Şimdi Ara

Titan Siege Türkçe Geliyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bayadır bir Türkçe oyun çıkmıyordu iyi oldu.

http://ts.arkarena.com/

• Hangi oyunun Türkçesi daha önce görmemiştim.
  • Türkler niye bu ara titanlara taktı çok oyun görüyorum böyle mitolojik titanlı mitanlı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun Avrupada da yeni çıkcak.Sadece Kore de oynanabiliyor bildiğim kadarıyla.
  • Tera dan sonra bir daha kolay kolay RPG oynayacağımı düşünmüyordum ama bu oyun beni mest etti, açın dünya ve uçan binekler ile haritadaki heryere gidebilme dağların zirvelerine konabilme, her nesne ile iletişim, kale savaşları, gemi savaşları her şeyi ile fazlası ile dikkatimi çekti. Şimdiye kadar asyada ömrü tükenmiş dandik oyunları şöle oyun getiriyoruz böle oyun getiriyoruz diye bize yedirmeye çalışıyorlardı, bu oyunu görünce şaşırdım.

Birde beta tarihi verseler
  • oyunun facebook sayfasından bir kaç resim buldum, görseller gerçekten çok iyi görünüyor

• Facebook sayfalarında iki resim daha paylaştılar ve bir kez daha hayran oldum

Oyunda uçan bineklerin içinde Ejderha iki kişilikmiş :) oyundan bir arkadaşını arkaya bindirerek gidebiliyorsun, şimdiye kadar bir çok oyunda normal kara bineklerinde bile çok nadir olan bir özellikti gerçekten mükemmel olacak gibi görünüyor şimdiden heyecanlandım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.