Bildirim
Tivibu Akk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tivibu kullanımı kotaya yansıtılmaz. _____________________________ -
3lü avantaj paketinde sanırım Tivibu Ev var, bu durumda kotayı etkilemez. Tivibu Web ise etkiliyor.quote:
Orijinalden alıntı: Raven35
tivibu kullanımı kotaya yansıtılmaz._____________________________ AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1
Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional
-
quote:
Orijinalden alıntı: The Chevin
tivibu kullanımı kotaya yansıtılmaz.
tivibu ev paketinde(ayrı cihaz olarak verilen) emin değilim ama "web" paketinde yansıtılıyor.Yani bilgisayarınızdan izlediğini tvbu kotaya dahil
Gene emin oldugum tivibu ev paketinde sizin baglantı 20mb olsun bunun 12-16mb ni tivibu acımadan kendine ayrııyor siz kalanı ile "idare" ediyorsunuz._____________________________ Asus x570-E strix || Ryzen 5950x curve optimize || Corsair H115i Rgb Plat || 4x8gb G.SKILL Trident Z Neo Rgb DDR4 3800MHz C14 || Msi SuprimX 3080 ti || Samsung Pm981A 2tb || 3xWD BULE 8TB || 3X SEAGATE 4 TB || CORSAIR 680X RGB || Corsair RM850i 850w (80 Gold) -
Tivibu evin ayrı bir bandı var diye duymuştum çok soran oldu hız düşermi diye düşmez ip tv bandı farklı diyorlardı. _____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
quote:
Orijinalden alıntı: trakyAli-1986
Tivibu evin ayrı bir bandı var diye duymuştum çok soran oldu hız düşermi diye düşmez ip tv bandı farklı diyorlardı.
Ben kullanmıyorum ama kullanılan yerde direk kendim test ettim orda da 20mbit vardı ve tivibu acıkken downlad 400kb geçmiyordu bu dediğim olayın bir 6 ayı var değiştiğini sanmıyorum ama değiştiyse birsey diyemeyeceğim.Arkadaş alırsa bizzat kendisi test eder bizede haber eder umarım._____________________________ Asus x570-E strix || Ryzen 5950x curve optimize || Corsair H115i Rgb Plat || 4x8gb G.SKILL Trident Z Neo Rgb DDR4 3800MHz C14 || Msi SuprimX 3080 ti || Samsung Pm981A 2tb || 3xWD BULE 8TB || 3X SEAGATE 4 TB || CORSAIR 680X RGB || Corsair RM850i 850w (80 Gold) -
Yok bazı kullanıcılar normal internet ile ip tv nin farklı bağlantılar olduğunu soylmişlerdi. Tivibu web in kota dan gitmesinin sebebi olarakta onun normal internet bandını kullanması olarak gösterildi. _____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
quote:
Yok bazı kullanıcılar normal internet ile ip tv nin farklı bağlantılar olduğunu soylmişlerdi. Tivibu web in kota dan gitmesinin sebebi olarakta onun normal internet bandını kullanması olarak gösterildi.
Doğrudur;
Benim deneme fırsatı bulduğum yerde bir adet zyxel modem ve tivibunun siyah kutu(cihazı diyim ayıp olmasın) vardı, dogal olarak ethernet kablosu ile tivibu int cıkıyordu yani bilgisayar da tivibu da modemden besleniyordu.
ayrı hat dediğiniz sanırım sizin acaba pvc parametreleri olabilir mi ?(vpı:8 vcı:55 ppoe vs) o ise protokol olarak dhcp kullanıyor(ppoa veya ppoe değil) ? Yani bana göre farklı bir baglantı sayılmıyor._____________________________ Asus x570-E strix || Ryzen 5950x curve optimize || Corsair H115i Rgb Plat || 4x8gb G.SKILL Trident Z Neo Rgb DDR4 3800MHz C14 || Msi SuprimX 3080 ti || Samsung Pm981A 2tb || 3xWD BULE 8TB || 3X SEAGATE 4 TB || CORSAIR 680X RGB || Corsair RM850i 850w (80 Gold) -
Tivibu Ev IPTV adı altında farklı bir servisten veri alır , Tivibu web direk İnternet bağlantısından aldığı için kullanımlar kotaya yansır.quote:
Yok bazı kullanıcılar normal internet ile ip tv nin farklı bağlantılar olduğunu soylmişlerdi. Tivibu web in kota dan gitmesinin sebebi olarakta onun normal internet bandını kullanması olarak gösterildi._____________________________ -
Forumda tivibu konusu var orda tartışıldı bu konu kimi ayrı bir band diyor verilen modem farklı kimi yok aynı internet diyor pek bir sonuca varılamadı. Galiba hd yayın için fiber internet yada en azından 8 den yukarı bir hız gerekli ondan modem değişiyor. _____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
quote:
Forumda tivibu konusu var orda tartışıldı bu konu kimi ayrı bir band diyor verilen modem farklı kimi yok aynı internet diyor pek bir sonuca varılamadı. Galiba hd yayın için fiber internet yada en azından 8 den yukarı bir hız gerekli ondan modem değişiyor.
Bana hiç mantıklı değil ayrı olması. Çünkü ayrı olsa ben kendi evime alabilirdim ama bana vermiyorlar 12mbit alıyorum min istenen hızda bu ama vermediler.Sebebi internete çıkış sağlayamayacagım içindi.Yani ayrı olsa benim sorunsuz tivibum olur yanında 12mbit internetim olurdu ama oyle olamadı :)
The Chevin;
Kotadan emin olmadığımı soylemiştim benim bahsettiğim internet hızınızı ortak kullanıyor olması tivibu evin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikobat -- 19 Haziran 2013; 21:31:11 >_____________________________ Asus x570-E strix || Ryzen 5950x curve optimize || Corsair H115i Rgb Plat || 4x8gb G.SKILL Trident Z Neo Rgb DDR4 3800MHz C14 || Msi SuprimX 3080 ti || Samsung Pm981A 2tb || 3xWD BULE 8TB || 3X SEAGATE 4 TB || CORSAIR 680X RGB || Corsair RM850i 850w (80 Gold) -
Dediğiniz doğru işlerine geldimi ayrı band deyirek övüyorlar işlerine geldimi yok size olmaz diyorlar garip iş ancak kotaya etki etmediğini sitede yazıyor. _____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
quote:
Tivibu Ev IPTV adı altında farklı bir servisten veri alır , Tivibu web direk İnternet bağlantısından aldığı için kullanımlar kotaya yansır.
Ancak bu bir mazeret değil, olamaz da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 19 Haziran 2013; 21:35:12 >_____________________________ AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1
-
Çok teşekkür ederim arkadaşlarquote:
Orijinalden alıntı: Elessar Eredhianquote:
Tivibu Ev IPTV adı altında farklı bir servisten veri alır , Tivibu web direk İnternet bağlantısından aldığı için kullanımlar kotaya yansır.
Ancak bu bir mazeret değil, olamaz da.
Alıntıları Göster
Peki tivubu'nun hızdan çaldığı doğru mudur?_____________________________
-
quote:
Orijinalden alıntı: red151
Çok teşekkür ederim arkadaşlar
Peki tivubu'nun hızdan çaldığı doğru mudur?
kesinlikle çalıyor_____________________________
-
quote:
"Hızdan" demeyelim, altyapınızın desteklediği hızdan diyelim. An itibari ile max. 16 mbps destekleyen bir hattınız var ise ve 16 mbps kullanıyorsanız tabii ki de hızınızdan kısılması gerekecek, ancak örneğin hattınız 24'e kadar destekliyor ve siz 16 kullanıyorsanız veya 16'ya kadar destekliyor ama siz 8 kullanıyorsanız hızınızdan bir kesilme olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Elessar Eredhian -- 19 Haziran 2013; 21:48:11 >_____________________________ AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1
-
Farklı sistem dediğiniz nedir ki tivibu web in bağlandığı bir ip numarası var tivibu evde aynı ipten veri almıyormu. Kullandıkları yine internet bandı tivibu ev çok değişik bir veri alt yapısına mı bağlanıyor. _____________________________ Cihad ; insanı öldürmek değil, insanı kazanmaktır.- Prof. Dr. Bayraktar Bayraklı -
quote:
Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian
quote:
"Hızdan" demeyelim, altyapınızın desteklediği hızdan diyelim. An itibari ile max. 16 mbps destekleyen bir hattınız var ise ve 16 mbps kullanıyorsanız tabii ki de hızınızdan kısılması gerekecek, ancak örneğin hattınız 24'e kadar destekliyor ve siz 16 kullanıyorsanız veya 16'ya kadar destekliyor ama siz 8 kullanıyorsanız hızınızdan bir kesilme olmaz.
Teşekkür ederim :)_____________________________
-
Evet tivibu IPTV adı altında ayrı bir IP'den hizmet veriyor yani internet hizmeti aldığınız IP'den tamamen bağımsız.Sadece internet kullanım hızını etkiler tivibu açıkken hepsi bu.quote:
Orijinalden alıntı: red151quote:
Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian
quote:
Teşekkür ederim :)
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Raven35 -- 20 Haziran 2013; 0:59:21 >_____________________________
-
Bende üçlü avantaj tarifesine geçtim 20 MBit hızım var, Tivibu açıkken en fazla 600 kb/s görebiliyorum. Bizde gündüz televizyon seyreden yok, gündüz kapatıyorum öyle devam ediyorum. Bide evde D Smart var bizim odada ki televizyonda gerekirse onu getiriyorum salonda ki televizyona takıyorum.quote:
Orijinalden alıntı: Raven35
Evet tivibu IPTV adı altında ayrı bir IP'den hizmet veriyor yani internet hizmeti aldığınız IP'den tamamen bağımsız.Sadece internet kullanım hızını etkiler tivibu açıkken hepsi bu._____________________________
Benzer içerikler
- türk telekom altyapı çalışması ne kadar sürer
- fatura üst sınırı nedir
- no wan ip warning ne demek
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- binada internet altyapısı yok ne yapmalıyım
- internet neden çekmiyor
- yalın internet nedir
- ttnet internet paketleri
- kapanan hat nasıl açılır
- hat takılı ama şebeke yok
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler