Şimdi Ara

TOGG, satılacak mı? Bakan Kacır iddialara yanıt verdi (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
3.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Satılmıyacak diyorsa. Hayırlı olsun çoktan satıldı demektir. Ayrıca alınmışmıydı ki satılsın.

• Satılsın kim alırsa alsın sonucta yerli değilmi, yerli bitti

• 2024 togg aldım 800.000 tl 0 faizle fiyatına göre çok çok iyi araç memnunum tavsiye ederim.

• TOGG menzili 1000 km üzerine çıkartamazsa bu iş zor herkes hibtit araca yöneliyor zaten 500 km menzil yazan bir araç farlar açık klima çalışınca otomatik olarak 280 km 300 km ancak yol yapıyor

• faniseyler kullanıcısına yanıt

Fiyat performans mı :DD

• Toplumun büyük kısmı elektrik li araçlara henüz güvenmiyor benim gibi.Ama milli markamızıda almayı çok istiyorum.Lütfen hibrit motorlu olanları da yapın

• Bakanın ne ilgisi var, özel şirket burası. Devlete soracak halleri yok.

• Alanı bulursan sat :)

• Menzil 750 1000 km olsa birde bulunduğum ilçede yerde şarj etme yeri olsa direk alırdım togg.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OrcunFix kullanıcısına yanıt
    T10F'den sonra B segmenti crossover (T8X) planı var..

• selamivural kullanıcısına yanıt

Kardeş kimse pille,fişle prizle her gün uğraşmaz

Bu cümlenden sonrasını okumadım kanka. Neden mi? Çünkü sen kendini ve çevreni genele modelliyorsun. Yanlış. Hemde çok yanlış. Kendine gel TOGG, satılacak mı? Bakan Kacır iddialara yanıt verdi 

2024 Temmuz ayında da elektrikli otomobil satışları belli oldu. Temmuz ayında Türkiye'de toplam 5.735 adet elektrikli araç satıldı. Böylece, Ocak-Temmuz 2024 döneminde toplam elektrikli araç satışı 41.371 oldu.

• BOLDVIPER kullanıcısına yanıt

Fiyat performans olmadığını teknik veriler ve fiyatlandırmaya göre yorumla, herkes öğrensin kanka

:DD bu bir yorum değildir

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

Togg veya başka bir şeyi eleştirmek için sıradan vatandaş olmak yeterli.

Ama yanlış perspektiften bakmamayı bilmek şartıyla, yoksa bir yere varmak mümkün değil.

Saymış olduğun ekonomik sorunların bir şey üretmekle alakası yok ki. Öyle olsa üretim yapan ülkeler zengin olmaz fakir olurdu. Dünyanın en çok üreten ülkeleri en zengin ülkeler değil mi?

Bizim başka ekonomik sorunlarımız var, bir şey üretildi diye fakirleşmiyoruz. Senin bakış açın yanlış sorun orada.

Eğer zaten zenginleşeceksek bir şeyler üretip satarak zenginleşebiliriz. Çok çok diyebilirsin ki hani Togg çok mu sattı.

Hiç kimse bir mal üretirken ne kadar satacağını bilmiyor. Üretiyorsun ve pazarlıyorsun, satabilen tutunuyor satamayan bir müddet sonra başka alana yöneliyor.

Biz de mecburen aynı şeyi yapmayalım mı? Hem ekonomiden dem vurup hem de üretim yapmaya karşı çıkmak bana komik geliyor açıkçası.

Yani üretilen bir şeye ekonomi kartını göstererek muhalefet olmak saçma. Senin yaptığın eleştirmek değil, muhalefet olmak. Ve pek çoklarının derdi bu bahaneyle itibarını zedelemeye çalışmak yapılan işlerin zaten.

De ki bazı teknik sorunları var, şunlar düzeltilmesi lazım, şu segmentte uygun fiyatlı versiyonları çıkması lazım, batı pazarına açılmak için şu adımların atılması lazım de, ben de diyim ki adam eleştiriyor.

Seninle benzer şeyleri söyleyen insanlar eleştiri yapmıyor ki, ben kırmızı et alamıyorum batsın bu dünya batsın Togg diyorsunuz sadece.

Ne alaka halbuki togg olmasa yine alamayacaksın zaten et. Onun başka sebepleri var, onu da o alanda konuşmak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabus2224 -- 18 Aralık 2024; 18:52:45 >

• Satılabilir ne olmuş yani özel şirket değil mi? Daha çok gelişecekse satılabilir

• kabus2224 kullanıcısına yanıt
    Benim eleştirim bu güruhların togg'u eleştirenleri hiçbir arkasındaki sebebe kişiliğe ve bilgiye bakmadan reddetmeleri. Toggu eleştirilmez kılmaya çalışmaları. Bide otomatikman togg eleştiriliyorsa hükümeti eleştiriyor mantığını çalıştırıyolar.

Ekonomik sorunla ilişkilendirme sebebim bu yüzden.

Herkesin alabileceği bi araç mı togg? Hayır. Özellikle tofaşçı tayfanın elindeki tabutları alıp ulaşabilecekleri bir araç modeli çıkardılar mı? Hayır. Katkısı olacaksa böyle olsun. Yapsınlar bi taliant vari sadece 4 teker ve sağlam kaportadan oluşan bi araç bide ucuza verdimi tamam herkes kapış kapış alır

Togg eleştirilince hükümet eleştirilmiş gibi çıkıştıkları için bende togg üretildide ne oldu hükümet halkın alım gücünü ve ekonomiyi genel olarak iyileştirdi mi dedim orda kısaca. Çünkü bide madalyonun öbür yüzü var hani toggun önüne kendini atanlarıda gördük kurtuluşumuz olmuş gibi düşünenlerde var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt

"Herkesin alabileceği bi araç mı togg? Hayır. Özellikle tofaşçı tayfanın elindeki tabutları alıp ulaşabilecekleri bir araç modeli çıkardılar mı? Hayır. Katkısı olacaksa böyle olsun. Yapsınlar bi taliant vari sadece 4 teker ve sağlam kaportadan oluşan bi araç bide ucuza verdimi tamam herkes kapış kapış alır."

Bu kısım bir eleştiridir.

Bende bu segmentte uygun fiyatlı bir araç çıkarmalarını bekliyorum. Olacağını düşünuyorum sonraki seri üretimlerin birinde.

• selamivural kullanıcısına yanıt

Aslında yapılan iş mantıklı, çünkü amaç günü kurtarmak değil gerçekten geleceğe sağlam bir marka bırakmak gibi duruyor şuan için. Adamlar geleceğin otomobil teknolojilerine odaklanıyor ve batarya gibi bileşenleri şuan ithal etse de kendi üretmeye çalışıyor. Amaç bundan belki yıllar sonra da olsa yerlilik oranı çok yüksek ve güncel teknolojileri destekleyen bir araç üretim tesisi kurmak.

Bundan 10 sene sonra üretilen yeni araçların neredeyse hiçbiri benzinli olmayacakken şu saatten sonra içten yanmalı motor üretme işine yatırım yapmanın ne kadar mantıklı olduğu malum. Yatırım yapmadan idarelik yapsınlar o zaman dersek o zaman aracın Türkiye’de üretilen Fiat gibi ucuz içten yanmalı araçlardan pek farkı kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 55superx -- 18 Aralık 2024; 22:32:50 >
  • kabus2224 kullanıcısına yanıt

plana göre devam ediyorlar sadece fastback sedandan önce çıktı , belki sedan çıkmaz ,fastback varken bence de gerek yok sedana , geçen yıl Nisan gibi T10F satışı başlayacak diyorlardı , o tarihlerde T8X in de B-SUV un ön gösterimi olacak diye söylemişlerdi.

alttaki resim Ekim 2022 den

TOGG, satılacak mı? Bakan Kacır iddialara yanıt verdi
  • hahaha Ulan Kurban olduğum Amerikasında 2 ayda ikinci el araba satın alıyorsun.2 milyon lira verip üstelik taksitini bu dünyada ödemeyecek diğer tarafta ödenebilecek.Arabayı kim alacak Tooggg zorda yetiş beşli çete Cengiz limak holding kalyon kurtarın tarzanı reisleri el atar chp li belediyeleri silkeler veya Evropadan 1 milyar euro suriyelilere göndermiş cebi dolduracak reis yine.

• Aslında gerçek manada milli aracımızı ülkede yaygın kılmak hedefse; her bütçeye uygun fiyata 700 -800bin TL bandına düşürülmesi lazım.bir de devletimiz eski araçlara yaş kısıtlaması koyup hepsini satın alıp geri dönüşüme göndermeli.vatandaşı togg sahibi makul faizsiz ödeme seçenekleriyle yapıp toggun ülke için potansiyelini artırmalı.Yoksa şuan Mercedes BMW vs arabalar gibi toog da ZENGİNLERİN ALDIĞI ARABA DURUMUNDA.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.