakası içindir.(Bu yakaların ismi yok aslında) Bu 2 yakayı yeşil ırmak ayırır ve ırmağın yanında şehitler denilen uzun park vardır ve şehitler vakit geçirmek için harika bir yerdir orda piknik yapanından semaver yapanına kadar görebilirsin. Piknik demişken şehrin etrafı dağlarla çevrili olduğu için şehre 1 saat uzaklıkta oldukça güzel piknik mekanları bulunmakta aklında bulunsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuralarHepDutluk -- 21 Ağustos 2017; 3:2:10 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kinqoos

quote:

Hocam merkeze yakın değil fakülteniz ama fakülteler hep bir arada, büyük ama boş bir fakülteniz olacak.(Fakülte içinde sadece fırınistan var,birde bol bol yeşillik, birde köpek olduğunu söylüyorlar.) Kyk yurdu yakın diye biliyorum. Keko, serseri oranı son zamanlarda oldukça düşük, insanı ruhsuz ama zararsızdır sakin bir şehirdir.(Ben Tokatlı olarak insanını pek sevmem ama dışardan gelenler seviyor genelde) Üniversite büyüdüğü için üniversitenize otobüsle 10-15 dk mesafede cafeler caddesi var.Avm var. Vakit geçirebileceğiniz yerler mevcut.Sosyal aktivite olarak bol bol cafe ve avmlere gideceksiniz, bunun dışında go kart,sinema, bowling, korku evi vs saçma sapan yerler var öyle konser falan olmaz Tokatta beklentilerinizi düşük tutun.
    Şehirden bir Tokat'lı olarak bezmiş olsamda, belediye son zamanlarda iyi işler çıkardı, şehri seveceğinizi düşünüyorum. İnsanı konusuna gelirsek muhafazakarlık olarak bir Erzurum, Kars'ın eline su dökemez. Ramazanda açık mekan vs rahat bulursunuz. Kılık kıyafette son zamanlarda mini etekli, göbeği açık, göğüs dekolteler falan nadiren görünsede hala şehir alışık değil Kızlarımız genel olarak güzel bakımlı ve kezbandır

Gezip görebileceğin yer olarak ilçelerde efsane yerler vardır.(Kesinlikle nerelere gideceğinizi araştırın aklımda kalan yerleri söyleyeyim kısaca: almusta balık yiyin, sulusarayda kaplıcalara gidin mümkünse 2-3 gün konaklayın,pazarda kaz gölünü gezin aklıma gelenler bunlar) Merkezde hatırladığım gezmeye değecek tek yer ballıca mağarası var. Eğitiminin leş olması dışında öğrenci olarak sosyal hayatta ekstremler arayan biri değilsen Tokat sakin güzel bir öğrencilik yaşayacağın bir şehir. Bence yaşayacağın en büyük sıkıntı fakültenizin şehre uzak olması olacak.(Öyle aman aman uzak değil otobüsle 20-30 dk)
    Söylemediğim şey kaldı mı bilmiyorum ama sormadan edemeyeceğim. Neden Tokat? Bir insan tıp veya diş okumayacaksa neden Tokat'ı tercih eder anlamıyorum. (Bu arada tıp ve diş fakültesi evime emekleyerek 3 dk uzaklıkta Tokat tıp diş yazanların daha şanslı olduğunu söylemeliyim çünkü merkezin tam içerisindesiniz.)

Söylemediğim veya sormak istediğin başka bir şey varsa sorabilirsin orda okuyan arkadaşlarım var, gerekirse onlarada sorabilirim sorularını.

Edit:Söylemeyi unuttum Tokat 2 yakadan oluşur, ben Avrupa yakasını bilmem söylediklerim tamamen Anadolu yakası içindir. Bu 2 yakayı yeşil ırmak ayırır ve ırmağın yanında şehitler denilen uzun park vardır ve şehitler vakit geçirmek için harika bir yerdir orda piknik yapanından semaver yapanına kadar görebilirsin. Piknik demişken şehrin etrafı dağlarla çevrili olduğu için şehre 1 saat uzaklıkta oldukça güzel piknik mekanları bulunmakta aklında bulunsun.

Hocam çok teşekkür ediyorum bayağı yazmışşın bilgilendirmişsin ya hocam hiç sorma tercihi ben yapmadım ablama yazdırdım oda yanlış yazmıs ahmak gibi sap gibi ortada kaldım son sırada olması gereken tokat geldi Yatay geçiş ile gecmeyi dusunuyorum Ankaraya . Yoksa tıp diş ya da tokatı istedigimden degil be kardes bilgilendirme icin cok sagol arada yazsam sana sorun olmaz değil mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 29 Ağustos 2017; 20:26:48 >

• tabi hocam elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım
  • Geçmiş olsun.
  • Allah kurtarsın felan bekliyordum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Mancunian Wanker

Tokat = çöplük

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.