Şimdi Ara

Tırnak için hangi doktora gidilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
21.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tırnaklarımı çok yediğim için artık yavaş yavaş deformasyon oluyorlar. Bunun için hangi bölüme başvurabilirim ?

• Dermatoloji
  • Psikiyatri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MD.Murat

Psikiyatri

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Punk

quote:

Psikiyatri

Niye gülüyorsun ki? Doğru söylemiş. Tırnak yeme alışkanlığı için psikiyatriye gitmesi gerekir. Tırnaktaki deformasyon için cildiye (dermatoloji) gitmesi gerekir. Deformasyon fazla değilse kendiliğinden bile geçebilir. Vücut onu tamir eder.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DoubleDragon

quote:

quote:

Psikiyatri

Niye gülüyorsun ki? Doğru söylemiş. Tırnak yeme alışkanlığı için psikiyatriye gitmesi gerekir. Tırnaktaki deformasyon için cildiye (dermatoloji) gitmesi gerekir. Deformasyon fazla değilse kendiliğinden bile geçebilir. Vücut onu tamir eder.

Boş boş konuşuyor genç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Psikiyatri

hmm peki deformasyon olan tırnağı kökünden koparmak gerekirmi yoksa vücut onuda kendi kendine bir şekilde halledebilirmi ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

Psikiyatri

O smileyi atınca dalga geçtiğimi sanmış, beklemediğim bi cevaptı ona güldüm sadece, filmlerde gerçek hayatta da bu tarz diyaloglar, ani cevaplar olur ya

Tırnak yemenin altında psikolojik bir sebep var, konuyu açan arkadaş da bu şekilde bastırmaya çalışıyor.

MD.Murat, nasıl istersen öyle anla canın sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Punk -- 6 Haziran 2016; 22:59:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• b00mbastic kullanıcısına yanıt
    Kökünden koparmak mı? Demek ki iş ciddi boyutlarda... Sakın öyle bir şey yapma hemen doktora git.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Kökünden koparmak mı? Demek ki iş ciddi boyutlarda... Sakın öyle bir şey yapma hemen doktora git.

yani tırnak bir rahatsızlık vermiyor ama katman katman çıkmış budamı zamanla düzelir onu öğrenmek istemiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: b00mbastic

quote:

yani tırnak bir rahatsızlık vermiyor ama katman katman çıkmış budamı zamanla düzelir onu öğrenmek istemiştim

Kendi tırnaklarıma baktığımda çatladığını üst taraflarının kötülediğini görmüştüm. Sonra neden böyle oluyor diye düşündüm. Bazen sinirden parmaklarımı, tırnaklarımı ısırdığımı fark ettim, bazen de düşünürken tırnaklarımı dişlerimin arasına koyduğumu anladım. Şimdi sinirlerimi kontrol etmeye çalışıyorum. Tırnaklarımı ısırmıyorum, bir şey düşünürken dişlerimin arasına koymuyorum. Hiç bir şey yapmadan tırnaklarım düzeldi.

Onun için senin durumuna da "Basit bir şeyse kendiliğinden geçer" dedim. Senin durumun farklı olabilir. Güzel şekilde tedavi olmak varken kendiliğinden geçmesini bekleme. Doktor görsün, ona göre tedavi olursun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.