< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
Diğer ikisinde okuyacagima bilkent'te çöpçülük okurum.
|
CTIS ve CS farklı bölümler. Bilkentte ikisi de var. Başka üniversitelerin bilgisayar mühendislikleriyle Bilkent'in "bilgisayar teknolojileri ve bilişim sistemleri" bölümünü kıyaslıyorsunuz.
Umarım farkındasınızdır. Hayırlı vs'ler. ![]() |
Dostum 1.5 senelik tobb bilgisayar maceramdan sonra okulu bırakıp yarım dönemde tekrar hazırlanmıştım sınava (YKS 18'e girdim). Şu an hali hazırda Kocaeli Üniversitesinde tıp okuyorum 2. sınıfa geçtim. Tobb sanılanın aksine balon bir okul. Bir kere curve olayı yok millet 64 aldığı dersi cc cb falan getirebilirken sen DD getirmiş olacaksın(notlarda katalog sistemi var). Onun haricinde 3 dönem okul ağır baya. Kesinlikle emeklerinin karşılığını alamıyorsun. Yurtta stajda vb her şeyde torpilin allahı dönüyor. Okul desen kampüs hayatı yok bildiğin iş merkezi tadında. Tek + yönü akademik kadrosu. Ve son zamlardan sonra okul ücreti de 40k yı bulmuş 0 burslu. Okul genel olarak babasında para olan ve işletme tarzı bölümleri okuyup aradan sıyrılıp şirketin başına geçecek insanlara hitap ediyor. Hele bir de yurt müdiresi var evlere şenlik :D Yine sorun olursa bana yazabilirsin kesinlikle uzak durulması gereken bir okul
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|