Şimdi Ara

Titan quest hamachi yardım (LAN)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
6.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi ben bi arkadaşımla oynamak istiyorum

Version larımız aynı.
    Güvenlik duvarları kapalı.
    Herşey tamam ama lan dan birbirimizi göremiyoruz ne yapmamız gerek yada DH nin hamachi de ağı warmı TQ için

• Yardım yav lütfen hiç mi bilen birisi yok :S
  • Öncelikle işletim sisteminiz hangisidir diye sorsam? DH'nin Titan için bir sürü ağı var doldu taştı. En son yeni bir tane daha açtık. Bekleriz.

Yalnız ana konudan yazsan daha iyi olurdu

Ana konu:http://forum.donanimhaber.com/m_7440138/mpage_91/tm.htm

Ağ için

titan-dh02

1234
  • tamam onun için özür dilerim.
    İşletim sistemlerimiz xp
  • her ikinizde de aynı oyunlar var mı? Yani sadece TQ mi var yoksa ek pakedi de yüklü mü? Birinde ek paket olur diğerinde olmazsa iyne sorun yaşanır.

Bilgisayarda yüklü antivirüs yazılımı veya harici güvenlik duvarı varsa onlarıda deaktif edin, hatta mümkünse kapatın.

Biz hamachi 1.0.1.5 sürümünü kullanıyoruz bu arada. TQ ve IT yüklü.
  • O kadar araştırdım adam akıllı yardım olarak yazan biri denk gelmedi yabancı forumlarda genelde vistadaki sorunları ele almışlar.

Play titan quest " Lan" dan oyunu kuruyorum; ama ağımdaki arkadaşım oyunu göremiyor.
    Neyse tekrar yazıorum normalde direck gibi numaralar yazamadığımız için yapamadım diyorum ama; başka sorun ne olabilir.

Hamachi version farkı fln yok ( Fifa, Pes, İcewind Dale oynuyoruz. )
    (expansion paketi yok...Normal Titan quest 1.30 patchli)

bu port fln meseleleri war ama; genelde bi serverda host olmak için kullanırsın.Öyle bir şey mi yapmam lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 18 Mayıs 2009; 12:03:02 >
  • güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende yardım bekliyorum ama vistada hamachi üzerinden oynanamıyor sanırım TQ
  • quote:

Orjinalden alıntı: rainbowr6

bende yardım bekliyorum ama vistada hamachi üzerinden oynanamıyor sanırım TQ

yok oynanıyor iyi bir araştır...yabancı sitelere fln back
  • 2 gündür arkadaşla oynuyoruz cok zevkli oynamadan önce epey uğraştık en sonunda antivirüs programını kapattık sorun çözüldü
  • quote:

Orjinalden alıntı: chatin_dry

2 gündür arkadaşla oynuyoruz cok zevkli oynamadan önce epey uğraştık en sonunda antivirüs programını kapattık sorun çözüldü

vista'da mı, xp'demi ( ve de ımmortal throne yuklumu )
  • 2 makinada xp sp2 yüklü --2 oyunda v1,30 normal titan quest- -2 hamachi versiyonuda HamachiSetup-1.0.3.0-en

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khazad_Dum -- 29 Mayıs 2009; 17:12:18 >
  • quote:

2 makinada xp sp2 yüklü --2 oyunda v1,30 normal titan quest- -2 hamachi versiyonuda HamachiSetup-1.0.3.0-en

eyv aynısı bizdeki pclerde de wardı ama biz yapamadık ( sp2, v1.30 normal titan ) bende symantec war ama en eskisi galiba o zaman kuzenin pcde antivirus programı war )

neyse eğer yapamassak chatin buraya yazarım ben olmassa sizin ağ'a bi girerim umarım beni makul görüp alırsınız xD

ok ^^[
  • quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

araştırdım bayağı ama vistda hamachi ile TQ oynayan bulamadım
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: VII_outLaw

quote:

araştırdım bayağı ama vistda hamachi ile TQ oynayan bulamadım

ya ben bakmıştım da işte bi aralar hamachiden oyun atamıyorduk kuzenle o zmn ararken denk gelmişti sen iyi aramadın o zaman

• quote:

2 makinada xp sp2 yüklü --2 oyunda v1,30 normal titan quest- -2 hamachi versiyonuda HamachiSetup-1.0.3.0-en

neyse yaptık şimdi o kurdu ben girdim de :) ben kuruncu o görmüyor pclerdeki virus programlarını sildik komple anca öyle oldu çok saol port mort işleri fln war die arıyordum yokmuş...

PwP oynamak için oyunun içinde bişey yok...Mapimi war?
  • sorunu çözdüğüne sevindim .ama pvp hakkında bi bilgim yok
  • merhaba arkadaşlar...

bende bu oyunu oynamak istiyorum arkadaşlarımla ama bir türlü olmuyor hamachiden...Eğer bi ağ adı verirseniz biz 3 kişi belkide 4 kişi olarak gelebiliriz.3 kişi garanti...aslında kendi ağımızı kurmak istiyorduk ama yapamadık.eğer yapanınız varsa bize de anlatırsa sevinirim...
  • Bizde oynamak istiyoruzda vistada olmadı meret , virüs programlarını falan komple kapatıp mı denesek
  • bildiğim kadarıylabu oyun vistada olmuyo...ama online oynayabilen varsa vista da helal derim...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.