Şimdi Ara

TÖDER'e girecek olanlar gelsin.durumumuzu görelim.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
440
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • malum sınava az kaldı , durumumuzu görmek için sizden istediğim mesaja hedefinizi(sıralama olarak) ,alanınızı ve ygs'nin ne kadarı bittiğini yazmanız.siz yazdıkça ben liste olarak ekliycem.sonuçlar açıklanınca puanınızı ve sıralamanızı editlersiniz

Hedef % kaç bitti Alan ve Puan Sıralama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademaydin -- 26 Ekim 2013; 18:38:22 >

• önceki töder konusunda da belirttim.töder vakit ve para kaybı.illa girecekseniz de sıralama felan çok dikkate almayın. sadece yapamadığınız sorulara bakın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Töder denemesi ne zaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasım 1-2
  • ademaydin A kullanıcısına yanıt
    nasl sınava girilir , ücreti faln ne kadar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kübra D.

nasl sınava girilir , ücreti faln ne kadar ?

aynen bende merak ettim
    bide nerelerden kayıt oluyoruz
  • Bizim niye hiç bu töderden haberimiz olmadı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bizim dersanede 4 tl. dışarıdan öğrencilere 5.5 tl.çoğu dersane katılıyor. fem ve türevleri hariç. katılan dersanelerden birine ben girmek istiyorum dersen katılabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ademaydin -- 26 Ekim 2013; 19:25:03 >
  • hedef 420 puan
  • matematik türkçe %80 bitti
    hedef 85 net.
  • Fizikte bi kac konu haric birde cografya dil bilgisi saymazsak cogu konu bitti.
    Hedef net olarak tam söylemesemde 110-120 yeterli. Töderler kasinti maalesef

• Basvurular bittimi acaba yarin hemen gidip basvurayim

• Basvurular ne zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr_Gölge

önceki töder konusunda da belirttim.töder vakit ve para kaybı.illa girecekseniz de sıralama felan çok dikkate almayın. sadece yapamadığınız sorulara bakın.

nedn hocma
  • BilboBagginss kullanıcısına yanıt
    Bitmedi diye biliyorum yarın bir sor
  • quote:

Orijinalden alıntı: %95

quote:

önceki töder konusunda da belirttim.töder vakit ve para kaybı.illa girecekseniz de sıralama felan çok dikkate almayın. sadece yapamadığınız sorulara bakın.

nedn hocma

sorular çok dandik. sınav çok kolay. gerçek sınavla uzaktan yakından alakası yok. normal denemelerde yaptıkları puandan 20-30 puan daha yüksek alır herkes.

özdebir ve güvendere girin.töder tam bir çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crista galli -- 26 Ekim 2013; 20:16:53 >
  • quote:

quote:

quote:

nedn hocma

sorular çok dandik. sınav çok kolay. gerçek sınavla uzaktan yakından alakası yok. normal denemelerde yaptıkları puandan 20-30 puan daha yüksek alır herkes.

hocam toplam 8 9 yorum gördüm yarısı kolay diyor yarisi zor diyor. soru tipleri falan mi cok değişik? nedir bu kadar farkli yorumlarin sebebi?

• quote:

Orijinalden alıntı: yagmur adam

quote:

quote:

quote:

nedn hocma

hocam toplam 8 9 yorum gördüm yarısı kolay diyor yarisi zor diyor. soru tipleri falan mi cok değişik? nedir bu kadar farkli yorumlarin sebebi?

154-155 netle geçen sene ilk 500e giremedim töderde. eğer töder zor diyen varsa gerçek sınavda büyük şok yaşar.

• ygs anca yüzde 40 bitirmişimdir
    hedef olarak net bir şey söyleyemecem ama 100 ü geçerim umarım.
  • Hangi dersaneler yapıyor bu sınavı bilgisi olan söylesin. Umarım Final dışarıdan öğrenci kabul ediyordur...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.