|
Togg servis ağı genişliyor: 11 yeni servis açıldı
-
-
"İtalya'dan gemilerle geliyah" diyenler ne güzel evrim geçiriyor...
-
Servisi ile Şarj ağı ile çok büyük operasyon. Türkiye’nin her yerini rahatça dolaşıyoruz valla. Trugo olmasa Datça’yım mesela bitmişti millet.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ Phenom II X4 940, Asus M3A78T (790GX), 2x2 GB DDR2-800 ,Samsung 2333SW 23"", Sapphire Ati HD6870 1GB, 160 Gb Intel X25-M SSD ve SCYTHE Silent Box içinde 3,5" Western Digital 750 Gb 5400 rpm sessiz HDD, 16 Mb önbellek , Lian-li PC-C32 Fanları kısılmış Kasa, Be-Queit 450 Watt güç kaynağı, Samsung DVD-RW Gümüş ön yüz, Microsoft Sidewinder X6, Cyber Snippa Intelliscope fare, SONY KDF-E50A11E 50" 3LCD HDTV, 2x Saitek P3000 Gamepad Scythe Zipang soğutucu -
Maşallah barekallah, durmak yok yola devam!
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Sadece meraktan gırıp baktım koskoca trakyada sadece çorluda servis var, edırnede de olsan kırklarelinde de olsan çorluya yada mecbur ıstanbula geleceksın,rezillik.
tekırdagdan dıklemesine bir çizgi cektıgınızde sol tarafa 2
canakkale anadolu yakasına 1
ordu giresun arasına 1
düzce giresun arasına yatay bır cızgı cektıgınıze , uste 2 alta 2
sivas erzıncan arasına mutlaka 1
kars muş van olarak bır ucgen yaptıgınızda ıcıne mutlaka 2 tane..
servıs olması kabak gıbı bellı..
togg almayacagım bır araba zaten ama yerlı dıyorsanız servıs agı cok yaygın olması gerek,kabaca baktıgınzda bıle sehrınızde yok, komşu şehirlerde de yok durumunda oldugunu kendı sıtelerındekı harıtadan gorebılıyorum. Arac servısı 2 hatta 3 yan sehre gıtmek nedır? Batarya servıse gıderken bıle bıtecek neredeyse o derece uzaklar bırbırınden bazı bolgelerde.
-
Servis çoğalsa ne olacak servisler çözüm üretemedikten sonra. Bir araç 2.5 ay serviste teşhis konulması için beklermi bunu yaşadık.
_____________________________ AO -
servisler italyada açılıyormuş alsında ama türkiyede diyormuş togg:)
-
Yolarda hiç Togg görmedim diye eleştiri yapılıyordu. Şimdi ise servis yok diye eleştiriliyor. gelişme olduğu açık, bunu yorumların nerden nereye evrildiğini görerek anlayabiliyoruz.
-
Dükkanı kapatıp gitsinler diyorsun yani
-
Babam Togg kullanıcısı arabayı beğenmeme rağmen servis konusunda haklısınız Trakya da sadece Çorlu da var. Açılmadan önce mecburen İstanbul a gitmek zorunda kaldık. Zaten Zeytinburnu’n da varken birde Bakırköy İstanbul havalimanına açılmış başka bir ilçe de olsa daha mantıklı olurdu birde zaten servis olan illere yenileri açılmış keşke hiç olmayan illere de açılsa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevde_Akkan -- 7 Ağustos 2026; 15:28:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Kapatmasınlar ama Servisler işe yarasın.
_____________________________ AO -
şahsi görüşümü sorarsan 10 yıldan önce servis rayına oturmaz. Togg um yok ama mevcut arabamı hurdası çıkana kadar kullanırım sonrasında Togg alırım. 20-25 yıl sonra. (Allah izin verirse)
-
Sonsuza kadar yaşayacağının garantisi var mı, Allah ile anlaşma mı yaptın? 25 yıl dediğin için böyle yazdım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
yarın öleceğimizi bilsek zaten bunları düşünmeye gerek yok. sorun ölmekte değil. asıl sorun yaşamakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CleanCoders -- 7 Ağustos 2026; 17:03:47 >
-
Servis ağı genişliyor
Bedava kredi veriyor
Gene de satışlar yükselmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Servislerin sayısı'da artmalı servis kalitesi yahut çözüm süresi sıkıntıları iyileşmeli, web'de incelemelerde vb videolarda ula bunu nasıl dediler dedirtecek şeyler duyuyoruz, elektrikli olması hasebiyle zaten servisine mahkum olduğunu bilmek insani geriyorken birde servis iletişim müşteri memnuniyeti konularında kötü şeyler duyuunca insan biraz çekiniyor.
Şahsen Deneyim merkezlerindeki çalışanların ilgisi alakası anlatımı gayet iyi ama servislerin sayısı vs sorunlar biraz daha hızlı gelişmesi iyi olur.
Almak isteyip alamayanlar için 18ay kredi kampanyasını getirmeyi ne zaman düşünecekler diye soranlar olabilir bence üretim 5bin civarında sıkışmış durumda, tesla'da bir dönem haftalık 1100 adeti tutturamadığı için ağır eleştiriliyordu malum 10milyonuncu aracı ürettiler. TOGG için biraz daha sabırlı olmak lazım.
Ağustos kampanyası gayet iyi olmuş aracını satıp geçmek isteyene güzel fırsat diye düşünüyorum.
-
Uygun kredi fırsatı devam ederse ve fiyatlar aynı kalırsa, yıl sonunda 10F ile bende elektrikli çağına giriş yapmış olacağım inşallah.
_____________________________ -
Togg hazımsızları seri üzgün.
_____________________________ BMW 320i First edition M Sport -
Hayırlı olsun. Yerli markamızın olması önemli, umarım servis desteği ve hizmet kalitesi artarak devam eder. Önümüzdeki yıl geçiş yapmayı planlıyorum.
_____________________________ -
2.5 ay arıza çözülmüyorsa ayıplı maldır. O kadar para verip kimse mağdur olmak istemez. İkame aracada binmek istemez.
En Beğenilen Yanıtlar
|
"İtalya'dan gemilerle geliyah" diyenler ne güzel evrim geçiriyor...
|
|
servisler italyada açılıyormuş alsında ama türkiyede diyormuş togg:)
|
Benzer içerikler
- autocad sistem gereksinimleri
- yazı karakteri bulma
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- st ne demek snap
- xml to pdf
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X




Yeni Kayıt

Konudaki Resimler




kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt






