Şimdi Ara

Tırnak arası kirini nasıl önleyebilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
1
Favori
79.671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tırnağının deriyle birleştigi yerin yan kısımlarının içeriye doğru hafif kıvrımlı olduğunu düşün toz kir kapma ihtimali daha düşük olur mantıklı çözüm olarak ama uygulanması zor...
  • keserek..
  • tırnağım çok uzun değil ne demek hiç uzun olmucak. uzun tırnak acayip rahatsız eder beni uzun tırnaklı erkeklerden de nefret ederim tırnağın sürekli kısa olursa kir falan giremez
  • aynı sorun bende de var
  • quote:

Orijinalden alıntı: WaMp!R

quote:

Orijinalden alıntı: ylpc

Çamaşır Suyu(Sodyum Hipoklorit) İşini Görür Derine Zarar Versede Sorunu Çözecektir Jel Olanları Seçersen Etki Süresi Artacaktır..(Domestos)

Hmm. Cevabın için teşekkür ederim. Fakat, ne gibi bir zarar verdiğini biraz daha açabilir misin? Malum, cilt çok önemli bir konu...

kaşıntı sızlama olabılır şakasına söylemiştim aslında cilt kanseri filan olabilir galiba düzenli uygularsan

• @yKuN, reddeck, / Dediğim gibi çözüm yolu yoksa keseceğim.

kdr07 / Başından beri yardım ediyorsun. Gene farklı bir öneri, teşekkürler.

acheron / Böyle bir üslubu kahvede dahi kullansanız, sizi takmazdım. "He" deyip geçiyorum.

çakaLcık / Çözüm yolunu bulabiliriz, umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acheron

tırnağım çok uzun değil ne demek hiç uzun olmucak. uzun tırnak acayip rahatsız eder beni uzun tırnaklı erkeklerden de nefret ederim tırnağın sürekli kısa olursa kir falan giremez

Gitaristlerden de nefret edermisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kraven

quote:

Orijinalden alıntı: acheron

tırnağım çok uzun değil ne demek hiç uzun olmucak. uzun tırnak acayip rahatsız eder beni uzun tırnaklı erkeklerden de nefret ederim tırnağın sürekli kısa olursa kir falan giremez

Gitaristlerden de nefret edermisin ?

Gitara başlama ihtimalim var diye biraz uzattım da, uğraşmaya değmez. Salla gitsin.
  • Devam...
  • Gitarı PENA denen şeyle çalabilirsin.

Tırnaklarını kes.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katıksız Manyak! -- 1 Ekim 2009; 19:28:21 >
  • Allaha şükür 10 gün banyo yapmasam BİLE 1 gram pislik olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: by.weger

Allaha şükür 10 gün banyo yapmasam BİLE 1 gram pislik olmuyor

Hımm... Keşke benim de seninki gibi ellerim olsaydı. İmrendim.
  • em onu
  • Tırnakların uzun olmasının özel bir sebebi yoksa kesmeni tavsiye ederim.Başka türlü çapadan geliyomuşsun gibi gezersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: m_c_g

Tırnakların uzun olmasının özel bir sebebi yoksa kesmeni tavsiye ederim.Başka türlü çapadan geliyomuşsun gibi gezersin.

Dostum tabii anlıyorum önerini. Benim merak ettiğim bu gitaristler nasıl tırnak araları temiz geziyor yahu? Çıldıracağım... Olmuyor, olmuyor...
  • Dostum,

Tırnakların gerçekten kısaysa kirlenmemesi hele de bir-iki saat sonra içi kir, pis dolmaması gerekir. Sen kısa diyorsun ama neye göre kime göre? Yani belki sana kısa geliyordur. Kısa olduktan sonra sabunla elini şöyle bir yıkadığında az kir de olsa çıkar gider.

Bunları yapmana rağmen hala sorun olduğuna inanıyorsan, aklıma bir fikir geldi yalnız yanlış anlama lütfen. Sadece bir fikir...

Bayanların tırnaklarına sürdüklerine ne deniyordu, oje mi? İşte onların renksizleri vardı sanırım. Onlarda sürersen tırnaklarının altındaki kir gözükmeyecektir diye tahmin ediyorum.
  • kırmızı oje sür görünmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: HiGHWAYMOUSE

Dostum,

Tırnakların gerçekten kısaysa kirlenmemesi hele de bir-iki saat sonra içi kir, pis dolmaması gerekir. Sen kısa diyorsun ama neye göre kime göre? Yani belki sana kısa geliyordur. Kısa olduktan sonra sabunla elini şöyle bir yıkadığında az kir de olsa çıkar gider.

Bunları yapmana rağmen hala sorun olduğuna inanıyorsan, aklıma bir fikir geldi yalnız yanlış anlama lütfen. Sadece bir fikir...

Bayanların tırnaklarına sürdüklerine ne deniyordu, oje mi? İşte onların renksizleri vardı sanırım. Onlarda sürersen tırnaklarının altındaki kir gözükmeyecektir diye tahmin ediyorum.

Teşekkür ederim yorumun için. Baya kişide varmış ama kimsenin çözümü adam akıllı bildiği yok. Oje işi de takdir edersin ki olmaz. Uzun tırnak da kimseyi ilgilendirmez. Bizim üniversitede türban da serbest, mini etek de... İsteyen istediği şekilde takılır. Uzun ya da kısa tırnağı abuk sabuk kriterlerinizden çıkarsanız iyi olacak sanırım.

Düzeltme : Her üniversitede değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaMp!R -- 1 Ekim 2009; 20:35:54 >

• ya biraz düşününce mantıksız geliyor bulunduğun ortamla alakalı olmalı tamamen.eczaneye falan bi uğra basit bir yöntemi varsa onlar söylerler zaten.

aklıma gelmişken bazılarının tırnakları tamamen ete yapışık gibidir bazılarınınki ayrıktır falan bunla alakalı heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kobe #24

ya biraz düşününce mantıksız geliyor bulunduğun ortamla alakalı olmalı tamamen.eczaneye falan bi uğra basit bir yöntemi varsa onlar söylerler zaten.

aklıma gelmişken bazılarının tırnakları tamamen ete yapışık gibidir bazılarınınki ayrıktır falan bunla alakalı heralde.

Yok be kardeşim. Bulunduğum ortamla herhangi bir alakası yok. Ama denemek lazım, bir uğrayayım sağolasın.
    Ayrık açıkçası... Ben de sebeplerinden birinin bu olabileceğini düşünüyorum. Belki de tek sebebi budur. Bu olsa bile nasıl düzeltebilirim ki?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.