Şimdi Ara

Togg T10F Ana Konu - Reklam Çekimi Arka Plan video (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
124
Cevap
17
Favori
11.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Garip bir şekilde ben de benzer bir yorumlama yapmıştım.

City gibi Linea gibi boydan uzun ama enden dar (sizin tabirinizle ince) gelmişti gözüme.

Ancak rakamlara bakınca yanılıyorum diye düşünmüştüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ülkemizde suv araçlar seviliyor. bana göre şehiriçinde ve şehir dışında hiçbir artısı yok suv'un. tam tersi aerodinamik olarak suv'lae daha kötü, lastik alsan daha pahalı, yıkatsan daha pahalı.
    yani hiçbir artısı olamayan araca fazladan para verip fazladan masraf yapıyorsun. D-segment suv'lar için durum farklı ama B-suv C-suv'lar o kadar da mantıklı değil.
    bagaj için desen o mantıklı değil. station'lar tamamen bitti. i·nsanlar bagajı düşünse station alırdı.
    ondan sebep t10f belki satış olarak düşük kalabilir, bu yüzden belki fiyatı biraz daha aşağı çekerler.
    bence t10f ile birlikte bir tane b-sedan, b- hatchback, c-hatchback, ve hafif ticari gibi araçlar da çıkmalı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yaşaryaşamaz01 Y kullanıcısına yanıt

t10f

Boyutlar: uzunluk*genişlik*yükseklik

4830. 1881. 1557.

mesajda bu ölçüleri vermişsiniz. uzunluk ve genişlik superb ile hemen hemen aynı ölçülerde. büyük bir arabaymış

• cLk kullanıcısına yanıt
    Kağıt üzerinde büyük ve yüksek bir araç ama dediğimiz Teknofesteki prototipe özgüde olabilir.. siyah rengi ile pek özenilmiş bir araç değildi ordaki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Togg T10F Ana Konu - Reklam Çekimi Arka Plan video

• City ve Linea gibi durmuyor. Teknik verilerdeki uzunluk ve genişliğe göre süperb ayarında bir araç. 600 km menzil çok iyi. Umarım 600 km diye fiyatı uçurmazlar.

Togg T10F Ana Konu - Reklam Çekimi Arka Plan video

• Muhtemelen araç çıkana kadar togg T10X in uzun menzili dolar kuru, ıvır zıvır ile 2500 den başlar hale gelecek.

Bu yüzden T10F de 1900-2000 bandında olabilir. Muhtemelen yüzde 10 ÖTV dilimi artacak.

• superb ve T10f Togg T10F Ana Konu - Reklam Çekimi Arka Plan video

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaşaryaşamaz01 -- 11 Nisan 2025; 13:34:19 >
  • T10F yeri dolmayan passat ın yerini fazlasıyla dolduracak Togg T10F Ana Konu - Reklam Çekimi Arka Plan video 

Son kasa superb ile hemen hemen aynı boyutlarda , hatta ondan yüksek olduğu için yeni suberb bile T10F yanında biraz küçük görünecek

T10F yükseliği 1557 yani sedanlara göre epey yüksek suberb ise 1481 , yeni civic 1408 mesela

resimdeki Qashqai ile karşılaştırabilirsiniz , T10F günümüz sedanlarından yüksek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alfa-x -- 11 Nisan 2025; 16:26:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: alfa-x

T10F yeri dolmayan passat ın yerini fazlasıyla dolduracak Togg T10F Ana Konu - Reklam Çekimi Arka Plan video 

Son kasa superb ile hemen hemen aynı boyutlarda , hatta ondan yüksek olduğu için yeni suberb bile T10F yanında biraz küçük görünecek

T10F yükseliği 1557 yani sedanlara göre epey yüksek suberb ise 1481 , yeni civic 1408 mesela

resimdeki Qashqai ile karşılaştırabilirsiniz , T10F günümüz sedanlarından yüksek

passat ın yerini dolduracak demek :D peki zeki müren de bizi görecek mi ağam

• sharkemre kullanıcısına yanıt

Birlikte göreceğiz Togg T10F Ana Konu - Reklam Çekimi Arka Plan video 

• alfa-x kullanıcısına yanıt

Aynen bana da öyle geliyor. Yeni dönem Passat geliyor. Ondan daha geniş, daha büyük. Bazıları Linea gibi demiş. Muhtemelen öyle algılanması da araç diğer sedanlardan daha yüksek olduğu için yandan basık gibi algılanıyor. Halbuki hacim olarak epey geniş ve yüksek.

• Fenomenon kullanıcısına yanıt
    B SUV Citroen C3 Aircross kullanıcısı olarak hacimli eşyalar için bagaj büyük . Çoğu kaldırımda kapı sürtmüyor.

Altı daha yüksek olduğu için kasis ve çukurlarda altı sürtmüyor.

Kafan tavana değmiyor daha ferah bir iç hacim sunuyor.

Dez avantajlı değil.

T10F bekliyorum. Isı pompası ve uzun menzilli versiyonu uygun olursa düşünüyorum.

• 4.8metre araca göre 500 lt bagaj çok az değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozanbey91 -- 13 Nisan 2025; 1:35:32 >
  • T10X 1930 ise T10F 1730 olur

İyi forumlar

• Kamuflajsiz görüntüler geldi. Dehşet duruyor.

• Merakla bekliyorum canlı görmeyi

• herseyinhayirlisi kullanıcısına yanıt

Başkan bence çok iyi. Fiyatda iyi olursa tadından yenmez

• Gangnamstyle16 G kullanıcısına yanıt

200bin fark az bence.

• Yeni renklerin isimleri Salda ve Urla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 18 Nisan 2025; 23:1:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.