Şimdi Ara

Biruni Üniversitesi - mezun anlatıyor .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
4
Favori
52.719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bilimin geleceği sloganıyla açılmış bir vakıf üniversitesi . (bilim parayla olmaz.)
    Şehrin merkezinde kampüs hayatı gibi klişe soylentisi bulunan macizane okulum . Kesinlikle boyle birsey yok bulunan çimleri 10 m2 bile degil arkadaslar boyle reklamlara gelmeyin. Okulun yaninda boydan boya bir mezarlik var . Karsisinda surlar var . Konum ulasim olarak evet guzel ama hayalinizde bir universite algisi varsa bence karşilamaz . Arkasi zeytinburnu takilabileceginiz olivium avm vardir . Otobuse binip
    Capaya gidersiniz istanbul universitelilerle takilirsiniz .Kafeteryasi fazla pahalidir yemekhanenin yemekleri berbat otesidir . Doğalgaz hattı bile yoktu soğukta ders işledik (şimdi var ben ilk senemden bahsediyorum ). para verip paranla rezil oluyorsun.
    biyoistatislik dersinde kitap acik sinav oldugumuz dogrudur . Kitaplari satmak icin boyle bir strateji gelistirmislerdir . Oysa ki kitabi almayan kopyacilarda o dersten geciyor .
    Meslek kursu olarak goruyorum . Dis hekimligi fakultesi ve tip fakultesi hastanesi mevcuttur . Tip fakultesi hastanesinde malum
    Ozel hastane stajlarda hasta elletmiyorlar. Saglik egitimi dedigin kesinlikle devlette olur onceliginiz devlet universitesi olsum . Kesinlikle stajlari egitim arastirmada yapin isiniz insan isiniz saglik teknikerinden sekreterine kadar . Lutfen vicdan sahibi arkadaslar saglik okusun . Onun haricinde maddi olarak doyurmaz mezunlar cok maaslar az . Okul sozde is bulacakti mezunlar dernegi kurmuslar falan gelmeyin boyle oyunlara . Zaten iyicede zamlandi okul . Oturun dersinizi calisin o paralara annenizi babanizin butcesini zorlamayin. Benim yilimda makul bir fiyati vardi . İsim yapinca zamda illaki oldu .
    Ogrencisine yaz staji icin staj yerini zoraki bulup uzerine kapris yapan hocalari mevcuttur .
    Ben yandim siz yanmayin . Universite yasamak farkli bir olaydir . Bu okuldan kurtulmak icin yatay gecis e basvurdum ve kazandimda sirf transkiripti vermemek icin notumu sisteme islemediler yatay gecis yalan oldu . Boylede strateji yapmislar. Ogrenci isleri kendinden bir haber takiliyor . liseden farksiz bir universite
    Bende sizler gibi bu sene ygs ye girdim . Tercih vericem . Cunku bir diploma daha sart ki isimizde en iyisi olalim . Dgsyede girip lisans tamamlayacagim . Ama tercihim suphesiz devlet okulundan yana olacak . Saglik uzerinden rant saglaniyor arkadaslar fiyatlarda ucmus bakiyorum . Saglik okumakta artik birsey garantilemiyor . Evet is buldum eyvallah ama garantisi yokartik mezun cok karin tokluguna calisiyorum .
    Herkes istedigini okusun isinde en iyi olsun . Lutfen garanti diye dusunup saglik okumayin gonulden isteyerek okuyun. Vakif universitesinde okuyacaksaniz en guzel zamanlarinizi heba etmeyin cok iyi arastirin . Saglicakla kalin ...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatomi96 -- 11 Haziran 2016; 15:07:38 >







  • Sormak istediginiz sorulariniz olursa ozel mesaj olarak veya buraya yazabilirsiniz .
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anatomi96

    Sormak istediginiz sorulariniz olursa ozel mesaj olarak veya buraya yazabilirsiniz .
    Benim merak ettiğim var, bende tercih de yazıcaktım puan ve sıralamaya çok bakıyolar mı alırken? sağlım meslek y.okulu nasıldır? derslerden bırakmaya mı çalısıyolar yoksa geçsin de bitirsin mi?
  • Eczacılık önerir misiniz? Olmazsa yeni yüzyıl gibi taktan bir yerde üstüne üstlük ücretli okuyacağım da
  • berkant19 kullanıcısına yanıt
    İlk mezunuyum hayir cok zorlamiyorlar. Klavuzda neyse alimlar ona gore olur . Benim senemde taban puanlari yoktu okul yeni acildigi icin . Ben okulumu onermiyorum saglik meslek yuksekokulu olarak suan okuyanlar memnun ama ilk mezunuyum ben memnun degilim . Egitim olarak vasatti. Staj yerimi bile zor bulmuslardi simdi kendi hstanesi var .
    Birde pahali gereksiz pahali. Ben ucuza okudum
    Ama suan gercekten pahali.
    Ders gecmek cok kolay birunide .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anatomi96 -- 17 Temmuz 2016; 0:17:21 >
  • Yeniyuzyildan kat kat iyidir biruni .. İsim yapti diye diyorum onuda . Fakulteler hakkinda fazla bilgi sahibi degilim ama eczaciligin laboratuvari falan var okulda . Okuyanlar memnunlar birunide eczacilik icin. Ama bence degmez o okula para vermek . Universite olayi 0.
  • Tıp için %25 burslusunu düşünüyorum. Ya da mezuna kalıcam Biruni de tıp okuyanlar genel olarak memnunlar mıdır
  • Geneli memnun adnan hocanin ismi baya un yaptigi icin. Tip fakultesi hastanesi mevcut zaten . Ama bence sahsi gorusum sansinizi devletten yana kullanmaniz . Ben iki yillik myo mezunuyum ve okulun bize sahip ciktigi yok ve cogumuz niteliksiz mezun olduk kotu egitim aldik ve issiziz . Ama tip icin durum farkli olabilir . Cunku hstaneyide acti ya surekli olarak polikliniklerde dolasiyorlar .
    Hemsirelik , fizik tedavi ve rehabilitasyon diyetetik odyolojidede vasat bir okul biruni . Myo larin rezilligi onlardada mevcutlar .
    Diştekiler baya iyi diste biruni gercekten iyi . Tip 2015 le beraber ogrenci aldi . Aslinda lys turkiye 19. Tip okuyo birunide ona ulasmak lazim cerrahpasa capa dururken neden biruni yazmis merak konusu 😌😋
  • anatomi96 kullanıcısına yanıt
    Sağolasın ben de devlet istiyordum da işte nasip:)
  • Valla bi o kadarda para gidiyor ona gore hesap et olc bic ki saglik kitaplarida cok pahalilar . Tip dedigin 6 sene . Diş dusunmuyor musunuz ?
  • anatomi96 kullanıcısına yanıt
    Tıp çocukluktan beri hayalimdi o yüzden diş de pek ilgimi çekmiyor. Aslında puanım ankara eczacılığa filan yetiyor ama dediğim gibi aklımda hep tıp vardı. Olmadı seneye bir daha artık
  • Ona gore kafanizda ölçün biçin . Birunide tip okunur mu . Kismen evet ne beklediginize bagli . Ama tip = insan . Bu yuzden tercihinizi devletten yana kullanin derim ben. Daha cesitli hasta daha cok vaka demek devlet okullarinda . Ben iki yillik myo mezunu olmama ragmen devlette okumadigima o kadar pişmanim ki .. İsimiz insan isimiz saglik . Soz konusu bu olunca titizlik cok onemli ..
    Biruni gitgide zamlanan bir okul . Maddi acidan da zorlamaz derseniz yinede arastirinizz. Ben biruninin ilk mezunuyum ve birunide okudugum icin fazlasiyla pişmanim .
  • anatomi96 kullanıcısına yanıt
    Anladım bol bol düşüneceğim tekrar teşekkürler
  • Rica ederim
  • Eğitim Fakültesi hakkında ne düşünüyorsunuz? (Tam burslu düşünüyorum)
  • Diktatörr D kullanıcısına yanıt
    eğitim fakultesındekıler halınden memnun. ama okulun genel halı soyledıklerım gıbı.
  • Merhaba konuyu görünce buna bir açıklık getirmek istedim. Sırf bunun için hesap açıp üye oldum. 2018 Biruni Üniversitesi mezunuyum. Arkadaşımız bazı konulardan bahsetmiş bende yeni mezun bir öğrenci olarak birkaç bir şey söylemek istiyorum.Biruni mezunu olmaktan gurur duyuyorum. Öncelikle yemekhaneden bahsedilmiş, arkadaşlar yemeklerimiz gayet lezzetli ben bu zamana kadar lezzetsiz hiçbir şeyle karşılaşmadım. Her gün farklı bir menü çıkıyor, temiz ve lezzetli. Doğalgaz konusuna da değinilmiş şahsen ben dersliklerde üşüdüğümü hiç hatırlamıyorum.Üniversite ilk açıldığında 2014 yılında ilk ayda böyle olmuş.oda sanıyorum belediyeden kaynaklıymış.Kampüse gelirsek okulumuz yeni bir okul haliyle bazı eksikleri olabilir fakat büyütülecek şeyler değil. Kantin imkanımız oldukça iyi. Yeni Mado açıldı hatta. Arka tarafa da kocaman bir kampüs yapılıyor. Tek tek cevap vermek istiyorum. Üniversitemizin Kariyer Merkezi var bu yıl 52 farklı kurumu üniversitemize davet ederek öğrenci ve mezunlarla bir araya getirdi. En az 300 kişi sadece Kariyer Günlerinde işe girdi. Bunlardan bir tanesi de benim hatta. Üniversite imkanlarına gelirsek dediğim gibi zaten iş konusunda birçok imkan tanınıyor. Laboratuvarlarımız oldukça kapsamlı. Neredeyse tüm alan derslerimizi laboratuvarda işledik.Konu hakkında sorusu olan direk yazabilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Tuke

    Merhaba konuyu görünce buna bir açıklık getirmek istedim. Sırf bunun için hesap açıp üye oldum. 2018 Biruni Üniversitesi mezunuyum. Arkadaşımız bazı konulardan bahsetmiş bende yeni mezun bir öğrenci olarak birkaç bir şey söylemek istiyorum.Biruni mezunu olmaktan gurur duyuyorum. Öncelikle yemekhaneden bahsedilmiş, arkadaşlar yemeklerimiz gayet lezzetli ben bu zamana kadar lezzetsiz hiçbir şeyle karşılaşmadım. Her gün farklı bir menü çıkıyor, temiz ve lezzetli. Doğalgaz konusuna da değinilmiş şahsen ben dersliklerde üşüdüğümü hiç hatırlamıyorum.Üniversite ilk açıldığında 2014 yılında ilk ayda böyle olmuş.oda sanıyorum belediyeden kaynaklıymış.Kampüse gelirsek okulumuz yeni bir okul haliyle bazı eksikleri olabilir fakat büyütülecek şeyler değil. Kantin imkanımız oldukça iyi. Yeni Mado açıldı hatta. Arka tarafa da kocaman bir kampüs yapılıyor. Tek tek cevap vermek istiyorum. Üniversitemizin Kariyer Merkezi var bu yıl 52 farklı kurumu üniversitemize davet ederek öğrenci ve mezunlarla bir araya getirdi. En az 300 kişi sadece Kariyer Günlerinde işe girdi. Bunlardan bir tanesi de benim hatta. Üniversite imkanlarına gelirsek dediğim gibi zaten iş konusunda birçok imkan tanınıyor. Laboratuvarlarımız oldukça kapsamlı. Neredeyse tüm alan derslerimizi laboratuvarda işledik.Konu hakkında sorusu olan direk yazabilir.
    ÖSYS bursu ne zaman kesiliyor ?




  • Mesaji gordum biruni universitesinde sbf grencisiyim yaziyim dedim arkadasin zamanini bilmiyorum ama suan ben okumakta oldugum universiteden gayet memnunum laboratuarlar tam donanimli egitim kadrosu guzel hocalarim bolumume ait tum donanimlara ve bilgiye sahip olmamiz icin elinden geleni yapiyo onun zamanindakileri bilmem ama bizimkiler kitap actirmayi birak sinavlari sanilanin aksine zor bile soruyorlar [:) ]bana gore olumsuz yonleri varmi var mesela surlarin karsisinda oldugu gibi cevresinde yemek icin alternatif bi yer yok yemekhaneninkilerde bana yagli geliyor ama dedigim gibi genel olarak memnunum
  • Mastermind33 kullanıcısına yanıt
    Hayır kesilmiyor, yıl uzarsa akt başına ödeme yapılır yani 2 yılda kesilmez
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.