Malesef 38315. oldum. Benim için hayal kırıklığı oldu. Son çare olarak özel hukuğa gitmeye karar verdim. Sizce hangi üniversiteyi seçmeliyim. Sıralamamın tuttuğu üniversiteler şu şekilde :
- Kültür Üniversitesi %25 Burslu (Hazırlık zorunlu değil. En çok istediğim üni bu. Gelme ihtimali çok fazla değil bu yüzden ilk tercih olarak bunu yazacağım.) - Mef Üniversitesi %50 Burslu (Hazırlık zorunlu. İstanbul Maslakta ve yurtlar oldukça pahalı) - Antalya Bilim Üniversitesi %50 (Hazırlık zorunlu. Okul ve yurt fiyatları uygun. Okul şehir dışında ve kalitesi soru işaret) - Okan Üniversitesi %50 (Hazırlık zorunlu değil. Okulun yeri ve kalitesi soru işareti) - Doğuş Üniversitesi %25 (Hazırlık zorunlu değil. Okul kalitesi ve yurt olanakları soru işareti) - İstanbul Ticaret Üniversitesi %25 (Hazırlık zorunlu değil. Okul kalitesi ve yurt olanakları soru işareti) - Yaşar Üniversitesi ücretli (Hazırlık zorunlu) - Medipol Üniversitesi %50 (Hazırlık zorunlu. Okul kalitesi soru işareti)
Arkadaşlar bu okullar arasında bir tercih listesi yapacağım.
Sizce bu liste nasıl olmalı ? (Okul kaliteleri bakımından sıralayınız.)
Ben de Kültür istiyordum ama senelik 19 bin lira olduğu için vazgeçtim. Karşılayabilecek durumun varsa yaz hocam çok iyidir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme