Şimdi Ara

Tofaş uzun yola gider mi😅

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
31.314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 10.000 TL ye şahin veya doğan alsam bakımı yaptirsam uzun yola falan gider mi şehir içinde sıkıntı çıkarır mı sürekli bozulur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Tofaş İle Uzun Yola Çıkmadan Önce Bilmen Gerekenler

Tofaş, Türkiye'de üretilen ve uzun yıllardır yollarda olan bir otomobil markasıdır. "Tofaş uzun yola gider mi?" sorusu, bu araçları kullanmayı düşünen kişiler tarafından sıklıkla sorulmaktadır.

Tofaş modelleri arasında en çok tercih edilenler arasında Doğan SLX, Şahin ve Kartal yer almaktadır. Bu araçlar, uygun fiyatları ve yedek parça bulunabilirlikleri nedeniyle uzun yola çıkmak için tercih edilebilir.

Tofaş İle Uzun Yol Yapılır mı?

Evet, Tofaş modelleri ile uzun yol yapmak mümkündür. Ancak, aracın bakımlarının düzenli olarak yapılmış olması ve teknik açıdan sorunsuz olması büyük önem taşır. Uzun yola çıkmadan önce aracının lastiklerini, frenlerini, aküsünü ve yağını kontrol ettirmen önerilir.

Tofaş Çok Arıza Yapar mı?

Tofaş modelleri, diğer araç markalarına göre daha fazla arıza yapabilir. Ancak, düzenli bakım ve parça değişimi ile arıza riskini en aza indirebilirsin. Ayrıca, yedek parça bulunabilirliğinin yüksek olması, olası arızaların kısa sürede giderilmesini sağlar.

Uzun Yolda Dikkat Edilmesi Gerekenler

Tofaş ile uzun yola çıkarken aşağıdaki hususlara dikkat etmelisin:

• Aracını aşırı yükleme.
    • Belirli aralıklarla mola ver.
    • Lastik basınçlarını kontrol et.
    • Far ve sinyallerin çalıştığından emin ol.
    • İhtiyati tedbir olarak yedek lastik, kriko ve bijon anahtarı bulundur.

Sonuç olarak, Tofaş modelleri ile uzun yola çıkmak mümkündür, ancak aracın bakımlı olması ve uzun yol şartlarına uygun hale getirilmesi şarttır. Düzenli bakım ve dikkatli sürüş ile Tofaş ile keyifli ve güvenli yolculuklar yapabilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Konu iptal vaz geçtim gitmez 🤣 Toyota Yaris alcam 25.000 TL ye

• Gayet de gider düzgün bir Tofaş benim arabayla İstanbul Konya aynı gün git gel yaptım

• Doğan veya Şahin bilmem ama tempra vardi bende 2.0ie hemde benzinliydi 3 arkadaş sivastan yola çıktık ankara, İstanbul, İzmir, Muğla, Mersin gezdik her şehirde 4 gün kaldık araba taş gibiydi

Uzun yolda araçların arıza çıkarması daha azdır. Yeterki bakımları tam olsun. Yağı suyu eksik olmasın.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • gitmesine giderde sıcak havada gidersen pencereyi açmak zorunda kalacağın için kafan ütülenir
  • Uzun yola tofaşla çıkarsanız ölüm fermanınız imzalamışsınız demektir. Hiç sağlıklı değil siz kaza yapmazsınız ama biri gelip vurursa kurtuluşunuz yok. Allah göstermesin gaz tenekesi.. hiç güvenliği yok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2005 de babam 98 1.4 şahinle 1 günde tek şoför temmuzda İstanbul-gaziantep yapmış. Arabada gelmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZETEC SE -- 15 Ekim 2018; 16:30:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde "benzinli" tofaş ile Türkiye turu yapan vardı. Konusu forumda var.
  • Hacı murat hikayesini duymadın mi hiç ?

• Bakımı yağı suyu tam hararet sorunu olmayan her araç gider tabi ki neden gitmesin .
  • Fiat Tempra ile 3 defa edirne-istanbul-antalya, 4 defa da ege turu yaptım. Hatta arabayı termessos milli parkına dahi çıkardım. Ege ve akdeniz'de görmediği ilçe kalmadı. 45 derece sıcakta antalya trafiğine girdim. Fan başladı mı 5 dakika susmuyordu.

Gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 15 Ekim 2018; 14:51:13 >
  • Gider niye gitmesin akşam yolculuğu gayet rahat olur. Gündüz güneşte bunaltır

• Gider ama dönemez.
  • Ben daha 3 ay once afyondan erzuruma geldim. Hic sorun cikarmadi. 90 model doğan L aracim bakimlarini yaptir gider hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Fiat Tempra ile 3 defa edirne-istanbul-antalya, 4 defa da ege turu yaptım. Hatta arabayı termessos milli parkına dahi çıkardım. Ege ve akdeniz'de görmediği ilçe kalmadı. 45 derece sıcakta antalya trafiğine girdim. Fan başladı mı 5 dakika susmuyordu.

Gider.
    Tempra zamanında çok konforlu araçtı. Tempra ile kuş serisi mukayese edilmemeli. Ha ş. arası yollarda tonla kuş serisi, toros v.s. görüyorum, demekki giden gidiyor.
  • Adam bisiklet ile Dünya Turu yapıyor...Tofaş ise otomobil neden gitmesinki...ARACA SERVİSTE BAKTIR, EKSİKLİKLERİNİ GİDER VE YOLA ÇIK.

• sanki 90 yıllarda ne vardı ki millet ne kullanıyordu
  • Sanki 60 model araba gibi bahsediyorsunuz.

Tofaş ın yağını değiştir Dünya turuna çık.
  • yokuş yukarı içinde 6-7 kişi 150 yapan şahin gördüm, sollayacam diye inat ettim 160 yaptım benimki de tükendi. onun dışında gördüğüm çoğu tofaş 80 90 gidiyor uzun yolda, arada kartallar coşuyor 110 a çıkıp geri düşüyorlar
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.