Şimdi Ara

tofaş şahinden anlayanaalr içeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler arakdaş ehliyet sınavı geçmişti dün direksiyona girdi onuda geçtim dedi salı günü dosyaları alıcam dedi neyse kendi çalışarak birikim yapyıtığı 7.500 tl nakiti var o fiyata tabiri caizse anlamayan ustası olmayan ve parçası bile bakkalda bile bulunan ve hepsalı olan şahin var şunu bulduk çanakkle yada çevre illerdende olur benim palio şanzıman toplandı onla gideriz https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-temiz-masrafsiz-sahin-347723135/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-kirmiziyi-sevenler-buraya-sifir-vizeli-1991-sahin-sssss-346465844/detay

ben şunları buldum

aha buda ana safya fiyata göre arama yaptım siz ne dersiniz ?

https://www.sahibinden.com/tofas-sahin?price_min=5500&price_max=7200&sorting=price_desc

• Almayın kardeşim almayın, şu arabalara para vermeyin. Parçasını bakkalda bulamazsın da iki günde gelir siparişle çok büyük problem değil. Bi günde değilde İki günde çıksa sanayiden birşeyi eksilmez arkadaşının. Arkadaşını seviyorsan vazgeçir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlki fena değil de 2. Si apaçi arabası temiz olacağını sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: zgn61

Almayın kardeşim almayın, şu arabalara para vermeyin. Parçasını bakkalda bulamazsın da iki günde gelir siparişle çok büyük problem değil. Bi günde değilde İki günde çıksa sanayiden birşeyi eksilmez arkadaşının. Arkadaşını seviyorsan vazgeçir.

en yakın arkadaşım de neden hocam genelikle şehir içi ara ara bayramlarda memklete gidicek ailesi ile okadar öyle apaçi değil normal kulanıcıak hani ayağını yerden kessin derler ya o hesap

edit: o paraya alabileceğim bu hesaplu bı olur dedi malum parça parası v.s ucuz dedi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berke_17 -- 2 Ekim 2016; 15:16:35 >
  • ......
  • Yazık günah ya almayın şu uçan tabutları. Kia Hyundai Mazda falan bakın, en azından daha güvenli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Yazık günah ya almayın şu uçan tabutları. Kia Hyundai Mazda falan bakın, en azından daha güvenli.

ozaman önerirmisiniz hocam bu fiyata tofaş haric link atarmsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tofaş Serçe Ne Kadar Yakar?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Temiz broadway alsın. 91 şahine 7 bin verilmez. 94-95 olursa alınır.

• quote:

Orijinalden alıntı: berke_21

quote:

Orijinalden alıntı: Şıh Hazretleri

Yazık günah ya almayın şu uçan tabutları. Kia Hyundai Mazda falan bakın, en azından daha güvenli.

ozaman önerirmisiniz hocam bu fiyata tofaş haric link atarmsınız

313425832

• 1.4 tempra motor diye geçenlerden olsun. Hem daha diri olur hem güç olmadığından daha güvenli olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • samara bakın daha temiz olur en azından
  • ZETEC SE kullanıcısına yanıt
    1.6 sıda güçsüz bunların. Çok farketmez ki.

• Arkadaşını seviyorsan vazgeçir lada samarra bakın.
  • Şu arabayı alır binerim, şirin şirin etrafıma gülücük saçarak gezerim.
    Bu mesaja eklenen görseller:

tofaş şahinden anlayanaalr içeri

• 1.si sahinden uzak durun derim biraz daha biriktirin daha iyi bisey alin kendi guvenliginiz icin.

2.si illa alacaksaniz siyahtan uzak durun klimasi da yoktur yazin ici 1000 derece olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.