Hangisinin yapılabilme olasılığı daha yüksektir? |
Sizce Sayısal İlk 20K Mı Daha Zor Eşit Ağırlık İlk 500 Mü?
-
-
Kaç net ile (tyt ve ayt) o sıralamalar yapılmış onu yazabilir misiniz? -
sayısal 15k eşit ağırlık 500e net olarak eşit falandır ama zorluk olarak aynı ayt netini sayısaldan yapmak daha zor olduğu için evet 20k 500 eşit diyebiliriz -
Aynı net tyt
Say 68 ayt ( 35.5 mat 32.5 fen ) 20k
Ea 71.5 ayt ( 35.5 mat 36 edb sos1) 500
Yanlış anlamayın ama edb tarih ezberi yapmak çok zeka gerektiren bi şey değil bence fen neti yapmak daha zor. Bi fizik bi kimya yükün olmadığı için matematiğe de daha çok zamanın kalıyor. Sayısaldaki rekabet çok fazla. -
-
Lise feni gayet basit
Sayısalcılar boşuna kendilerini avutmasınlar
Kimya ve biyolojideki birkaç konu hariç çok fazla düşünmeyi gerektirecek bişey yok
Çalışan kişi rahatlıkla güzel bir sonuç elde eder standart bi sınavda
( Sen niye 50k yayın diyenler için
Ben fazla çalışmadım) -
EA ilk 500 daha mı zor diyorsun yani
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elden Lord -- 14 Kasım 2023; 16:42:3 > -
Sayısal 100k = Eşit ağırlık 5k -
Peki say 20k mi EA ilk 500 mü?
-
Zorluk soruyosan ea 500 daha zordur heralde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hustle61 -- 14 Kasım 2023; 16:45:17 > -
Yaklaşık ikisinin netler böyle hocam
-
EA 500 daha zor
Ha eğer ben ikisini de yapabilirim dersen EA 500 den yazacağın boun Bilkent vs deki bölüm kesinlikle sayısal 20k dan yazacağım yerden daha mantıklı
-
Bana EA daha zor gözüktü.
Kişi AYT Fen zor, AYT Ea kek diyorsa işler belki değişebilir.
EA'da bir tyt mat bir de tyt fen düşük net olmuş. Onlar da olmasa ilk 100 herhalde :d
-
olm sizin sıkıntınız mi var melekeleriniz mi yerinde değil nasıl ea daha zor diyorsunuz gir vepuana 100 tyt 70 ayt ver ikisine de ham 15k ile 650 çıkıyor işte sayisalda 1 yanlış daha koy 69 ayt olsun 20k oluyor ayt fenden konu bilme 1 soru yapamazsın eadan genel kültürü çöp olan adam 15 net çıkarır her türlü sayısal 20k eşit ağırlık 500den daha zor -
İkisi de eşit bence. Yalnız eşit ağırlıkta 500 hedefleyip 2k yaparsan falan iyi okulun iyi bölümlerini yazmak zorlaşıyor. O sıralamaya giremezsen de sayısalın 20-30k'sı daha mantıklı olabilir.
-
Maalesef böyle risk var hocam.
-
Hocam eşit ağırlık ilk 500e girmek için ayt matematik netleri sayısal 20kdan daha yüksek oluyor. Ondan öyle diyor olabilirler
-
Bu riski alacak kadar sevmiyorsanız ea bölümlerini bence hiç girmeyin okul ismi için. Elbette boğaziçi işletme ya da bilkent iktisat çok iyi olur ancak her şey düşünüldüğü gibi gitmiyor süreçlerde. Mesela 4k yaptın eşit ağırlıkta, yazabileceğin sevdiğin bir okul bölüm olacak mı? Yoksa sayısalda 25k'ya yazabileceğin bölümler daha mı ilgini çeker? Bunların tartılıp bu işlere girilmesi gerekiyor diye düşünüyorum yoksa pişman edebilir biri diğerinden daha kolay daha zor diye alan seçilmez.
-
bu sene bizim sınıftan 10kişi ea geçti hatta okulda baya ea geçen var arkadaşlarımın okulda da var ea zor artık -
Neden o kadar kişi geçti ki? Önceki yıllarda da o kadar çok geçen oluyor muydu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elden Lord -- 14 Kasım 2023; 17:44:12 >
Benzer içerikler
- kiloyla kitap satma
- itü ziyaretçi girişi saatleri
- elit karma deneme video çözümleri izle
- ayt matematik nasıl fullenir
- hız ve renk türkçe deneme cevap anahtarı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X