Şimdi Ara

Tobb ceng vs bilkent ctis vs bau ceng

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
2
Favori
2.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum 1.5 senelik tobb bilgisayar maceramdan sonra okulu bırakıp yarım dönemde tekrar hazırlanmıştım sınava (YKS 18'e girdim). Şu an hali hazırda Kocaeli Üniversitesinde tıp okuyorum 2. sınıfa geçtim. Tobb sanılanın aksine balon bir okul. Bir kere curve olayı yok millet 64 aldığı dersi cc cb falan getirebilirken sen DD getirmiş olacaksın(notlarda katalog sistemi var). Onun haricinde 3 dönem okul ağır baya. Kesinlikle emeklerinin karşılığını alamıyorsun. Yurtta stajda vb her şeyde torpilin allahı dönüyor. Okul desen kampüs hayatı yok bildiğin iş merkezi tadında. Tek + yönü akademik kadrosu. Ve son zamlardan sonra okul ücreti de 40k yı bulmuş 0 burslu. Okul genel olarak babasında para olan ve işletme tarzı bölümleri okuyup aradan sıyrılıp şirketin başına geçecek insanlara hitap ediyor. Hele bir de yurt müdiresi var evlere şenlik :D Yine sorun olursa bana yazabilirsin kesinlikle uzak durulması gereken bir okul
  • Ben olsam Tobb u tercih ederdim.Tobb bilgisayar>>Bilkent CTIS.Gördüğüm kadarıyla Tobb bilgisayar sağlam bir bölüm ve çok zor olduğu söyleniyor.Akademik kadrosu falan iyidir.Baü hakkında bilgim yok

• Up

• AppleFB kullanıcısına yanıt
    Hocam birde bilkent ee ve tobb ee yi karsilastirabilirmisiniz

• Diğer ikisinde okuyacagima bilkent'te çöpçülük okurum.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LuciliusBagus kullanıcısına yanıt
    Neden hocam

• Dostum 1.5 senelik tobb bilgisayar maceramdan sonra okulu bırakıp yarım dönemde tekrar hazırlanmıştım sınava (YKS 18'e girdim). Şu an hali hazırda Kocaeli Üniversitesinde tıp okuyorum 2. sınıfa geçtim. Tobb sanılanın aksine balon bir okul. Bir kere curve olayı yok millet 64 aldığı dersi cc cb falan getirebilirken sen DD getirmiş olacaksın(notlarda katalog sistemi var). Onun haricinde 3 dönem okul ağır baya. Kesinlikle emeklerinin karşılığını alamıyorsun. Yurtta stajda vb her şeyde torpilin allahı dönüyor. Okul desen kampüs hayatı yok bildiğin iş merkezi tadında. Tek + yönü akademik kadrosu. Ve son zamlardan sonra okul ücreti de 40k yı bulmuş 0 burslu. Okul genel olarak babasında para olan ve işletme tarzı bölümleri okuyup aradan sıyrılıp şirketin başına geçecek insanlara hitap ediyor. Hele bir de yurt müdiresi var evlere şenlik :D Yine sorun olursa bana yazabilirsin kesinlikle uzak durulması gereken bir okul
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTÜ CENG VS IYTE CENG
    5 yıl önce açıldı
    ODTÜ İşletme vs BOUN YBS
    5 yıl önce açıldı
    Hacettepe ceng vs Bilkent CTIS
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    Fazla bir sebebe gerek yok. Bilkent turkiyedeki diğer tüm özellere göre cidden üst düzey eğitim veren, turkiyede parayı en az düşünen üniversite. Kampüsü de aşırı güzel bence.
    Bence gidip tobb'u, odtu'yu(alakasız ama kaliteli üniversitenin nasıl olduğunu görmek için gezin.), bilkent'i gezin. Diğer iki üniversitede okumak istemediğinizi direkt anlayacaksiniz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avcı Bekılayv

Hocam birde bilkent ee ve tobb ee yi karsilastirabilirmisiniz
    Bilkent EE > Bilkent CTIS > TOBB CS > TOBB EE

Çünkü adı üstünde Bilkent
  • Bilkent CTIS ftw.

• Avcı Bekılayv kullanıcısına yanıt
    Hocam bilkent ee >>>tobb ee diye düşünüyorum.Bu arada bazı arkadaşlar tobb u bayağı gömmüş.Ben bu kadar kötü olduğunu düşünmüyorum.

• jessejr kullanıcısına yanıt
    curve olmaması okulu balon mu yapıyor?
  • CTIS ve CS farklı bölümler. Bilkentte ikisi de var. Başka üniversitelerin bilgisayar mühendislikleriyle Bilkent'in "bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri" bölümünü kıyaslıyorsunuz.

Umarım farkındasınızdır. Hayırlı vs'ler.

• whatif kullanıcısına yanıt
    :d eğer böyle anladıysan devam doğru yoldasın 🤙🤙
    sen bir losersın
  • whatif kullanıcısına yanıt
    4 IQya rağmen bir winner olabilirsin umarım ileride

azıcık yaratıcı ol yaratıcı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sabancıyı düşün derim
  • Bilgisayar mühendisliği seçecek arkadaşlar için kendimce rehber hazırladım. Konuya linkten ulaşabilirsiniz:
    https://forum.donanimhaber.com/bilgisayar-muhendisligi-tercih-rehberi-maas-bilgisi-eklendi-2019--132261395
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.