Bildirim
Togg T10X V2 Uzun Menzil | 1.5 güncellemesiyle daha iddialı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Güncellemeyle fiyat 2.5 milyona gelmiş. Benimle Togg arasındaki menzil de uzamış. Alsınlar Togglarını ... 2.5 milyonu olana satsınlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RaptorFX -- 10 Nisan 2025; 10:28:16 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
3 ay önce 1.930milyona aldığım full paket, v2 aracımda adas paralı olacak diyip ne var ne yok götürdüler. araçta sadece hız sabitleyici ve hız limitleyicisi kaldı.
adas adı altında hazırda bulunan sistemi 30bin lira fiyat belirleyip ne var ne yok götürdüler.
bundan sonra togg u tavsiye ediyor musun diyenlere cevabım bu firmadan uzak durun dicem.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
PHEV olsaydı, başka araca bakmazdım... Elektrikli araç alacak olsam bunu tercih ederdim Türkiyede...
-
Ekimde uzun menzil v2 aldım.adaptif sürüş paketimi çaldılar. Hakkım haram olsun.ben milli bir araca destek vermek için bu aracı aldım.onlar hırsızlık yaptılar paketimi iptalvettiler yazıklar olsun
-
Elektrikli hafif ticarilere ihtiyacımız var lüks konsepti zorlayan araçlar öncelikli değil. şehir içinden akaryakıt kullanan ticarileri alabilsek petrol bağımlılığımız azalır ve dış enerji açığımız düşer, yenilenebilir enerji ve elektrikli araç geleceği hayali kuruyorsak şu an ilk öncelik medeniyetimizi taşıyan araçlara verilmeli.
-
Aynı düşünüyordum ama yabancı forumlarda phevlerde motor anlamında sorunlar yaşanma ihtimali yüksek gözüküyor.
Byd en ideal araç ama ne kredi desteği ne indirim sağlıyor.
2017 i 2000 yapıyorlar.
-
saf elektrikle gidilebilen 90-100 km beni çok cezbediyordu, ama sanki elektrik bedava gibi düşünüyordum... Elektrik dışarıda doldurulunca ki villada yaşamıyorsan mecbursun, benzinle aynı paraya geldi neredeyse
-
millet özellik ekler. Türk işi olunca özellik mi çıkarılıyor arabadan. enteresan.
En Beğenilen Yanıtlar

3 ay önce 1.930milyona aldığım full paket, v2 aracımda adas paralı olacak diyip ne var ne yok götürdüler. araçta sadece hız sabitleyici ve hız limitleyicisi kaldı.
adas adı altında hazırda bulunan sistemi 30bin lira fiyat belirleyip ne var ne yok götürdüler. bundan sonra togg u tavsiye ediyor musun diyenlere cevabım bu firmadan uzak durun dicem. |
Güncellemeyle fiyat 2.5 milyona gelmiş. Benimle Togg arasındaki menzil de uzamış. Alsınlar Togglarını ... 2.5 milyonu olana satsınlar.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X