Şimdi Ara

TMO Haydarpaşa Satış Reyonu 5 lt Sıvı yağ 92,5 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
2
Favori
4.285
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bakliyat, sıvıyağ, fındık içi, fındık kremaları piyasadan daha uygun fiyata. Nakit geçmiyor kartla satış var.
    Toprak Mahsulleri Ofisi istanbul Bolge Müdürlüğü Satış Reyonu
    Adres: Kadıköy Haydarpaşa Harem yönü eski Gata hastanesi yakınında (Sultan Abdülhamit hastanesi acil tarafından giriş)

5 litre ayçiçek yağı 92,5 TL
    Tmo %20 fındık krema 400 gr 15 TL
    5 kg pirinç 47,5 TL
    Ve diğerleri icin fiyat listesi fotoğraflarda mevcut

Dikkat, Nakit geçmiyor sadece kredi kartı alıyorlar.
    TMO Haydarpaşa Satış Reyonu 5 lt Sıvı yağ 92,5 TL TMO Haydarpaşa Satış Reyonu 5 lt Sıvı yağ 92,5 TL TMO Haydarpaşa Satış Reyonu 5 lt Sıvı yağ 92,5 TL TMO Haydarpaşa Satış Reyonu 5 lt Sıvı yağ 92,5 TL TMO Haydarpaşa Satış Reyonu 5 lt Sıvı yağ 92,5 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tornado34 -- 18 Şubat 2022; 12:20:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• merhaba. fiyatlar çok uygun. bakliyat fiyatları da öyle. çok sıra oluyor mu?

• mr.isson76 kullanıcısına yanıt
    Hayır sıra yoktu. Ama fotoğraflarda whatsapp hattı telefon var uzaktan geliyorsanız ürün sorun stoklar yenileniyor. Sabah saatleri daha uygun.

• Teşekkürler hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saat kaça kadar açık acaba ?

Yıl 2022 ucuz ürün peşinde koşuyoruz

• fearless_X kullanıcısına yanıt
    Devlet dairesi mantığı var saat 17.00 kapı kapanır.
    Ayrıca aşağıda il il liste var aynı fiyat bulunduğunuz ilden bakabilirsiniz.

www.tmo.gov.tr
    TMO - Toprak Mahsulleri Ofisi
    https://www.tmo.gov.tr/satis-noktalari

• yılda dört mevsim yaşayan, bu kadar verimli topraklara sahip ülkemizde bakliyat bile ateş pahası oldu. bir karış toprak sahibi ülkelerden mercimek,pirinç alıyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dun istanbul Haydarpaşa şubesine gittim KDV indirimi yansımış fiyatlar daha da düşmüş yolunuz düşerse uğrayın.
    Ben 17dr kapanıyor diye 16.40da gittim maalesef 16.30da kapanmış elim boş döndüm..

TMO Haydarpaşa Satış Reyonu 5 lt Sıvı yağ 92,5 TL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ayçiçek yağının markası nedir acaba. 92,5 tl iyi fiyatmış.

• Çalışan memurlar çok sinir bozucu tipler , adamlar sanki hayrına satış yapıyor. Bir hava bir civa sanki millete bedavaya mal veriyorlar .

Zaten çoğu zaman stok yok. Uzaktan gelecekeseniz emin olmadan gelmeyin zamanınıza paranıza yazık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • damienn kullanıcısına yanıt
    TMO nun kendi markası

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mesajım bulunsun kadıöye gitmeye bahane bulduk TMO Haydarpaşa Satış Reyonu 5 lt Sıvı yağ 92,5 TL 

• tornado34 kullanıcısına yanıt

Hocam hafta sonu açık mıdır acaba

• yeke92 kullanıcısına yanıt
    Whatsapp numarası paylaştım..ben de bilmiyorum ama devlet dairesi olduğundan kapalıdır..16.30 da kapandığında göre

• cnkdgc C kullanıcısına yanıt

Bir kaç defa fındık pirinç filan almıştık 1-2 yıl öncesinde.

Çalışan yaşlı bi memur vardı, gerçekten yüzü hiç gülmezdi. Bi gün dayanamadım sordum dedim abi biz de memuruz ama suratımız asık değil sen neden böylesin diye de hastayım, sürekli onunla uğraşıyorum demişti. Bilmiyorum aynı abi mi ama kendi derdini işe yansıtması elbet doğru değil lakin böyle bir durumu vardı. Sonra bir kaç defa daha gittim bi daha da uğramamıştım.

• birikideneme B kullanıcısına yanıt
    Aynı kilimidir bilmiyorum , fakat 2-3 farklı memurdan alışveriş yaptım , hepsinde bıkmış zorla iş yapıyor gibi çalışıyor. Sanki kurumun o birimi eziyet yada ceza verilmiş cezayı orada çekiyor. Bunuda vatandaşa eziyet ederek gösteriyorlar

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Zaten 99 değil miydi kaç haftadır? Millet kuyrukta. Niye %7 KDV indirimi olmamış ki?

• ugur208 kullanıcısına yanıt
    92.5 TL ye düşmüş fiyat

• TMO Haydarpaşa Satış Reyonu 5 lt Sıvı yağ 92,5 TL

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.