Şimdi Ara

Tispizlik ve Parasızlık Ruhun Katilidir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 10lu yaşlarda bunlarin eksikligini hissetme başlar insan

Cevrenizden sevgi saygi az gelir yoklugunu en cok hissetme ise 20li yaslarda baslar

Eger 25e kadar gün yüzü görmezseniz daha da icinizden bir sey gelmez icinizdeki arzular baskılana baskılana ruhsuz hiçbir seyle ilgilenmeyen bos birine cevirir sizi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Katilmiyorum. Olay basariyla alakali. Tabiki. Bir ilkokul cocugundan beklenen bir serket kurup unicorn yapmasi degil. Amac biraz goz onunde olmak. Futbol basketbol bir muzik aleti calmak, etkinliklerde on plana cikmak kendini bir sekilde gostermek. Ha hic bisey olmuyorsa derslere abanip basariyi orda aramak.

Gun icinde kucuk is listeleri yapip bu gorevleri basarmanin versigi ozguveni uzerinde tasimak. Yani yatagini topla dolabini duzelt camasirini makineye at gibi basit gorevler, yerine getirildikce basarma hissi olusur. Bu basarma hissi, ozguven olarak kendisine yansir insanin.

Bir diger husus kendine saygi. Kebdisine saygi duymuyorsa insan baskalari da saygi duymaz. Kendini ovmeden yuceltmeden, giyiminle bakiminla temizliginle, basarilarinla kendine saygi duyarsaan insanlar da seni farketmeye baslar.

Bir diger husus ise planli hareket etmektir. Iyi kotu bir plana sahip olmak, duzenli aliskanliklar gelistirmek, ve kendinin farkina varmak. Ne yapabiliyorum, ne yapmak istiyorum, ne yapabilirim gibi kendini taniyip, kendine ozel bir gelecek plani insaa etmek.plana uymaya calismak. Ha 20 yasinda planladigin yere 25 yasinda gelebilirsin sorun yok bazi aksilikler olabilir.

Hayat cok hizzli eciyor. 20 li yaslarim daha dun gibi. 43 yasima girecegim. Hayat dediginiz zaten 20 ila 30 yas arasi. Ondan once cocuksunuz ve 30 dan sonra da cocuklariniz icin yasiyorsunuz. Kendiniz icin yasayacaginiz 10 yil epi topu. Kebdinizi taniyin, kebdinize iyi davranin. Kendinizi bocek yerine koyarsaniz insanlar ustunuze basmaktan cekinmez.

Unlu dusunur haginin bir sozuyle bitirmek istiyorum
    Gunes olamasan bile yildiz ol ama gokteki en parlak yildiz sen ol

Basarisizlik ve kendini taniyamamak ruhun katilidir demek istiyorum ozetle. Siz bir ceo olsaniz, iyi bir pozisyonda iyi bir yerde calissaniz dunyanin en tipsiz adami bile olsaniz, saygi gorursunuz, size itibar ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaygerya -- 12 Ağustos 2025; 11:7:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hassas bi insan olsanız bile insan içinde güçlü durmanız zaafınızı belli etmemeniz lazım böyle bir zayıflığı insanlar fark ederlerse kimse ah yazık üzülüyor onu sımsıkı saralım demez tepene binip birde üstünde öldüresiye tepinirler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hamzoşun bahsettigi dahaçok özsaygi baskasinin size degil sizin kendinizie duydugunuz saygi

başarili insana herkes göstermelik bir saygı duyar zaten

Tispizlik ve Parasızlık Ruhun KatilidirOrhan Yenenyoutube
    BYNOGAME DESTEK: https://www.bynogame.com/tr/destekle/kimsesiz KATIL: https://www.youtube.com/channel/UCIUapOGJwSsM41sEoXvMIpw/join Beğendiğiniz videolara "Teşekkürler" butonuna basıp bağış yollayarak destek olabilirsiniz. Herkese teşekkürler. https://www.instagram.com/ynnorhn/ https://kick.com/ninaorhan
    https://www.youtube.com/watch?v=NlGjpig_dxk

Öyle büyümüş ki içimizdeki yalnızlık, sevilmeyi beklerken beklemeyi sevmişiz.. - Özdemir Asaf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 12 Ağustos 2025; 12:42:32 >

4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Neyini beğenmiyorsun olum? Spora git veya hiç paran falan yoksa sabahları çık 1 saat koşu yap. Yağ oranın düşsün. Kapalı ürün yeme cildin normale dönsün. 6 ayda aynada başka birini görürsün. Saçın yoksa saç ektir. Ki bana sorarsan Trde ki çirkinlik algısının temelinde trans yağ içeren maddelerin tüketilmesi ve yüksek yağ oranlı vücutlar var. 10 15 kilo verip yağ oranını 20nin altına çek ortada sorun kalmaz. Ha bide iyi bir berbere git paraya kıy.

Sizi dibe çekecek şöyle traş yıkık adam videolarını izlemeyin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Hiç unutmuyorum, bir keresinde Lise 1'de miyim neyim, sınıfta galip diye bir çocuk var, arkamdaki kız durduk yere şöyle söyledi, "Galip'in sıfatına bence seytan **** tipim değil gerçekten" dedi ve güldü.

Halbuki Galip, o kıza teklif bile etmemisti, kızla hic alakası yoktu. Kız benim arkamdaki sırada oturuyordu, Galip en arka sırada oturuyordu, kızla hiç ilgisi yok. Görüyorsun, kız durduk yere arkasından konusuyor ve bulaşıyor, sırf tipsiz diye aşağılayıp gülüyor. Cope yapmadan mevzuyu kabul etmen güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Ağustos 2025; 10:17:54 >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Öncelikli olarak kız bulman gerekiyor, kızlara para yedirmelisin, sonra başkalarını, hemcinslerini çok miktarda yalaman lazım yani arkadaş çevresi olusturman gerekiyor, sonra da paran olması lazım tabii, yahudilerin mallarını satın alacaksın falan.

Öyle düz evlilikle falan bile olmaz yani. Gerçek bir yahudi goyim winner olmak kolay değil. Bak ben evliyim mesela ben bile winner sayılmam pek. Yahudi popüler kültürü başka şeyler istiyor..

Simdi sen mesela, Yahudilere göre kaybedensin çünkü, kız arkadaşın yok ve pahalı hediyeler alma ihtimalin sıfır, sonra sosyal çevren yok, tüketim yapma ihtimalin yine sıfır, gezmiyorsun tatile de gitmiyorsun yine para harcamıyorsun. O yüzden sen de sıfırsın. Yahudi popüler kültürü budur goyimler itaat edecekler yoksa sıfır olursunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 14 Ağustos 2025; 10:41:52 >

• Burdaki hayata dahil olmayı solunum yapma manasında söylemedim. Bunuda anlayacak biri olduğunu düşünüyorum.

Demek istediğim sosyalleşmen gerek. Nasıl yaparsın halı sahamı yaparsın sabah koşuyamı çıkarsın bilmem. Dışarda tip konusunda 10 kat geride olup hiç bir şeyden geri kalmayan milyonlar var ayrıca öyle zenginde değiller.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.