A

Çavuş
16 Mayıs 2020
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 84 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Fluence 1.6dci motoruyla alınır mı (2013-2014 model) internette pek bilgi bulamadım. 1.5dci a göre avantajları dezavantajları nelerdir kronik sayılabilecek sorunları var mıdır. 1.5 e göre daha mantıklı geldi bu araç nedense hem daha seri hem fiyat olarak da bir tık daha uygun.

Fotoğraflarda da görüldüğü gibi Boğaziçi işletme koç işletmenin(burslu) önüne geçmiş bir tek bana mı tuhaf geldi aralarında baya fark vardı.(sıralama olarak)
Başlıkta da anlaşıldığı üzere elimde toprak sos1 denemeinin bir kısmı kaldı onu mu bitireyim yoksa ÖABT tarihleri mi cozeyim. ÖABT sonuçta ÖSYM'nin hazırladığı bir sınav lakin çok detay soruları da var bilgili arkadaşlardan cevap bekliyorum
Son bir tane tyt fen denemesinin tamamını çözeceğim bir günümü buna ayırıp eksik olduğum ufak yerleri kampüsten tekrar edeceğim. Velhasıl kelam en kaliteli sınava yakın bulduğunuz aşırı kasinti olmayan (çözümü de iyi olsa hiç fena olmaz ) fen deneme önerilerinizi bekliyorum yarın çıkıp alacağım.
İle artık her koşul ve durumda bağlaç olacakmış Rüştü hocanın videosunda var ayrıca tdk sözlükten de fotoğraf ekledim lakin bazen müfredatla gerçeklerin uyuşmadığı oluyor böyle bir şey var mı sınavda çıksa ile'yi bağlaç alıyoruz değil mi?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 485
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.716 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 807 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.