Bildirim
Tiroitlerim alındı corona virüsü bulaşsa sıkıntı olur mu ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Net bir şey söylemek zor. Direncinizi yüksek tutarsanız hafif atlatabilirsiniz. Normalde tiroit bezlerinin direkt etkisi yok ancak metabolizma etkilenince immün de etkileneceği için bir tık daha tehlikeli olacak olsa da bu gözardı edilebilecek düzeyde yani çok endişeye kapılacak bir durum değil. Tabii doktorunuz daha iyi bilir sizin durumunuzu ona danışmak daha doğru olacaktır. Siz yine de evinizden çıkmamaya çalışın mecbur kalmadıkça. Geçmiş olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef ömür boyu levotiron.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
en riskli gruptasın -
anladım hocam bana direk gidersin falan dedi tıp okuyan arkadaşımda
Bence adam gibi bir doktora danış ben de bilgisayar okuyorum arkadasim bilgisayarim mavi ekran verdi diyince at gitsin çöpe bitmiş o diyorum.
Ameliyat sonrası ilk dönem evet riskli her ameliyat için aşağı yukarı geçerli bu tabi boyun göğüs bölgesi için risk çok daha fazla. En riskli gruplarda olmasan da bu bir şey olmayacağı anlamına gelmiyor, her kişide farklı etkiler gösterebiliyor. 2gün 60larında birisi taburcu oldu mesela. O yüzden herkes maksimum düzeyde dikkat etmeli her ihtimale karşı.quote:
Orijinalden alıntı: CockroachHunteR
anladım hocam bana direk gidersin falan dedi tıp okuyan arkadaşımda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X