Şimdi Ara

Titreyerek uykusundan uyanan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
28.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Uykuya daldıktan sonra oluyor titreyerek birden uyanıyorum başına gelen oldu mu hiç

• Bana duserek uyanma oluyor.sonra korku basıyor cunku aklıma hep astral seyahat gelıyor.boyle olan kısıler astral seyahat yapma potansıyelı felan varmıs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oldu
  • Arada bir oluyor. Küçükken daha sık olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

Bana duserek uyanma oluyor.sonra korku basıyor cunku aklıma hep astral seyahat gelıyor.boyle olan kısıler astral seyahat yapma potansıyelı felan varmıs

Bana da oldu birkaç kere
  • haykırarak uyanıyorum sıkça garip bir olay, uyurken uyuduğumun farkına vardıktan sonra varlığımı yeniden hatırlamak için uyanıyorum irkilerek. insanlar bilinç atlıyorlar bunun etkisi olabilir, kendinizi hazırlayın 10 sene sonra her şey değişecek. az uyumaya bakın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: commodore63

haykırarak uyanıyorum sıkça garip bir olay, uyurken uyuduğumun farkına vardıktan sonra varlığımı yeniden hatırlamak için uyanıyorum irkilerek. insanlar bilinç atlıyorlar bunun etkisi olabilir, kendinizi hazırlayın 10 sene sonra her şey değişecek. az uyumaya bakın.

bu da başıma geldi.haykırma olmadı sadece rüyada olduğumu farkettim hızla uyanmak istedim korktum rüyadayken
  • Bu konu açıp acmamayi düşünüyordum.

Her gece uykuya dalarken bir anda irkilip zıplarım ve titrerim. Bu olay 3 4 defa daha tekrar eder.

Son 5 aydır böyleyim. Problem nedir ne değildir bilmiyorum.

Sadece bende olmaması birazda olsun rahatlattı.

• Bende mesela uykuya dalarken tam rüya aşamasında sanki biri bana bir şey fırlatıyor(taş) gibi oluyor bende refleksel olarak rüyamda ondan kaçarken bir bakmışım titreyerek uyanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OrganikYazar

quote:

haykırarak uyanıyorum sıkça garip bir olay, uyurken uyuduğumun farkına vardıktan sonra varlığımı yeniden hatırlamak için uyanıyorum irkilerek. insanlar bilinç atlıyorlar bunun etkisi olabilir, kendinizi hazırlayın 10 sene sonra her şey değişecek. az uyumaya bakın.

bu da başıma geldi.haykırma olmadı sadece rüyada olduğumu farkettim hızla uyanmak istedim korktum rüyadayken

yok rüya farklı bir olay, rüyanın farkına varma değilde uyurken uyuduğumun farkına varıyorum rüya görmediğim zamanlar ve neden uyuduğum geliyor bir anlık bağırmak geliyor içimden hatta bağırdığım çok oldu. şuan ben uyurken sen 5 metre mesafe alanıma girsen senin varlığını hissedip uyanıyorum. uyumak yada uyanmak bütün mesele bu. ben uyurken sen bana seni seviyorum desen ve ben uyumaya devam etsem , o zaman benden daha aşağılık hiçbir şey yoktur. ben seni seviyorsam ve uyurken bunu unutuyorsam sevgimde yalan bende yalanım. sakın ola uyumayın vücudunuz uyusun dinlensin ama bilinciniz hep açık kalsın.

• quote:

Bana duserek uyanma oluyor.sonra korku basıyor cunku aklıma hep astral seyahat gelıyor.boyle olan kısıler astral seyahat yapma potansıyelı felan varmıs

O biyerden düşüyomuş gibi uyanma hissi banada oluyo hocam (hemde fazlasıyla) neymiş yani o tam anlayamadım

• quote:

quote:

quote:

yok rüya farklı bir olay, rüyanın farkına varma değilde uyurken uyuduğumun farkına varıyorum rüya görmediğim zamanlar ve neden uyuduğum geliyor bir anlık bağırmak geliyor içimden hatta bağırdığım çok oldu. şuan ben uyurken sen 5 metre mesafe alanıma girsen senin varlığını hissedip uyanıyorum. uyumak yada uyanmak bütün mesele bu. ben uyurken sen bana seni seviyorum desen ve ben uyumaya devam etsem , o zaman benden daha aşağılık hiçbir şey yoktur. ben seni seviyorsam ve uyurken bunu unutuyorsam sevgimde yalan bende yalanım. sakın ola uyumayın vücudunuz uyusun dinlensin ama bilinciniz hep açık kalsın.

Bilincin açık uyuyorsan hiç uyuma daha iyi.filmlerde olur hep kahramanımız yanında bıçakla yatar biri yanına gelince boğazına dayar bıçağı öyle birşeymiş seninki de

• Arada banada oluyor nedendir acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun1302

quote:

O biyerden düşüyomuş gibi uyanma hissi banada oluyo hocam (hemde fazlasıyla) neymiş yani o tam anlayamadım

Astral seyahat yapabıldıgını gosterıyor galıba emın degılım.astral seyahat ıse sen uyurken ruhunun yattıgın yerden kalkıp dolasması.daha genıs bılgı ıcın google'la!

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mecnun1302

quote:

Astral seyahat yapabıldıgını gosterıyor galıba emın degılım.astral seyahat ıse sen uyurken ruhunun yattıgın yerden kalkıp dolasması.daha genıs bılgı ıcın google'la!

Eyvallah

• Bana da ayda 1 kere oluyor ama ne olduğunu hiç anlamadan. Sizin gibi uykuda olduğumu hissetsem farklı şeyler yapardım heralde rüyamda
  • Beyler benim uykuda dislerim kitleniyor. Ruyamda birine birsey anlatmak istiyorum cenemi acamıyorum. Sabah ise cene agrısıyla uyanıyorum,sebebi nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Hks16

Bana da ayda 1 kere oluyor ama ne olduğunu hiç anlamadan. Sizin gibi uykuda olduğumu hissetsem farklı şeyler yapardım heralde rüyamda

yapmadığımı nerden çıkardın
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Bilincin açık uyuyorsan hiç uyuma daha iyi.filmlerde olur hep kahramanımız yanında bıçakla yatar biri yanına gelince boğazına dayar bıçağı öyle birşeymiş seninki de

bende zaten hiç uyumamak için çalışıyorum şuan bilincimi alıştırıyorum ama bedenim buna razı gelir mi gelmez ise ben onu dinler miyim bunları henüz bilmiyorum. büyük güç büyük sorumluluk gerektirir, bir yükün altına atacaklar beni bakalım neler olacak ya bu yolda yok olacağım yada geceleri yıldız gibi parlayacağım. 10 senede çok şey değişecek çok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.