Şimdi Ara

Tofaş Doğan SLX 15.500 Yok Artık.. daha neler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
0
Favori
5.914
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Tofaş Doğan SLX 15.500   Yok Artık.. daha neler

Aracımı 36.000 km de ilk elden aldım. Hiçbir değişeni yoktur.aracım çok temiz tek el (kendim) kullandım. Güneş yanığından dolayı dıştan boyattım. İstediğiniz ustaya gösterebilirsiniz.. Aracım 94.000 km de bu km yi uzun yolda yaptım (eskişehir-kırıkkale arası). Aracın kullanma kılavuzu ve fabrika çıkış dosyası mecvuttur. Sorunsuz orjinal bir arabadır. Muayenesi 2015 hazirana kadardır. Alıp bineceksininz. Hiçbir eksiğini bulamazsınız. Aracı satma sebebim ise daha geniş bagajlı bir araç satın almaktır. ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-orjinal-dogan-slx-147028030/detay

Tofaş Doğan SLX 15.500   Yok Artık.. daha neler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 14 Aralık 2013; 22:59:47 >

•  Tofaş Doğan SLX 15.500   Yok Artık.. daha neler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-2002-dogan-slx-sahibinden-orjinal-hastasina-146906503/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 13 Aralık 2013; 18:19:15 >

• Almak zorunda degiliz sonuçta 8 e de var 7 ye de
  • Bizim buralarda çok var bunların apaçileri.Böyle alıp birbirlerine hava atıyorlar.Sonra bir yerlere uçup toplatıp satıyorlar arabayı.
  • Zevk meselesi ama şahsen 15 lira vermem.
  • jjuuddaass kullanıcısına yanıt
    ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN..

Bu cümleyi gördüm mü midem bulanır, gözüm kararır. Derhal ortamdan uzaklaşma isteği duyarım.

Herkesin bildiği gibi bu cümle Şark kurnazı galerici cemaatinin kilit cümlelerindendir, kapanışta alıcının bilinçaltına "Talibi çok, her an gidebilir" mesajı verilmektedir.

Güneş yanığından boyandı ha, tabi....
  • İyiymiş..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SATANA LAFIM YOK ALAN SUÇLU KARDEŞİM
  • quote:

Orijinalden alıntı: nicknick

ALANA ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN..

Bu cümleyi gördüm mü midem bulanır, gözüm kararır. Derhal ortamdan uzaklaşma isteği duyarım.

Herkesin bildiği gibi bu cümle Şark kurnazı galerici cemaatinin kilit cümlelerindendir, kapanışta alıcının bilinçaltına "Talibi çok, her an gidebilir" mesajı verilmektedir.

Güneş yanığından boyandı ha, tabi....

benimde dikkatimi çeken şeyler var genelde dogan şahin ilanlarıda gördüğüm

61xx666 vizyonda.
    iyi seyirler.
    satarızz.
    Makine
    keyfe keder boyanmış
    tofaşk
    tesisatlı
    Biblo

falan yazıyorlarya deliriyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtnkrsln

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-full-orjinal-54.000-km-de-97-model-temiz-garaj-arabasi-145298296/detay

ŞİMDİ SATANAMI SÖVECEEN ALANAMI

ooha diyorum :)
  • al bak bu senin için :)

• İyiymiş.
  • o paraya şahin yerine 96 corollalar var şahin de neymiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan Çetin

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-tofas-23-yil-boyunca-ozenle-saklanip-korunan-sifir-kartal-arabacim-144329461/detay

Hocam bu arabaya 20-30 verilir 50 verilmez ama tabii ki koleksiyonerler için konuşuyorum. ciddi meraklıları var. o arabanın fiyatı 30a insin 2 gün içinde satılır.

• Ohan kullanıcısına yanıt
    Zengim olsam, araba kolleksiyonu yapsam kesin alırdım. 90 'ların nostaljisi için bile yeter. Sıfır aracın eşi yok, eşsiz bir aracın da fiyatı alıcısına bağlıdır
  • Geçen sene Malatya'da bej rengi 40.000 KM'de araç 11 bin liraydı.Cidden sıfır gibiydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökhan G.

Geçen sene Malatya'da bej rengi 40.000 KM'de araç 11 bin liraydı.Cidden sıfır gibiydi

abi o paralar baglanmaz bu arabalara bence
    ohan 50bin tl düşünemiyorum bile a

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jjuuddaass -- 14 Aralık 2013; 0:12:00 >
  • İşte bunlar hep bi enayi düşürebilir miyim çabası ama zor artık. Memleketimin insanı tofaşların ne mal olduğunu çözdü çok şükür. Anca elinde parası az olan ama bir araca da ihtiyaç duyan kişiler alır artık. Onlar da bu fiyatı vermez zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.