Şimdi Ara

TOBB ETÜ Hakkında Soruları Olan İçeri (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
3
Favori
3.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Blackberrypink

Hukukta okuyan var mı çok mu zor hukuk fakültesi diğer ünilere göre merak ediyorum

Okul genel olarak diğer okullara göre zor 3 dönem olduğu için daha geç bitiyor ama daha deneyimli mezun oluyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jaghar

quote:

Orijinalden alıntı: Blackberrypink

Hukukta okuyan var mı çok mu zor hukuk fakültesi diğer ünilere göre merak ediyorum

Okul genel olarak diğer okullara göre zor 3 dönem olduğu için daha geç bitiyor ama daha deneyimli mezun oluyorsunuz

Yıl içinde geç gwne 4 sene okuyorsunuz 😅

• quote:

Orijinalden alıntı: universiteadayi

Yurtlari kac kisilik ve imkanlari nasil (tam burslu icin)

3 donem diye bi kural varmis galiba okulu uzatiyormus, bundan bahseder misiniz?

Yurtlar 2 kişilik her 12 odaya bir mutfak veriliyoe mutfakta her eşya var her odanın kendi banyo tuvaleti var okul tıp harici bölümler için 3 dönem her dönem 3.5 ay yani 10.5 ay okul oluyor Tatil diğer okullara göre az bu 3 dönemin nedeni 3. Dönemde staja gidiyoesunuz 4 senenin sonunda bir sene iş deneyimine sahip olarak mezun oluyorsunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: darkilex

hocam tobb iktisat %75 burslu hakkinda ne dusunuyosunuz okunur mu is imkanlari nsil verecegim paraya deger mi

Hocam imkanlar güzel ama mezun olduğunuzda iyi yerlere gelmek her ünide olduğu gibi sizin elinizde eğer üniversite dönemini iyi geçirmezseniz hangi üniveesiteden mezun olursanız olun iyi yerlere gelemezsiniz , iyi yerlere gelmek için iyi bağlantıları olan bie okul çünkü Tobb gibi bir kurum var arkasında sizin bunları ne kadar kullanacağınız önemli olan

• quote:

Yurtlari kac kisilik ve imkanlari nasil (tam burslu icin)

3 donem diye bi kural varmis galiba okulu uzatiyormus, bundan bahseder misiniz?

Okulu uzatmıyor aynı senede mezun oluyorsunuz

• Peki hocam bilkent mi tobb mu iktisat için

• quote:

Orijinalden alıntı: darkilex

Peki hocam bilkent mi tobb mu iktisat için

Hocam elinize bir kağıt kalem alın iki okulunda artı ve eksilerini yazarak bir tablo oluşturun ona göre seçin çünkü herkesin + ve - leri önem verdikleri farklıdır iki okuldada iyi bir kariyer sahibi olabilirsin iki okulda kaliteli

• Tipcilar icin ne kadar suruyor peki okul? Yani bir senelik kismi tatil suresi vs.

• quote:

Tipcilar icin ne kadar suruyor peki okul? Yani bir senelik kismi tatil suresi vs.

Tıpçılar için okul 2 dönem her komiteden önce belli bir çalışma süresi her okulda olduğu gibi tatil oluyor haziranda 1. Sınıflar bitirdi mesrla diğer okullara daha yakın bir takvim oluyor tıpta haliyle ama genelde 1-2 hafta geç bitiyor onlara göre

• merhaba hocam ben 2020 yksde 26bin sıralama yaptım bilim üniversitesi tıp fakültesine yerleştim ama okulun aldığı kararlar bezdirdi beni bu yüzden yatay geçişle tobb etüye yatay geçiş yapmak istiyorum çok zor olduğunu söyleyenler var siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında

• Elifozge E kullanıcısına yanıt
    TOBB ETÜ de yönetim olarak sıkıntılı bir okul.Pandemi sürecinde koronayı sanki biz çıkartmışız gibi davranıyorlar.Tıp fakültesine bildiğim kadarıyla yıl ortasında geçiş yapılmıyor öğrenci işlerini arayıp sorabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TsLee -- 22 Aralık 2020; 14:9:5 >
  • Bizde de öyle tüm sınavlar yıl sonunda haziran temmuzda yapılacak bence tüm öğrenciler evlerinde çok daha rahat koşullarda sınav yapıyorken bizim daha ilk seneden çıkmış sorularımız bile yokken üst üste 8 sınava girmemiz çok büyük haksızlık. Eğitimi nasıl hocam sizce

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.