Şimdi Ara

TOBB ETÜ Hakkında Soruları Olan İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
3
Favori
3.085
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2016da Mf3 187. olarak Tobb ETÜ Tıp fakültesine yerleştim Tıp Fakültesi, Ankara, Üniversite hakkında sorularınızı cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hastanesi var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canislupusccc

Hastanesi var mı

Evet var şuan 4 ten 5 e geçenler o dönem üni hastanesi olmadığı için Hacettepede yaptılar şuan üni hastanesi var ve 2 sene içinde bitecek yeni bir hastane planlanıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Jaghar

quote:

Hastanesi var mı

Evet var şuan 4 ten 5 e geçenler o dönem üni hastanesi olmadığı için Hacettepede yaptılar şuan üni hastanesi var ve 2 sene içinde bitecek yeni bir hastane planlanıyor

Orada yapan tam burslular da onun için para veriyormus doğru mu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Hastanesi var mı

Orada yapan tam burslular da onun için para veriyormus doğru mu

Yanlış Tam burslular hiçbir para ödemedi Ücretli öğrencilerde okula ödeyecekleri normal miktarı ödediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7B2387607 -- 27 Haziran 2017; 12:3:30 >
  • Tıp fakültesi diğer bölümlerin aksine 2 dönem

• Tobb ile hacettepe yi kiyaslar misiniz?

Tobb u tercih edersem tek sebebi burs olacak, baska cezbedici yanlari da var mi?

Bolumde cok tiki tip var mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İTÜ Hakkında
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Tobb ile hacettepe yi kiyaslar misiniz?

Tobb u tercih edersem tek sebebi burs olacak, baska cezbedici yanlari da var mi?

Hacettepede ki öğrenci sayısı daha fazla Bizim okulda ise daha az ve buna uygun sayıda kadavra ve alet edavat var öğretim görevlilerimiz ciddn kaliteli ve çok iyi bir akademik geçmişe sahip okulun sitesinden ulaşabilirsiniz iki okulada gidip kendiniz görmenizi tavsiye ederim okulda tiki diye takip edilen tiplerae genelde başka bölümlerde ve bunlarla muhatap olmakta size kalmış

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Tobb ile hacettepe yi kiyaslar misiniz?

Hacettepede ki öğrenci sayısı daha fazla Bizim okulda ise daha az ve buna uygun sayıda kadavra ve alet edavat var öğretim görevlilerimiz ciddn kaliteli ve çok iyi bir akademik geçmişe sahip okulun sitesinden ulaşabilirsiniz iki okulada gidip kendiniz görmenizi tavsiye ederim okulda tiki diye takip edilen tiplerae genelde başka bölümlerde ve bunlarla muhatap olmakta size kalmış

Özellikle tercih döneminde ikisinede gidin ve laboratuarları görün lütfen

• Up

• Burs kesilmesi söz konusu oluyor mu? Kesiliyorsa şartları neler?

Edebiyat ve tarih bölümü nasıl?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zağanos Paşa

Burs kesilmesi söz konusu oluyor mu? Kesiliyorsa şartları neler?

Burslar Tıp fakültesi öğrencileri için hazırlık sınıfı dahil 8 yıl diğer fakülteler için 5 yıl +1 dönem boyunca akademik başarıdan bağımsız olarak devam ediyor

• Genel olarak istanbul da mi okumak daha mantikli yoksa ankara da mi? Ankara icin yasanilasi sehir diyorlar. Istanbul cok karmasik diyorlar. Dogru mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fakirdepocu

Genel olarak istanbul da mi okumak daha mantikli yoksa ankara da mi? Ankara icin yasanilasi sehir diyorlar. Istanbul cok karmasik diyorlar. Dogru mu?

Ben Ankarayı seviyorum çünkü öğrenci şehri olrak görüyorum az miktarda parayla geçinilebiliyor ve istanbul kadar karmaşık değil.Evet boğazı denizi yok ama zaten denizede çok gitmeyeceksinİistanbulda Ankaranında İstanbulunda soğuğu baya kötü.Benim Ankarayı seçmemde bir etkende aileme kolay ulaşım imkanı olmasıydı istanbulda olsam sürekli uçakla veya saaatler süren otobüsle uğraşacaktım

• quote:

Orijinalden alıntı: Zağanos Paşa

Burs kesilmesi söz konusu oluyor mu? Kesiliyorsa şartları neler?

Edebiyatta Tarihte senede 15 öğrenci alıyor açıkçası ben az öğrenci alınmasını çok olumlu buluyorum çünkü öğretim üyesiyle daha içli dışlı olabiliyoesun ve profesörlerin referansı siz bir kariyer yapcağınızda en az notunuz kadar etkili olcak.

• Ankarada yaşıyorum tam burslu kazansam yurtta kalabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Donanım

Ankarada yaşıyorum tam burslu kazansam yurtta kalabilirmiyim ?

Tam olarak bilmiyorum ama 2015 girişli tam burslu bir arkadaşım tek kişilik odada ücretsiz kalıyor aileside Ankarada

• Hukukta okuyan var mı çok mu zor hukuk fakültesi diğer ünilere göre merak ediyorum

• hocam tobb iktisat %75 burslu hakkinda ne dusunuyosunuz okunur mu is imkanlari nsil verecegim paraya deger mi

• Yurtlari kac kisilik ve imkanlari nasil (tam burslu icin)

3 donem diye bi kural varmis galiba okulu uzatiyormus, bundan bahseder misiniz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.