Şimdi Ara

lost'un tüm sezonlarını izlemiş biri gelebilirmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir dizi bu karamı bozar ya 1 ay önce başladım diziye, 3 sezonu heycanla izliyordum taa ki 4. sezona gelene kadar aşırı derecede saçmaladılar artıkhttp://www.youtube.com/watch?v=V_n734-bC_8 .sizden ricam biri bana 5. ve 6. sezonu kısa bir şekilde özet geçebilirmi lütfen . sonu nasıl bitiyor falan merak ediyorum

EDIT: saçma değil diyenlere sorum jack ve tayfası helikopter ile adaya gelirken ada yok olmuştu suyun içine gömülmüştü hatırlarsanız. peki niye kise ıslanmadı veya boğulmadı ada nereye gitti. daha bisürü şeyler varda anlatmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athelvaci -- 18 Temmuz 2013; 2:32:27 >

• Vikipedide ayrıntılı bir şekilde açıklıyor'du sanırım.
  • Soyle bir sey var. Isler aslinda senin izlemedigin kisimlarda karmasiklasiyor. Su soyle oldu boyle bitti diye yazilmaz. Izlemek gerekli bana kalirsa.
    Cok da bozmamisti bana kalirsa. Sonu havada kaldi cunku olayi cok buyuttuler ve 6. Sezon son dedikleri icin planlama yetmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jay Leno nun dediği gibi dizinin finali geldi hala kimse birşey anlamadı ... buna yakın birşey söylemişti

kötü dizi pc oyunu güzeldi
  • O kadar izledin devam et bence

• Bence en iyi sezonları 1-2-3-4

Kısaca spoiler vermeden 5. sezon bu senin izlediğin şeyi misal ada sırlarını açıklıyor. 6. sezonu tam hatırlamıyorum.
  • Aslında son sezona kadar iyi gidiyor dizi. Ama işte dizinin sonunda insan bir açıklama bekliyor ama ne yazıkki gelmiyor o açıklama...
    Neden,Niçin diyip durursun..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ne kadar 6. sezon final havada kalsada. Beni yabancı dizi izlemeye başlatan dizidir kendisi.
  • Saçmaladılar derken? Mesela bana zamanda yolculuk konusu hep ilginç gelmiştir o tarzda oluna heyecanla izliyorum sana zamanda yolculuk saçma geliyorsa dizinin o bölümlerinin saçma gelmesi normal.

Ayrıca 5 ve 6 'yı özet geçmek baya sıkıntı olur nasıl bitiyor dizi dersen direkt şöyle denemez 6.sezonda olan bir şey üzerinden bittiği için açıklamak zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmesen -- 14 Temmuz 2013; 16:36:14 >
  • evet 5 sezonda bozuyor ama sonunda bazı şeyler çözülüyor 6 sezon bomba gibi ilerliyor. biraz dişini sık 5 sezonu bitir 6'ya geç.
  • 5. sezon hayatımda izlediğim en karışık dizi sezonlarından birisiydi. Tam olarak anlayabilmem için bir kere daha izlemem gerekir.. vakit olsa. Dizi 5. sezonda 3-4 farklı çizgiden gelişiyor ya. Bir günümüz, bir günümüzden 3 yıl öncesi (3 yıl sonrası da olabilir, tam hatırlayamadım), bir günümüzden 30 yıl öncesi... Beynimi delik deşik ettiler ya böyle sezon mu olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xLordRealx -- 14 Temmuz 2013; 21:37:50 >
  • Hocam bence de devam et .. Lost izlediğim ilk Yabancı Dizi. Lost Candır..
  • 4.sezondan sonra dizinin bozduğu bir gerçek.Ne kadar izlediğim dönemde bir sonraki bölümü zor beklesem bile.Ama 3 sezon izlediyseniz devam edin derim.
  • Lost bana göre hiç bozmadı. Bütün sezonları iyi.
  • Bence de tum sezonlar birbirinden harika. Hepsi birbirinden farkli ama hepsi guzel.

Jacobun ilk goZuktugu bolumun sezonuna kötü diyeni allah çarpar

• Seinfeld ve Lost izlediğim ilk yabancı dizilerdir.Devam et izlemeye
  • Bana göre de final hariç mükemmel bir dizi.Bence de bitirmelisin.
  • editine cevap: ada suyun içine gömülmedi. eğer düz mantıkla seyrediyorsan hiç seyretme bu diziyi. bırak hemen.
  • 4.sezon biraz sıkıcı gelmişti bana 3.sezondan sonra güncel takip ediyordum diziyi..

ya o değil de ne diziydi be..yeditepe istanbul gibi bir çok oyuncu bu diziyle ünlü olmuştu
  • finale öyle sinirlenmiştim ki dvd'leri atmıştım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.