Bildirim
Tivibu uydu iyi midir?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
İptv de olan kanalların bir çoğu uydu da yok hemde en güzel kanallar, bilginiz olsun araştırdığıma göre sorun yaşayanlar çokmuş. Bende hem tv hem internet olan bir platform arıyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Uydu ve IP TV kanallarının bir listesi varmı karşılaştırmak için ? Ben de D-smarttan tivibuya geçmeyi planlıyordum. -
quote:
Orijinalden alıntı: nighty
Uydu ve IP TV kanallarının bir listesi varmı karşılaştırmak için ? Ben de D-smarttan tivibuya geçmeyi planlıyordum.
https://www.tivibu.com.tr/paketler/super-paket -
quote:
Orijinalden alıntı: karagozgilh
quote:
Orijinalden alıntı: nighty
Uydu ve IP TV kanallarının bir listesi varmı karşılaştırmak için ? Ben de D-smarttan tivibuya geçmeyi planlıyordum.
https://www.tivibu.com.tr/paketler/super-paket
Bu listeye göre her ikisinde de aynı kanallar var. Ama Nautilus20 arkadaşımız aksini söylemiş. Kafam karıştı şimdi
-
Listeyi detaylı incelerseniz aynı kanallar olmadığını göreceksiniz mesela 320 İle 356 sayılı kanallar arasında fark var fx gibi kanallar yok listeyi detaylı incelerseniz farkı göreceksiniz ben Teledünya aldım gayet kafam rahat
Bende dsmartı kapatmak için talimat verdim. İnternet+tv için rn kaliteli en uygun seçeneği arıyorum. Dsmartta belgeseller hariç bişii kalmamıştı. Servis ile sorun yaşadık, gıcık oldum, taahhüt bozarak kapatıyorum. Lanet olsun dedirttiler. 68 tl. Tv+internet idi. Dün aradılar 54 tl. Ye aynı şekilde devam edin dediler. Yok dedim. Bitti bi kere...
Kıssadan hisse, arayış içerisindeyim, 8mb/50gb akk ile full paket tv aboneliği kullanıyordum. Şu an tivibu alsam mı diyorum, fiyat tek sanırım, uydu üzerinden alacağım alırsam, gördüğüm kadarı ile izlenilen ulusal kanalların hepsi bunda da hd. + şam.ligi ve uefa av.ligi var. Fikir alışverişinde bulunalım, seçenekleri değerlendirelim... ?
- Filbox var, spor olarak ulusallar harici düzgün bişi yok ama onda da ulusallar hd. Aylık 16.33tl.ye geliyor, 12 aylığı.
- tivibu uydu süper paket 24 ay 39 tl.
- teledünya dediğiniz nasıldır, her ilde var mıdır, kanalları, fiyatları nelerdir ?
Saygılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Tivibu 29 tl. Super paket. Teledunya her ili gectim bir binada varken yan bina da bile olmayabiliyor. Ben olsam d-smartin teklifini kabul ederim.
İyidir görüntü kalitesi fln iyidir . -
quote:
Orijinalden alıntı: qenosit
Tivibu 29 tl. Super paket. Teledunya her ili gectim bir binada varken yan bina da bile olmayabiliyor. Ben olsam d-smartin teklifini kabul ederim.
Dsmart bulunduğum ildeki servis ile çalışmaya devam ettikçe ben yokum, isterlerse bedava versinler, çizdim bi kere.
29 tl. Nerede ustam, 39 tl yazıyor sayfasında ?
http://www.tivibu.com.tr/kampanyadetay/tivibu-her-yerde-kampanyasi burda hocam.
d-smart interneti kapatın sadece tv için teklif alın bana yollayın aylık 70 tl istiyorlar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X