Şimdi Ara

Tıraş oldum okula gidemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Saçları ve sakalları salmıştım. 9 aylık saç ve 3 aylık sakal vardı. Normalde kesmeyi düşünmüyorum ama sakalları dün akşam saniyelik bir kararla kestim. İlk bir kaç saat garip geldi ama alıştım sakalsızlığa.

Yalnız şu sorun var. Banyodan sonra bu uzun saçlar acayip kabardı ve gözlerimin önüne düşüyor. Çok sırıtıyor yani. Sakal varken uzun saç sırıtmıyordu. Böyle olunca ağlayarak söylüyorum ki kendimi kız çocuğu gibi hissediyorum. 2 de ders var hiç okula gidesim yok, utanıyorum böyle çıkmaya. Markete ekmek almaya bile gitmek istemiyorum. Saçlarımın kabarıklığının geçmesini beklemek istiyorum. Ne yapayım

• bende 5 aylık sakalımı kestikten sonra 1 hafta evden çıkmamıştım. saç neyse de sakal tıraşı sinekkaydı mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekir21

bende 5 aylık sakalımı kestikten sonra 1 hafta evden çıkmamıştım. saç neyse de sakal tıraşı sinekkaydı mı?

evet :(
  • Serenade. kullanıcısına yanıt
    keşke tıraş makinesiyle 3 ya da 5 numaraya vursaydın. okula gitmek tam bir işkence olacak, en kısa sürede sakalsız yüzüne alış .
  • hocam salla yahu ne olacak, seni sen yapan sakalların mıydı sanki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sende sakal çıkıyor mu sincap?

• quote:

Orijinalden alıntı: tekir21

keşke tıraş makinesiyle 3 ya da 5 numaraya vursaydın. okula gitmek tam bir işkence olacak, en kısa sürede sakalsız yüzüne alış .

Sakalsız yüze alıştım da sakalı kesince saçlar çok sırıttı kız gibi olduğumu düşünüyorum bu yüzden utanıyorum yoksa sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    mezun oluyorum sonunda :)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Notorious

hocam salla yahu ne olacak, seni sen yapan sakalların mıydı sanki?

Kıl düzeni çok önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serenade.

quote:

Kıl düzeni çok önemli

En Yakın Bi Kuaföre Git Adam Akıllı Saçlarını Ya Kestir Yada Bi Fön Çektir Temizce Git Okula :)
  • üstteki yoruma katılıyorum madem sakalı kestin saçı da kestir.

• quote:

Orijinalden alıntı: titanic70

quote:

quote:

Kıl düzeni çok önemli

En Yakın Bi Kuaföre Git Adam Akıllı Saçlarını Ya Kestir Yada Bi Fön Çektir Temizce Git Okula :)

Buraya en yakın kuaför 30 dakika git gel 1 saat, okula yetişemem.

Bir de hiç kuaförde fön çektirmedim yani daha beter olursa diye korkuyorum :D Saçları 2 gün yıkamasam yağlansa güzel oluyor aslında

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kıl düzeni çok önemli

Bir de hiç kuaförde fön çektirmedim yani daha beter olursa diye korkuyorum :D Saçları 2 gün yıkamasam yağlansa güzel oluyor aslında

Kardeşim Gitme Öyle Kabarık Kabarık Okula Hippi Gibi :D Fön Çektir Çok Seversin Yani Güzel Bir Kuaför Çekerse Tabiki Fönü :) Ama Uzak Diyon Yakında Yokmu Hiç

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Kıl düzeni çok önemli

Kardeşim Gitme Öyle Kabarık Kabarık Okula Hippi Gibi :D Fön Çektir Çok Seversin Yani Güzel Bir Kuaför Çekerse Tabiki Fönü :) Ama Uzak Diyon Yakında Yokmu Hiç

Adam akıllı kuaför dediğim gibi buraya yarım saat. Sıra olmasa bile okula yetişemem.

Şu an saçlarımı soğuk suyla yıkadım havluyla kurulamadan bekliyorum belki kuruduğunda kabarmamış olur bir ümit işte :D

Aramıza hoşgeldin.Sakaldan mahrum olan tek sen değilsin hocam.

Çok kötü bir yöntem saçı kendin kurut kendi kuruyunca kabaracak çünkü sürekli tara sağa yatır sola yatır. Bi şapka takke veya bere bul bir kaç dk tak tamamdır. çıkarınca tarakla tarama elle düzelt toplu dursun yeter şekil olması için çok uğraşma daha kötü olmasın günü kurtar sonra berbere git.

• quote:

Orijinalden alıntı: starkan

Çok kötü bir yöntem saçı kendin kurut kendi kuruyunca kabaracak çünkü sürekli tara sağa yatır sola yatır. Bi şapka takke veya bere bul bir kaç dk tak tamamdır. çıkarınca tarakla tarama elle düzelt toplu dursun yeter şekil olması için çok uğraşma daha kötü olmasın günü kurtar sonra berbere git.

Berberd3 ne yapayim hocam kestirmek istemiyorum

Düzelttir kesme sende çok kabarıyorsa ara makas falan attır ne biliyim berbere kendini anlat ve kendini sihirli parmaklarına bırak işte

• Aman nolcak uzayıp devam ediyor, insanları düşünme. O kadar uzun saçlarım vardı, gittim bi gün karar aldım sakalımla saçı baya kestirdim. Göğsüme gelen saç ertesi gün yoktu. Doğal karşıla bunları...:)

• ss atta görelim lan nasil hayal etmemizi bekliyosun

• Maximillian wagner gibi ol hadi bakayım :)

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.