Şimdi Ara

TM mi Sözel mi? (Matematik sorunu)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Dostlarım abilerim, henüz 10. sınıfa gitmekteyim ve 11. sınıfta bölüm seçimi yapacağız. Bu bölüm seçimi hayatımızı etkileyecek bir karar olduğu için kafam çok karışık ve sizlere bir sorum olacak. Öncelikle birkaç bilgi vereyim;
    -Matematiğim çok kötü. (9. sınıftayken sınavlarım 40-50 arasıydı)
    -Fizik de matematik kadar kötü. (9. sınıfta hoca sayesinde geçtim)
    -Sözel derslerim yani Tarih, Edebiyat, Dil Anlatım derslerim iyi. (Tarih, Edebiyat derslerinde 9. sınıfta sınavlarda 34 kişi arasından 1. 2. oluyordum notlar hep 80-95 arasındaydı)
    -Yabancı dilim hiç yok denecek kadar fakat onu halletmeye çalışıyorum. Sıfırdan videolar izleyerek halletmeye çalışacağım (Almanca dersi çıktı lisede onada biraz odaklanıyorum ingilizceyi yapamazsam bari almancam olsun diye)
    Soruma gelirsek, bu hayati kararda TM seçmek istiyorum fakat küçüklüğümden beri matematiğim kötü. Matematik olmazsa TM olmaz deniliyor ki matematik olmayınca fizikte zorluyor doğrusu, ne kadar çabalarsam çabaliyim o matematik bir türlü aklıma girmiyor. Bir soruyu anlıyorum diğer soruya geçince mantık kuramıyorum, MANTIK YOK yani.
    Sözele geçeyim diyorum, ondada yok denilecek kadar az ve kötü meslekler olduğu için seçesim gelmiyor. Sözelden seçilecek 5-6 öğretmen mesleği var fakat onları hallettik diyelim onlarında atanma sorunu var o yüzden öğretmenlik seçmek de istemiyorum. Ne yapmalıyım?? Önerisi, bilgisi olan var mı? Bana yardımcı olacak bir abi, dost birileri var mıdır??







  • Güncel!!
  • Sözel seç TM den mat çok etkiler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sözel seç hukuk oku yurtdışında varsa böyle bir hayalin tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.