Şimdi Ara

(TM-3 > 38k) Hangi özel hukuk en iyisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Malesef 38315. oldum. Benim için hayal kırıklığı oldu. Son çare olarak özel hukuğa gitmeye karar verdim. Sizce hangi üniversiteyi seçmeliyim. Sıralamamın tuttuğu üniversiteler şu şekilde :

- Kültür Üniversitesi %25 Burslu (Hazırlık zorunlu değil. En çok istediğim üni bu. Gelme ihtimali çok fazla değil bu yüzden ilk tercih olarak bunu yazacağım.)
    - Mef Üniversitesi %50 Burslu (Hazırlık zorunlu. İstanbul Maslakta ve yurtlar oldukça pahalı)
    - Antalya Bilim Üniversitesi %50 (Hazırlık zorunlu. Okul ve yurt fiyatları uygun. Okul şehir dışında ve kalitesi soru işaret)
    - Okan Üniversitesi %50 (Hazırlık zorunlu değil. Okulun yeri ve kalitesi soru işareti)
    - Doğuş Üniversitesi %25 (Hazırlık zorunlu değil. Okul kalitesi ve yurt olanakları soru işareti)
    - İstanbul Ticaret Üniversitesi %25 (Hazırlık zorunlu değil. Okul kalitesi ve yurt olanakları soru işareti)
    - Yaşar Üniversitesi ücretli (Hazırlık zorunlu)
    - Medipol Üniversitesi %50 (Hazırlık zorunlu. Okul kalitesi soru işareti)

Arkadaşlar bu okullar arasında bir tercih listesi yapacağım.

Sizce bu liste nasıl olmalı ? (Okul kaliteleri bakımından sıralayınız.)

• Ben de Kültür istiyordum ama senelik 19 bin lira olduğu için vazgeçtim. Karşılayabilecek durumun varsa yaz hocam çok iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.