Şimdi Ara

TM Yüksek Sıralamalardan Mezuna Kalmak Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gecen sene ham 8k, yerlestirme 7.6k yapmistim. Sadece 20.25 net AYT matematigim vardi. Toplam AYT netim 52-53 civariydi. Bu sene hamda 1500lere kadar cekebildim.Forumda 6.6'dan kalıp 950'ye çeken, 3k'dan kalıp 650'ye çekenler var.

Bence eğer içinize sinmiyorsa siralamaniz iyi bile olsa yani 2k-3k-5k-10k-15k fark etmez eger ilk senenizse mezuna kalin. Cunku bir aksilik yasamazsaniz cok daha iyi yapacaksiniz.Yani neden bir sene kalip ankara hukuka gitmek yerine yildirim beyazita gideceksiniz ki? Bu yaslarda 1 sene cok bir sey degil. Onemli olan icinize tam anlamiyla sinen bir yere gitmek.

Bu sene ozellikle herkesin beklediginden kotu geldi.Eger gideceginiz yerleri sevemediyseniz kalin. Yani Ankara Hukuk bekliyordun, simdi Gazi bekliyorsun ama icine sinmiyor kal. Bogazici bekliyordun simdi ODTÜ geliyor ama aklin bogazicinde kalacak yine kal. Seneye yuzde 90 hedefine ulasacaksin cunku...

Hepinize basarilar dilerim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fabricioramirez -- 3 Ağustos 2020; 17:1:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu adamı dinleyin ben kefilim kendisine

• İlk 100 bursu için bıraksam mı diyorum ben de

• eyvallah canim

• adam aşırı haklı, 500. olduysanız da mezuna bırakın, hepiniz bırakın, alayınız bırakın seneye 10 tane ilk 1 olacakmış bence gidin bırakın
  • Hocam gidin bu sene ünide çalışırsınız ben öyle yapıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: The Bender

İlk 100 bursu için bıraksam mı diyorum ben de
    üniye gitmen etkilemiyor ham sıralamaya bakıyolar burs için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    9 BİNLE MEZUNA KALMAK(SAYISAL)
    3 yıl önce açıldı
    Düşük Obp ile tıp kazanma
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fabri adamdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cemrekisa kullanıcısına yanıt
    hocam kotu bir sey demedim. ea da 10k yapan seneye en kotu 2-3k icinde olur.bu sene gaziye gidecegine-eger icine sinmiyorsa- seneye ankara hukuka gider. 3k'daki bu sene odtuye ituye gidecegine-icine sinmiyorsa,akli bogazicinde kalacaksa- seneye bogazicini kazanir.

buradaki olay su:gidecegim yer icime sinmiyor,hayallerimdeki yer aklimda kalacak,ilk senem. durum.boyleyse kalmak en mantiklisi

• Hocam bana gazi gelecek muhtemelen ama dediğiniz gibi içime sinmiyor açıkçası gaziden çok hukuk okumak içime sinmiyor şuanki durumdan dolayı bu Ankara Hukuk kazansam bile olacaktı muhtemelen +90'ın avukat videosunu izledim iyice içimi kararttı İstanbul Üniversitesi mezunu iş bulamıyor yorumlarda Ankara Hukuklular,Marmara hukuklar doluşmuş memmun değilim okumayın diye içim karardı. Hangi avukata sorsam ben yerinizde olsam hukuk yazmazdım artık diyor.

Ama ailem çok karşı çıkıyor hukuku kendi dönemlerindeki gibi okuyunca çok kolay iş bulup para kazanıldığını sanıyorlar ben anlatamıyorum onlara ne yapacağım bilmiyorum yine kitap alacaksın o kadar masrafın olacak falan diyorlar ki bu da doğru aslında goe de yok artık çıktı da alamam bilmiyorum ne yapacagim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 3 Ağustos 2020; 18:49:59 >
  • seneye sıralamalar daha da geriye çekecek her sene giren ea sayısı artıyor
  • hocam.allah askina kitap masrafi ne ki universiteye gitsen daha fazla masraf yapacaksin. icine sinmiyorsa.kal bir sene daha.telegram.gruplarinda her turlu kitap var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD6BD9CFF

Hocam gidin bu sene ünide çalışırsınız ben öyle yapıcam
    Hocam hukukta buna zaman bulmak zor değil mi? Hem İngilizce hem hukuk hem yks?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AD6BD9CFF

Hocam gidin bu sene ünide çalışırsınız ben öyle yapıcam
    Onu bende düşündüm de çok zor değil mi hocam bende fabri gibi mağdur olmak istemiyorum adam ne güzel 1500 sıralama yapmış obsi kırıldığı için noluyor çok fazla düşürüyor. Hem hukukla zor olur gibi
  • 5k dan 500 e çeken biri olarak katılıyorum hocam eğer hedefiniz yüksekse ve gerçekten çok istiyorsanız kalın ama çalışma hevesiniz yoksa sakın bırakmayın çünkü her sene sistem gittikçe saçmalıyor geçen seneden iyi net yapsanız bile daha kötü sonuç gelebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akfq -- 3 Ağustos 2020; 19:20:16 >
  • akfq A kullanıcısına yanıt
    Hocam buna mecbur dur diyecekler.O zaman bi 5 sene sonra sistem diye bir şey kalmaz.

• Kesinlikle katılıyorum. Tm'yi her ne kadar kötülesek de gerçekten çalışınca hakkınızı alabildiğiniz bir alan. Tm'de iyi sıralamadan mezuna bırakıp düzgünce ders çalışıp pişman olan çok az kişi vardır.

• akfq A kullanıcısına yanıt
    Bakin bir ornek iste. 5k ile gidebilecegi tek iyi iibf itu econ.Simdi sanirim boun isletmeye gidecek...

• Hocam ilk sene ağır olmaz da tabiki deli gibi yks çalışmayız hafta sonları sadece

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.