başlangıç fiyat T10X'ten 50 bin daha aşağı olur o kadar. |
Togg T10F Ana Konu - İlk inceleme videosu (2. sayfa)

-
-
Aynen ptcli t10xle aynı sistem ısı pompası yok yaniquote:
Orijinalden alıntı: Yapayzeka037Ptc li derken ?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1.500 den başlarsa sıraya girerim hemen.
Dolar Kuru çok önemli olacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İnşallah öyle olur. Uzun menzil 1500 bedava gibi bişey. Ben lansman fiyatının vergiler dahil uzun menzil 40bin dolar olacağını düşünüyorum. Ama lansmandan sonra üzerine 150-200bin tl ekleyebilirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 6 Nisan 2025; 18:49:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
50 bin tl fark verir millet X alır neden F alsın. Öyle bir fiyatlama olacağını düşünmüyorum. Hatta düşünmeyi geçtim, garanti ediyorum.
Hocam arac 4.9 metre ve ayni batarya ve donanim ozelliklerine sahip olacak. Sadece şasi ve kaporta uzerinden ne kadar maliyet kisabilirler ki. Aracin 4.9 metre oldugunu ve D segmenti olacagini unutmamak lazim. Turk halkina ucuza mal cikmaz. Ucuz arac icin B hatchback ya da B SUV’yi beklememiz gerek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 6 Nisan 2025; 22:44:57 > -
T10F V1 versiyon 1.230.000 tl
T10F V2 versiyon 1.530.000 tl fiyattan çıkacak
Şuan T10X V2 versiyon 1.830.000 tl den satılıyor bu araç 300 bin tl daha uygun olacak.
-
Yüzde 70 yerli bir araç bu.İthal araç değil. Sedan ile arasında 300 bin tl fark bekliyorum.
-
Umarim oyle olur hocam ama zor. C suv araba ile D sedan arasinda sadece şasi ve kaporta uzerinden 8000usd maliyet kurtarilmaz gibi. Ancak ciddi bir donanim kirpilmasina gidilirse aradaki fark oralara gelir onunda cok bir anlami yok. Batarya paketlerinin ayni olacagini unutmayin
-
Offf ağzın bal yesin. Uzun menzil 1500 mükemmel rakam olur.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu araçları birikimi olmayanlar için taksit seçenekleri çıkmalı artık. R9,R10,Doğan,Şahin kalmaz memlekette.
-
1.5 milyona kadar araç satışa çıkarsa ve 0 faiz kampanyası olursa ön sipariş vereceğim uzun menzil olması şartıyla tabiki
-
Doğan şahine binen adam onun taksidini nasıl ödesin
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araç D değil C segmenti. Bir aracın fiyatı sadece şasi ve kaporta maliyeti üzerinden hesaplanmaz. Şuan dünya genelinde SUV araçlara yoğun bir talep mevcut. Sedan araçlara ise ( bu araç her ne kadar fastback olsada ) ilgi düşüyor ve markalar üretimleri sonlandırıyor ( bkz. Passat sedan, Peugeot 508 vs. ) Talebe görede fiyat belirlenir. Siz talebin az olduğu bir segmentte bulunan aracınızı talebin çok fazla olduğu segmentteki aracınızdan 50 bin tl ucuza satmaya çalışırsanız avucunuzu yalarsınız. Aradaki fark minimum 200-250 bin tl olmalı, aynı donanım ve batarya paketiyle. Diğer türlü satılmaz.
Yaşadığım yerde şarj imkanı olursa radarıma girecektir.
Henüz elektrikli için alt yapım yok.
bu arada fiyat olarak SUV olan 10x den uygun fiyat bekliyorum.
Ancak menzili uzun olduğu için tahminen aynı fiyata çıkarırlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr.big -- 8 Nisan 2025; 0:47:44 > -
Hiç aklımda yokken elektrikli araçlara bakmaya başladım.
Zoe, Corsa derken Togg a da bakiyorum.
Müstakil evim ve şarj imkanım var, uzun yol lazım değil bana.
Günlük 50-100 km arası yol yapıyorum.
Bikac sene sonra satarken zarar ettir mi acaba?
Senede 30-40 bin kâr yapacaz derken toplamda 300 zarar edersek bi kalmaz
quote:
Orijinalden alıntı: citmsAraç D değil C segmenti. Bir aracın fiyatı sadece şasi ve kaporta maliyeti üzerinden hesaplanmaz. Şuan dünya genelinde SUV araçlara yoğun bir talep mevcut. Sedan araçlara ise ( bu araç her ne kadar fastback olsada ) ilgi düşüyor ve markalar üretimleri sonlandırıyor ( bkz. Passat sedan, Peugeot 508 vs. ) Talebe görede fiyat belirlenir. Siz talebin az olduğu bir segmentte bulunan aracınızı talebin çok fazla olduğu segmentteki aracınızdan 50 bin tl ucuza satmaya çalışırsanız avucunuzu yalarsınız. Aradaki fark minimum 200-250 bin tl olmalı, aynı donanım ve batarya paketiyle. Diğer türlü satılmaz.
TOGG'un avucunu yalayip yalammasi ya da satmamasi benim problemim degil. Onu gidip TOGG'un satis ve pazarlama departmanina anlatacaksin, ama oraya gidip satis maliyetine ben sasi ve kaportayi katmiyorum deme, daha fazla alay malzemesi olma. Ayrica 4.9 metrelik, T10X'teki donanima sahip herhangi bir sedan arac D segmenti kabul edilir. Sen biraz arabayi ve otomotivi arastir bence, ne dedigini bilmiyorsun .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -FoundeR- -- 8 Nisan 2025; 15:18:37 >
-
Sakin olun. Hemen saldırıya geçmişsiniz. ARAŞTIRMA sonucunda yanlışlarınızı düzelteyim 4.9 değil 4.8 metre D değil C
Alın buda kaynaklar:
Togg'un model isimlendirme sistemine bakıldığında, model seri tamamlayıcısı olan "T" harfi, Türkiye ve TOGG'un baş harfini temsil ediyor. T harfinin hemen yanında konumlanan "10" sayısı ise segment tanımlayıcısı olarak "C segmentine" işaret ediyor.
T10'un yanına gelen "F" harfi de gövde tipi tamamlayıcısı olarak fastback kelimesinin baş harfinden esinlenildi. Böylece "T10F" model ismi ortaya çıktı.
T10F'nin üretileceği platform
T10F modeli de Türkiye'de geçen yılın mayıs ayında satışa sunulan ve en çok satılan elektrikli otomobil olan T10X gibi Gemlik'teki akıllı tesiste "C platformunda" üretilecek.
Boyutlar: uzunluk*genişlik*yükseklik
4830. 1881. 1557.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
He şunuda ekliyeyim Teknofeste bizzat T10F i görmüş biri olarak şukadarını söyleyebilirm bende hiç heyecan uyandırmamıştı.. araç anlam veremediğim bir şekilde küçük duruyordu abartı bile diyebilirsiniz honda city gibi bi havası vardı.. city ne civic de bari falan diyebilirsiniz ama civicden bile küçük gözükmüştü gözüme ince duruyordu..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yaşaryaşamaz01 -- 9 Nisan 2025; 1:15:31 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X