Çoğu araçta standart geliyor bu para ile satılan şey . < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Togg'un Adaptif Sürüş Paketi fiyatı belli oldu (5. sayfa)

-
-
Bizim millet kafayı kırmış iyice. Diğer markalarda ücretsiz dediğiniz özellikler zaten fiyata baştan eklenmiş şekilde geliyor. Bizimkilerde bedava sanıyorlar.
Aslında bizim halk açık açık yapılan işten anlamıyor. Özellikleri koyunca isteyene 30bin ver al demeyecen, aracın fiyatına gizliden parça parça 50bin TL ekleyecen. Dua ederlerdi o zaman ücretsiz veriliyor diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
https://m.youtube.com/watch?v=z0UPZphJ5Rw&pp=ygUJdG9nZyBhZGFz#
Burada detaylı anlatmış. Basit bir sistemde değil ama tam otonomda değil. İleride tam otonom da gelecektir acele etmeyin. 2 yılda teslanın 10 yılda devasa sermaye ile ulaştığı seviyeyi istemek düpedüz cahillik değilse art niyettir!
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
2006 yılından beri ihracat lideri sektörü de kotulemezsin. Artık dünya teknoloji vs umursamadan cebine girene bakiyor. Gerekirse 1 liraya alır 1 liralık pakete koyar 3 liraya satarsın hicbirsey yapmadan 1 lira kazanırsın. Bu sana göre iyi veya yararlı olmasa da 2024 yılında 37 milyar dolar ihracat yapılmış ve ihracatta lider sektör durumda. Yetti artık montaj sanayi, teknoloji uretmiyoruz vs söylemleri. Sen ülke olarak cebine girene bak.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Adamlar kımıl zararlısı gibi ama ucuza kaliteli ve güzel işler yapan kımıl zararlısı. Eğer şirketler ve ülkeler bu rekabete ayak uyduramazsa bir çok sektör batacak. Ben Bursa'dayım. Hani Otomotiv ve tekstilin başkenti dedikleri şehir. Şu an tekstil sektörü kan ağlıyor. Otomotiv yan sanayisinde çok uluslu şirketler bile işler kötü demeye başladı. Türkiye'nin ilk organize sanayi bölgesinde 10dan fazla kiralık fabrika var. Bir zamanlar boş fabrika binası bulmak hayaldi. Şimdi kiralayan yok. Sebep Çin ve Mısır (tekstil özelinde) diyeceğimi sanabilirsiniz ama sebep tamamen ... (Silivri soğuk diyorlar)
Kredi kampanyaları hala yeterli değil ülkedeki ekonomik durumdan dolayı. Kredi taksit sayıları ve kredi miktarları biraz daha yüksek olsa bu TOGG şimdiki satış adetlerini en az ikiye katlayabilir.
-
Merak etmeyin sonradan 30bine sattıkları bir yazılımı araç ile birlikte verdiklerinde yine 30bin olarak ekleyemezler. Bu sektörde rekabet büyük. Alternatifler çok. O sebeple bu tarz özellikler araç ile birlikte çok daha ucuza geliyor. Sonradan eklediğinde ise rekabet olmadığı için (malum o dur ki kimse başka markaya ADAS yazılımı hazırlamıyor) fiyat alabildiğine uçuyor. 30bin mevzusunda olduğu gibi.
Ama atladığınız bir nokta var, tıpkı TOGG gibi bu ekstra parayla satılan özelliği çalıştırabilecek donanım VW araçlarda da zaten hazırda geliyor. VW grubu tüm araçlarda basit bir obd cihazıyla 10 saniyede açılabiliyor dışarda 1000 TL'ye yapan dünya kadar merdiven altı esnaf var. TOGG'da açabilir misin? Sanmam.
-
Cebine giren mi? Birilerinin cebine giren olmasın o .
Vatandaşa giren sadece kazık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yani bende togg u çok beğenen biriyim. Ben Citroen berlingo aldım. Yeni bu özelliklerin hepsi var berlingo ekstra ücret felan yok. Togg da ona bi çare bulur bi bekleyelim.
-
Togg'a önce ısı pompası eklesinler de millet kar yağınca arabayı garajda bırakmasın. Komşum aracın lastiklerine kar yağınca kar çorabı taktı ama karda araba olduğu yerde durdu kaldı. CEO da utanmadan "Avrupa'ya ihraç edeceklerimizde ısı pompası olacak" dedi. Tam bir ahlaksızlık. Bu milletin suçu yerli diye togg.a destek olması mı?
-
bu özellikleri diğer markalarda parayla satıyor togg da ötv yi etkilemesin diye aracı aldıktan sonra satıyor teslada otonomu ayrıyetten satıyor
-
Toggg büyümüş kendini Tesla zannediyor.Teslada otopilotu parayla satıyordu.
Ama artık araba ile geliyor.Ulan maskımın teslası.
-
Ama onlar Arabaya Tesla ile aynı parayı istiyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salman_of -- 27 Mart 2025; 14:9:45 >
BYD lerde boşta duran arabada %3-4şarj kaybı sorunu gibi sorunlar var, herşey güllük gülistanlık değil, BYD dede servis ve satış konusunda sıkıntılı
-
teslada 88.5kw bataryalı araç yok ki. tesla aynı fiyata 57.5 kw batarya ile araç satıyor standart menzil diye. teslanın uzun menzil dediği bile 75kw.
-
88.5 kW lık batarya yerine 50-55 lık batarya ekleseydi togg dan iyisi yoktu. Üstüne birde fiyatı indirirdi. Bizim millet tamamen algısal çalışıyor.
O arabaya da 50-55kW çok az gelirdi. Zaten şu an bile menzil (benim isterlerime göre) sıkıntılı bir de öyle -parasal ucuzluk dışında- hiç tercih edilmezdi. Şahsi olarak normal kullanımda 1200km şehir içi, 700-800km şehirler arası menzil gerçek olmadığı sürece elektrikli araç almayı düşünmüyorum.
-
Bence Kia ev3 ün uzun menzili çok güzel. Yani benim gibi senede 10bin km yapıp. 8500 İstanbul şehiriçi, 1500 İstanbul sehirdisi birisi için çok uygun aslında. İstanbul şehiriçi 600-700 km arası yapıyor. Bana göre alınabilecek en mantıklı elektrikli benim için. Bundan sonra çıkacak her daha uzun menzilli araba benim için artık elektriklilerde alınabilecek menzil statüsüne giriyor. Togg sedanda Kia ev3 menzilinde ve üstünde gelebilirse çoğu içten yanmalı kullanıcısını etkilemiş olur.
TOGG da tam otonom gelmez ki yeterli donanım işlem gücü arge birikimi yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X