Şimdi Ara

İçinizde 'Anayurt Oteli' adlı filmi izleyen varmı???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu filmi izleyen varmı?

• ilk defa duydum walla
  • televizyonda izlemiştim , bir otelin içinde yaşayan insanların dramı , hotel sahibinin bir müşteriye aşık olmasını içeren nerdeyse otel içinde geçen bir filmdi hatırladığım kadarıyla.
  • kitabını bilyom
  • İyi bir film Serra Yılmaz o filmde çok iyiydi.manisa nın saruhanlı ilçesinde bir otel katibinin dünyasını anlatırken kasaba yaşamındanda ilginç kesitler veriyordu.
    Filme alınan kitabın yazarı da manisalıydı yanlış anımsamıyorsam.İzlemeni öneririm Baş rolde Macit Koper oynamışdı.
  • öncelikle bu filmi izleyenlerin olmasına çok sevindim. film gerçkten süper sanatsal bir film. ama şunuda kabul etmek gerekirki film çok ama çok zor bi film. izleyiciyi metafor yağmuruna tutuyo adeta. bu filmle ilgili analiz veaçıklamaları nerden bulabilirz.
    site?
    link?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Always0007 -- 15 Mart 2005, 23:37:48 >
  • arkadaşlar nereye kayboldunuz :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gençlik Filmi Önerisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kusura bakma ama boktan bir film, niye sordun ki? semercet miydi neydi bir adam oteli işleten asosyal bir karakter. sonra hizmetçiyi boğazlıyordu. ege kasabasında geçiyor sanırım, nazilli olabilir. horoz dövüşü vs. filan vardı. başka bişey yok. tvde yıllar öne izlemiştim. durağan bir film. saygılar.
  • Anayurt oteli türk sinamasının en iyi sanatsal filmlerinden birisidir arkadaşım. zaten anlaması zor bi filmdir. yanii herkezin anlaması mümkün değildir. zaten herkese hitap eden bi film hiç değildir. sinema öğrencilerine üniversitede incelettirilen filmlerin başında gelir
    evet arkadaşlar bu film hakkında yorum,eleştiriler,incelemeler bulabilceğim bi site felan varmı?
    sevgiler saygılar
    quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

kusura bakma ama boktan bir film, niye sordun ki? semercet miydi neydi bir adam oteli işleten asosyal bir karakter. sonra hizmetçiyi boğazlıyordu. ege kasabasında geçiyor sanırım, nazilli olabilir. horoz dövüşü vs. filan vardı. başka bişey yok. tvde yıllar öne izlemiştim. durağan bir film. saygılar.

• ben de beğenmemiştim o zamanlar
    insanı bunaltan bi film
    benim adım zebercet diyen adamı halen unutamıyorum ama
  • demekki gerçekten ii bi anlatım var zira filmde zebercetin yaşadığı bunalımı anlatıyo genel çerçevesiyle
  • bu ne abi bildiğimzi bi şeymi
  • yok
  • "sinema öğrencilerine üniversitede incelettirilen filmlerin başında gelir."
    eğitim sistemimiz kötü, üniversitede gösterilmesini manidar karşılıyorum. slmlar, sevgiler.
  • Üniversitede incelettirilmesini anlayamadım
    "Böyle filmler yapmayın" diyerek mi inceletiyorlar
  • blue, soyle de olabilir. iyi filmlerin yani sira kotuler de gosterilecektir. aklinizi basiniza devsirin, boylesini yapmayin diye. sanirim kotu filmleri islerken gosteriyorlar. always007 o bolumde okuyorsa, dvmsizlik yaptigi bir gun o konu denk gelmistir diye dusunuyorum. saygilar ve sevgiler.
  • Arkadaşım ben sinema bölümünde felan okumuyorum. şimdi bi major art (yüksek sanat) vardır bide minor art(düşük sanat) yuksek sanatın anlaşılması zordur. ancak o belli bir seviyeye ulaşmış insanlar yüksek sanattan anlıyabilir. diğeri ise herkesin anladıyabilceği işlerdir. günümüzde bestseler olmuş kitaplar,gişe rekorları kırmış filmlerin hepsi minor art tır. classic müzikten,veya sanatsal filmlerden herkesin anlaması tabi mümkün değildir. çok meşekatli iştir. bi yüksek sanat ürünü kitabın herbir sayfasından 1 kirap çıkartılabilirken. minor sanat ürünü bi kitabın anlatığını bi paragrafta bile özetleyebiliriz. he ben yüksek sanat tan çok ii anlarım demiyorum. ama neoldunu çok ii biliyorum. anayut otelide en iyi türk sanatsal filmlerinden biridir belki de en iyisi. filmi 3 kere izledim ve hala çözemedim 25 ten fazla metafor var filmde. ben filmi anlamak için çabalıyorum sizde anlamaya çalışın öyle anlamsın yorumlar yapmayın lütfen.

quote:

Orjinalden alıntı: hieroglyphics

blue, soyle de olabilir. iyi filmlerin yani sira kotuler de gosterilecektir. aklinizi basiniza devsirin, boylesini yapmayin diye. sanirim kotu filmleri islerken gosteriyorlar. always007 o bolumde okuyorsa, dvmsizlik yaptigi bir gun o konu denk gelmistir diye dusunuyorum. saygilar ve sevgiler.

• Her ne kadar 100 temel eser içerisine alınmasını anlayamamış olsam da kitabını çok beğenerek okumuştum, filmi olduğunu da şimdi öğrendim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.