Şimdi Ara

Tm'de 20.000 (sayisalci yapabilir mi?)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaslar oncelikle helinoze gecmis olsun.Ygs bitti artik tam gaz lys ile devam.
    Ben muhendislik okuyorum ve lisede sayisal ogrencisiydim.Seneye ygs/lys e tekrar hazirlanmayi dusunuyorum.Muhendisligin bana gore olmadigini,ilerde bu isi yapmak istemedigimi farkettim.Bu yuzden sinava tm'den girmek istiyorum.Matematik temelim var ama edebiyat bilgim neredeyse sifir.Sizce 20.000 e girmek imkansiz mi olur?En kotu ihtimal simdiden edebiyat calismaya baslarim diye dusunuyorum.Zaten sozel dersleri sayisaldan iyi yapiyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • daha 1 sene var neden imkansız olsun kaldı ki çalışınca olur edebiyat emeğinin karşılığı veren bir ders
  • Helinoze ne kardeşim ilk 100 k gelirse şanslisin şaka bir yana hocam ben şu anda edebiyat calisiyorum hardcore şekilde eğer hergun şu anki istikrarimi surdurursem 10 gün içinde edebiyat bitecek. Sonra yazdığım sayfaları tekrar tekrar bastan sona okuyup soru çözeceğim. Kısaca ezberin iyiyse yaparsın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben hiç çalışmadan hatırladığım bilgilerle 33.75 yapmıştım geçen sene edebiyattan.Coğrafya da 15.5 du.Matta 63 civarıydı 8k yaptım.Çalışırsan edebiyatı yapacağından şüphem yok ama mat konusunda nasılsın onu bilmediğimden yorum yapamıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpellCaster kullanıcısına yanıt
    Hocam ezberim iyidir,calismayi da severim 1 saat calisipda sikildim diyip hemen birakmam ama insanin icine bir kurt dusuyor iste.O kadar tm ogrencisi var kolay olsa onlar yapardi diye dusunuyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fruko_38 F kullanıcısına yanıt
    Hocam gecen seneki matematik orta seviyede ama calisirsam daha iyi yapabilirim bundan eminim.Zaten konulari biliyorum sirf soru cozmem lazim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mouveon

    Hocam gecen seneki matematik orta seviyede ama calisirsam daha iyi yapabilirim bundan eminim.Zaten konulari biliyorum sirf soru cozmem lazim.

    Olur hocam o zaman inşallah.Edebiyat halledersen matın zorlayıcı olmaması durumunda yaparsın 20 k gerçi çalışırsan mat zor olsa da herkese zor olacak sonuçta bu yüzden çalıştığın sürece yapabilme durumun var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 45 edeb 30 mat yaparım diyorsan, ben evet diyorum

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.