Şimdi Ara

Togg'un Adaptif Sürüş Paketi fiyatı belli oldu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
130
Cevap
0
Favori
8.884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
26 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu özellikler yeni araçlarda ekstra ücret falan ödemeden var zaten yavaş yavaş suyunu çıkarmaya başladılar sanırsın kendi kendine giden araba yaptılar

• Otopilot özellikleri için 30.000 tl biraz fazla Byd bunu ücretsiz veriyor.

• Ya biz neden böyleyiz. Tüm eksikleri olumsuz yorumlarına aldırış etmeden senin arabana 2 milyon para veren adamı sen el üstünde tutarsın. Bu nasıl bir açgözlülük. Hala arabanın sorunları var araçta olması geren digital anahtar yok. Yok e devlete giriş yapabiliyormuşum hay sizin kıt aklınıza ben telden de girerim sen arabanı eksiksiz teslim et, sonun çıktığında servis ağınla çöz. Utanmadan 30 bin istiyor. Yaklaşık 2 milyon veren ben 30 bini vermeyeceğim. Togg almak isteyenlere de engel olacağım

• Elektrikli Citroen E-C4X kullanıcısıyım. Bu parayla sattıkları özellik bizim araçlarda standart.

Trafikte Dur-kalk yapan, gayet güzel viraj alan, önde ki araca göre 3 kademe mesafe ayarlayabildiğiniz driving assist sistemi standart. Trafik işareti algılama yine mevcut.

Çok değil 3 ay önce 1.200 lere alındı bu araç.

• sakiri kullanıcısına yanıt
    Aldığınız aracı bayi en üst donanım seviyesi bu deyip satıyor ve o içinde gizli olan özellikler için sonradan ekstra para istiyorsa ben bunu da yadırgarım. resmen vatandaşı malum marka gibi dütüyorlar demek ki. bir de hani şu ısı pompası olmayıp ısı pompası var diye araç satan markadaki gibi olmayan özelliğe para alan bayiler varsa onları da inandıklarını iddia ettikleri tanrıya havale ederim. öncelikle artık olmadığına inandığım hukuk içinde yargı yolunda hakkımı aramak kaydıyla.

• kanmet kullanıcısına yanıt
    Utanma arlanma yok sizde. Kaldırın ÖTV yi bakalım ülkeye neler geliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    zoruna gitmiş yerli ve milli akp li.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Seküler koyu muhalefet veya AK Parti bodoslama destekçileri haricinde sağlam ve tarafsız bir TOGG analizi gelse

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt

Hersey parayla.

Hele birde mercedesin aldigi paralari görsen aklin sasar.

Togg'un Adaptif Sürüş Paketi fiyatı belli oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiri -- 26 Mart 2025; 15:52:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• doğrumu anladım hız sabitlemeyi kullanmak istesek paramı ödücez yok ya yanlış anlamışımdır

• Jhay82 kullanıcısına yanıt
    ncap testi olmayan ısı pompası olmayan hiç bir aracı almayın bataryası yanma tehlikesi olan teknolojide olan araçlardan uzak durun bunu yazınca bizi CHP li yazmayınca AKP li diyolar kararsız kaldık bizde bağımsız olunca iki tarafta seni karşıdan zannediyo :)

• fantomasds kullanıcısına yanıt
    Vwde falan yıllardır var adaptif sürüş diye geçiyor hatta 200 300₺ya gizli özellik olarak açılıyordu altyapısı olan araçlarda

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sakiri kullanıcısına yanıt

Euro bölgesinden örnek vermişsiniz. TL bölgesinde de durum aynı mı? Eğer öyle ise Audi'yi de alış veriş listemden siliyorum. Çinli markalar karşısında neden çuvalladıkları şimdi daha iyi anlaşıldı. Geçmiş olsun diyelim bu eski markaya da...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi setcom_2000 -- 26 Mart 2025; 16:39:1 >
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    En beğendiğim yorum bu oldu. Bomboş

• Ben Kia ev3 aldım gt bedava adaptif kullanıyorum ne alaka

• yıllık zararı 15 milyar TL olan hayali proje, tamamen siyasete bağımlı.

• setcom_2000 kullanıcısına yanıt

Almanyadayim.

Burda alman otomotiv sektörü çin ve orta asya ülkelerinin otomotiv sektörü karsisinda yenilgiye dogru gidiyor. Sebebi alman araclari daha pahali.

• Hahahaha Android Play Store'un uyduruk uygulamayı parayla satan Türk stajyer ergen bilgisayar mühendisleri gibiler, bu ne böyle yahu? Togg'un Adaptif Sürüş Paketi fiyatı belli oldu 

Olay sadece yazılımsa dışarıda 5000TL'ye çözerler.

• kardeşim heleki istanbul trafiğinde bu kadar özellik kullanacak zamanı nasıl buluyorsunuz anlamak mümkün değil ben bazen teypte bir sonraki şarkıya basamıyorum trafikte gözünüz açık olsun bilgisayarlara çok güvenmeyin

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.