Şimdi Ara

Togg'un Adaptif Sürüş Paketi fiyatı belli oldu (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.883
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Menzili aracın gayet iyi. Kullansanız bilirsiniz.Mtv si de 60 bin değil 14 bin tl senelik. Yine boş yorum

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • setcom_2000 kullanıcısına yanıt

Benim aracda carplay aktif etmek icin 480 euro istiyor. Aracim OOOO marka.

Aracin hem beyninde ve hemde donanimsal olarak kapali özellikle gelen bir sürü arac markasi var. Obd cihazlariyla aciyorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar esip gürlüyorsunuz ama aracın fiyatı enflasyon nedeniyle artması gerekiyorken artmadı demekki fiyatı arttıracagimıza paket satarız dediler istemeyende uyguna almıs olur dediler imkanına göre hareket edip sonradan batarya paketi yukseltme özellik yukseltme hatta ve hatta o acilmayan ön kaput icinde motor için ayrılmış alan bile olabilir.

• Togg'un Adaptif Sürüş Paketi fiyatı belli oldu

Bu donanımlar Standart ( BEDAVA ) diyenlere yukarıda bir örnek verdim.

Yeni Tayron. R-Line ( En üst donanım ) modelinde bile Opsiyonel Donanım olarak satılıyor.

Bir çok markada artık standart değil paketler halinde kakalıyor bizlere ...

Ha ben bu otomobili almam şimdilik.Çünkü en basitinden menzil ve batarya çok iyi duruma gelmedikçe almam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 26 Mart 2025; 5:41:52 >

• 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt
    Hocam o yorum başka bir üyenin sorusuna cevap olarak yazılmış tekil olarak okuyunca eleştiri gibi oluyor. Donanımları almanyadan geliyorsa o donanımlar için gerekli olan bazı yazılımlar da beraberinde sunulur. Ama entegrasyonunun TOGG tarafından yapılması gerekiyor. Bu noktada illaki TOGG da bir şeyler katmak zorunda. Yani bu sistem bu işlemle birlikte yine yerli oluyor zaten. Sadece yerlilik oranı düşük oluyor. Ama TOGG'un ürünü bu sistem değil bunu da içeren araba zaten. Araba şeklinde bakıldığında yerlilik oranı yükseliyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Togg yada diğer otomobiller vs..hakkında kullanıcı deneyimi bir şeyleri ifade eder.

Diğer türlüsü boş yazıp çizmekten öteye bir mm. dahi gitmez diye düşünüyorum.

• en baz donanımlı hibrit bir japon aracı aldım

bu özelliklerin alayı standart vede ücretsiz şerit takipli adaptif hız sabitleme bir süre sonra müdahele etmezseniz aracı durduruyor.

adamlar tabancayı bedava verip mermilerden tabanca fiyatını çıkarıyorlar

alana ve kullanana hayırlı uğurlu olsun..)

anladınız siz yersen

• Bunlar araba değil cihaz olmuş. Donanim var ama donanimi kullanmak için yazilim satılıyor. İlk bilmem kaç gün ücretsiz. Trial kullanip sonra paralı. Bu işi hiç sevmedim. Özellikle şark kurnazi olan milletimizin böyle araçlarla milleti kaz gibi yolmasi çok kolay

• Tam otonom sürüş paketi olsa eyv ama bu özellik standart olmalıydı.

• Birşeyin yerli ve milli olması için %100 o ulkenin urettigi degerlerle bulunduğu ülkede üretilmesi gerekmez mi? Togg un yerliligi %50 lerde. Türkiye de uretilen Corolla lar bile yerlilik %40 a yakin ona da yerli ve milli diyelim o zaman:) Zaten yerli ve milli olmadığı ÖTV den belli. Arkadaş madem bu araç yerli o zaman niye ÖTV var. Nerede yerli teşviki nerede vergi indirimi. Aracı zaten siyasetin oyuncağı ettikleri için kesinlikle satın almaya niyetim yok. Hatirlarsaniz secim zamanında bakanlar vs hep bununla poz veriyordu. Sonra degeri 20 milyona yakin Audi A8L için kavgalar ediyorlar. Hatta Bakan Kirişçi devletin malına çöktü diğer bakanda kendine yeni bir 20 milyonluk A8L aldi. Tarim ve orman bakanlığında bakanlik yapanlara gorevi birakinca ömrü boyunca bedavadan araç veriliyor o araçta Passat ti. Niye o araç yerli veilli Togg umuz değil? Yalan dolanla da insanları kandirdiklari içinde ayrica araçtan soğudum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi One Shot One Kill -- 26 Mart 2025; 7:23:31 >

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Sana soran oldu mu boş mu dolu mu diye. Sen git dolusunu yap, işine bak

• 1881sayılısefer kullanıcısına yanıt
    Sen olayı çözememden yorum yapmışsın ama cevap vereyim madem. Çinli telefon kullanıyorum. Çoğu parçası çinli. Yazılımı da çinli. Şuan herşeyini kendisi üretmeye başlıyor. Yani? Yanisi şu bizde bunlardan herhangi birinin üretimi yok. Biz montaj ülkesiyiz. Otomobil ihracatında iyiyiz. Ürettiğimizden değil, fiatın renonun toyotanın arabasını montaj yapar yollarız. Teknoloji?

• Bir pazarlama hatası daha. Hadi ama 1.5 milyona araba satıyorsun 30 bin lira daha ver demek saçmalık. Aracın fiyatına 30 bin daha ekle ve öyle sat. Eski kullanıcıları da dışarı çıkarma. Piyasada var olmaya çalışan bir marka için çok yanlış bir hareket.

• İleride otomobillerde günümüz video oyunları gibi olacak. Her özellik DLC ile açılacak ve bu DLC'ler para ile satılacak. Hatta kiralama yöntemine yani abonelik sistemine gidilecek ve aylık ödemesi yapıldığı sürece o özellik paketi açık kalacak.

Togg'un Adaptif Sürüş Paketi fiyatı belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Virtual Reality -- 26 Mart 2025; 8:33:58 >
  • ACC'yi de parayla satmazsın ya

• vs-fb kullanıcısına yanıt
    Bedava dediğiniz şerit takibinde direksiyona müdahale eden sistem, Toggdaki yoğun trafikte kendi sürüyor. Dur-Kalk Fonksiyonlu Adaptif Hız Sabitleyici dediği hızını 90 yaptın öndeki durdu. Togg da duruyor. Öndeki gidince o da gidiyor Yine 90a çıkıyor.

Biraz da Skodaya VW'ya sallayın. Tayron en ucuz paket diyor. Öyle bir paket üretilmemiş bile. Superb de en lüks donanımda falanca ses sistemi var diyor. İçinden çıkan Çin üretimi standart ses sistemi.

• fantomasds kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam dediğiniz gibi değil. Kullandım. Baya da güzel çalışıyor. Baya baya viraj dönüyor. Bilmeden konuşuyorsunuz. Duruyor, kalkıyor. Viraj alıyor. Togg da lki Tesla gibi ayrı bir sistem değil. Bildiğiniz klasik diğer tüm üreticilerde seviye 2 otonom diye geçen sistem. Citroen de deneyimledim. Mükemmel çalışıyordu.

• boykot listesine ekledim toggu

• Yine Togg'u gömme tayfası gömmek için fazla mesai yapmış.

Çok dertlenmeyin. Zorla satılmıyor. Beğenmeyen almaz.

Beğenen çatır çatır alıyor.

• Diğerlerini anlıyorumda adaptif hız sabitleyici de bu pakette radarım var acc neden kullanamıyorum gsr 2 de yok mu bu özellik mecburi değil mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.