Şimdi Ara

Tm için çalışma programı lazım (ilk 60-65k yeter)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ailem ile uzun zamandır Çin veya avrupa da üniversite okumam hakkında düşünüyorduk/araştırma yapıyorduk. Yalnız son zamanlarda çok baskı yaptılar maddi durumumuz sıkıntılı çalışarak okuman lazım (fransa da vs izin varmış ordan görmüştüm) vs ben de anlayışla karşıladım zaten 12 senedir özel okula yolluyorlar.

İşte bu yüzden henüz onlara söylemedim ama vazgeçtim yurtdısından.
    Neyse konuya gelelim en son okulda bir ygs denemesi olmuştuk 60 civarı net yapmıştım. Gerçe tüm netlerim bu civardaydı. (Zaman) nasıl olsa yurtdısında okuyacağım diye birtek tr çalışıyordum (30 net civarı tr )

Benim tm-1 den ilk 65k ya girmem lazım. Puanza,parlakbirgelecek vb sitelerden net araştırması yapınca şunlar yetiyor sanırım

Ygs == 35 Tr // 20 Sos // 20 mat
    Lys == 20 Mat // 5 Geo // 40 Edb // 12 Coğr

Evet bir yanlışım varsa düzeltin. Şimdi yaz sonuna kadar ygs de bu netlere ulaşmak ne kadar mümkündür? Ayrıca lys için nasıl bir strateji izlemeliyim?
    Tabi sıralama önemli ama belirli bir hedef olması açısından netler ile gösterdim.
    Önerileriniz benim için çok önemlidir teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hm Ok kullanıcısına yanıt
    Matematik,geometri temelin varsa çok zorlanmadan kolayca olur.Hedefini daha yüksek tut,tm alanı sayısal kadar zor değildir ve matematik-geometriyi iyi bir seviyeye çıkarırsan tahmin edemeyeceğin şeyler yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: intexo

Matematik,geometri temelin varsa çok zorlanmadan kolayca olur.Hedefini daha yüksek tut,tm alanı sayısal kadar zor değildir ve matematik-geometriyi iyi bir seviyeye çıkarırsan tahmin edemeyeceğin şeyler yapabilirsin.

Anladım temelim var gibi sanırım en azımdan lys adına , birde şöyle söyleyim 11. Sınıfın başından beri yayıla yayıla fem beyaz mat ygs çözüyodum yarısı bitik. Denemelerde 12 net yaptığım da oldu 3-4 net de.
    Sosyal çok değişken. Bazen 10-12 net bazen 25 net civarı yapıyordum.
    Geometriye bi türlü ısınamadım.

Hedefimi en kötü ihtimali hedef alarak belirledim. En düşük 60-65 k olmalıyım. Tabi çalıştıkça göreceğiz bakalım geç kalmış sayılmam daha sanırım. Gerçe bizim geçen sene (11.sınıfta) 110 net yapanlar vardı ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hm Ok -- 12 Temmuz 2015; 23:45:55 >

Boşver onları çalışmana bak sen,kafana takılanları pm atıp sorabilirsin.
  • ygs 170 binden olmayan lys netleri ile tm3 60 tm2 50 küsür k yaptım bence çalışmana gerek yok çünkü ygs ye ben 8. sınıfta girsem gene aynı neti yapardım çalıştığıma yazık madem özelde okudun bu zamana kadar bilgin vardır sadece edebiyat kas kalanını salla gitsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: theGodDelusion

ygs 170 binden olmayan lys netleri ile tm3 60 tm2 50 küsür k yaptım bence çalışmana gerek yok çünkü ygs ye ben 8. sınıfta girsem gene aynı neti yapardım çalıştığıma yazık madem özelde okudun bu zamana kadar bilgin vardır sadece edebiyat kas kalanını salla gitsin

Hocam zaten çalışan biri değilim bu yaptığım netlerde özel okulda olduğum için aklımda kalanlar az buçuk biliyorum en azından.Sınıfta herkes çalışırken boş durası gelmiyo insanın. Yazılıları falan bu yıl kasmıştım ortalamayı yükseltmek için.
    Edebiyat bilgim kötü sayılır onu halletmem lazım bakalım napıcaz.

Madem böyle düşünüyorsun, hedefi daha iyi tut ve çok daha iyi bir yere yerleş
    Temelin az çok vardır, ygs değil lys ağırlıklı çalışırsan bir yılda gayet iyi bi sonuç elde edersin dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToCheb

Madem böyle düşünüyorsun, hedefi daha iyi tut ve çok daha iyi bir yere yerleş
    Temelin az çok vardır, ygs değil lys ağırlıklı çalışırsan bir yılda gayet iyi bi sonuç elde edersin dostum

İnşallah hocam sağolasın
    Bakalım çalıştıkca kapasitemi görüp,tartıp daha iyi bir hedef koyarım artık kendime

• Yukarı

• Yukarı

• Yukarı

• Yukarı

• Yukarı

• Yukarı

• Yukarı

• Son kez uplayım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.