Şimdi Ara

Böbrek yetmezliği mi ? lütfen bir bakın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
2.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son bir kaç gündür belirtileri görmeye başladım çok korkuyorum iştahsızlık ve bulantı var çarpıntı var gerçekten korkuyorum akşama acile gidip kreatin testi yaptırıcam size böbrek hastasımıyım ayrıca bu kreatinin normal değeri kaç olmalı ?

• Kreatinin ve üre kan testi için sabah aç karnına kan vermek gerekir.. Ayrıca tam idrar tahlili de yaptırın.. Böbrek yetmezliği değildir ama, bir kontroldan geçmiş olursunuz.
    Aile doktoruna gidin ve yarın sabah için randevu alın, gerekli olan tahlilleri yaparlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

Kreatinin ve üre kan testi için sabah aç karnına kan vermek gerekir.. Ayrıca tam idrar tahlili de yaptırın.. Böbrek yetmezliği değildir ama, bir kontroldan geçmiş olursunuz.
    Aile doktoruna gidin ve yarın sabah için randevu alın, gerekli olan tahlilleri yaparlar..

Hocam diğerleri yok sadece dediklerim var idrarda şimdilik sıkıntı yok ama biraz paranoyak olduğum için korktum çoğu kişi değildir diyor bulantı-iştahsızlık felan olsa tamam da çarpıntı korkutuyor

edit:sağlık ocağında yaparlar mı ?

2.edit: sağlık ocağına gittim boğazlarımmış belirtiler aynı olunca korktum açıkcası yorumun için sağol

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nagato Rinnegan -- 23 Haziran 2014; 15:32:33 >
  • @Asosyal Anarsist

Çarpıntı, çok fazla kahve, çay tüketimi yapmaktan da olur.

Çok kafeinli ve şekerli sıvılar içmeyin.

kola da da kafein vardır mesela ve şeker de vardır bunun üzerine.

Kan şekerinizin hızlı yükselmesi + kafein bu tür durumlara sebebiyet verebilir.

Birde uzun süre hareketsiz kalmayın arada bir çıkını yürüyün, kan dolaşımı eğer sürekli durgun vaziyette oturmaktan yavaşlıyorsa vücut adrenalin salgılayıp
    hızlandırmak için kalbin temposunu yükseltmeye çalışıyor olabilir.

Sürekli rölantide olan arabanın stop etmemek için elektronik beyin tarafından devrinin geçici olarak yükseltilmesi gibi düşünülebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.