Şimdi Ara

Titanic 1996'yı izleyen varmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, Wiki'de aratırken gözüme çarptı aslında daha öncede görmüştüm fakat ihmal etmiştim. Bu bizim bildiğimiz 1997 yapımı olan değilde ( Kate Winslet ile Leonardo Dicaprio'nun oynadığı ) ondan 1 yıl önce Tv'de dizi olarak 2 bölüm ard arda gösteriklen ayrıca bir Titanic filmi buldum. Bütçesi 13 milyon dolar, yani 1997 yapımının neredeyse 20'de 1'i ancak merak ettim, Catherina Zeta Johns'da oynuyormuş sanırım, izleyen varmı daha önce izlenesi bir filmmi yani yüklüyorum şu anda gerçide, birde 1997 yapımı filmden daha iyi çıkıyormuş... ( Gerçi Kate olmadan olmazda....)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 13 Mayıs 2009; 15:44:11 >

• Duymuştum ama izlemedim.
  • TRT 1 vakti zamanında vermişti. Sonunda geminin batısı film kareleri ile geçiştirilmişti o film mi acaba?
  • İlk defa senden duyuyorum.
    97 yapımından kalitesiz olduğu belli. Bütçe farkına bak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: serseri

TRT 1 vakti zamanında vermişti. Sonunda geminin batısı film kareleri ile geçiştirilmişti o film mi acaba?

Gerçekten öyleyse o film izlenmez üstelik 97 olanı izlendikten sonra, hele ki takvim 13/05/2009'u gösterdikten sonra.
  • Bilmiyorumki omu değilmi, çünkü Titanic ile ilgili çekilen başka filmlerde var;

quote:

* In Nacht und Eis, a 1912 film produced in Germany. It was thought lost until a collector discovered a copy in his collection in 1998.
    * Saved from the Titanic, a 1912 film starring Titanic survivor Dorothy Gibson.
    * Atlantic, a 1929 film that is highly fictionalized. It was retitled Titanic: Disaster in the Atlantic in American home video releases.
    * Titanic, a 1943 German Nazi propaganda film directed by Werner Von Klingler.
    * Titanic, a 1953 film starring Barbara Stanwyck, Clifton Webb and Robert Wagner, directed by Jean Negulesco.
    * A Night to Remember, a 1958 film based on the disaster.
    * The Unsinkable Molly Brown, a 1964 film starring Debbie Reynolds as Titanic survivor Margaret Brown.
    * S.O.S. Titanic, a 1979 made-for-television film.
    * Raise the Titanic!, a 1980 "B-Movie" film based on the novel by Clive Cussler.
    * Titanica: IMAX, a 1995 IMAX documentary film about the Titanic narrated by Leonard Nimoy.
    * Titanic, a 1996 television mini-series, starring George C. Scott, Catherine Zeta-Jones, Peter Gallagher, and Tim Curry.
    * No Greater Love, a 1996 made-for-televisison romance movie in which a young woman takes charge of her young siblings, upon losing her fiance and parents in the disaster. Based on the Danielle Steel novel of the same name.
    * Titanic, a 1997 blockbuster film directed by James Cameron and starring Leonardo DiCaprio, Kate Winslet, Gloria Stuart (older Rose) and Billy Zane: highest grossing film ever, grossing $1,842,879,955 worldwide.
    * Titanic: The Animated Movie, a 2001 Italian animated musical directed by Camillo Teti
    * Titanic II, a 2002 short film that spoofs the 1997 James Cameron film whilst referencing the real-life sinking of the Titanic
    * Ghosts of the Abyss, a 2003 3-D IMAX documentary directed by James Cameron and starring Bill Paxton.

• Titanic 2 de varmış 2002 de çıkmış.Kaç tane Titanic filmi çekilmiş yav.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asil film

herkezin izledigi Titanic oscarlari kasup kavurab film demi ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

asil film

herkezin izledigi Titanic oscarlari kasup kavurab film demi ?

evet
  • TRT verdiğinde izlemiştim zamanında,hiç tavsiye etmem zaman kaybı
  • Ben biliyorum, az biraz izlemiştim hatta 97 yapımı olan zannedip izlemiştim biraz ama çok sıkıcıydı. Kapattım. Catherine Zeta-Jones diosan izle ama ben beğenmedim, üstte arkadaş imdb linkini vermiş. Tavsiye etmem.
  • Bir film izlemiştim Titanic gibi hatırlıyorum

4 5 yaşlarımda yine Leonardo DiCaprio oynuodu
    film sonunda filikayla kurtulurken geminin pervanesine doğru sürüklenip ölüyordu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

TRT 1 vakti zamanında vermişti. Sonunda geminin batısı film kareleri ile geçiştirilmişti o film mi acaba?

Gerçekten öyleyse o film izlenmez üstelik 97 olanı izlendikten sonra, hele ki takvim 13/05/2009'u gösterdikten sonra.

The Godfather 1972 yapımı ve imdb nin en iyi filmler sırasında 2ci gösteriliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caglar.1903

quote:

Orjinalden alıntı: Frost_Nova

quote:

The Godfather 1972 yapımı ve imdb nin en iyi filmler sırasında 2ci gösteriliyor

Bende buna anlam veremiyorum. Doğru söylemişsiniz, 1972 yapımı film hala 2. sırada. Bir filmin yapım yılıyla neden bu kadar ilgileniliyor anlamıyorum, tüm fimler efekt üzerine değildirki, size yaşattığı haz önemlidir. Godfather gerçekten iyi bir yapımdı, keza 1. sırada olan Shawshank Redemption 1994'de öyle, enfes yapımlar, şimdi tutupta 2009 yılında çekilmiş dandirik bir filmi bunlardan üstünmü tutacağız? Keza 1997 yapımı Titanic'ide defalarca ( 50-60 kez ) izlemişimdir...Keza saydıklarımıda ( Godfather ve Esaretin bedeli )

• izlemeye değmeyecek bir film
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.